ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα χρυσά μετάλλια δεν μπορούν να καλύψουν τα χάλια της Πατρίδας

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τα χρυσά μετάλλια δεν μπορούν να καλύψουν τα χάλια της Πατρίδας


Δύο χρυσά μετάλλια μέχρι τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ένα με την Κορακάκη και ένα με τον Πετρούνια.



Όμως όλα αυτά που μας κάνουν να χαιρόμαστε γιατί εθνικά υπερήφανος με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο δεν λέει να είσαι , δεν επουλώνουν τα δικά μας δεινά. Άλλωστε σε αυτή την Ολυμπιάδα μετάλλια πήραν και η Βόρεια Κορέα , η Κούβα αλλά και κάθε απίθανο κράτος που δεν έχει καμιά στοιχειώδη Δημοκρατία. Βλέπετε οι δικτάτορες πάντα είχαν τον αθλητισμό για να καλύπτουν τα μύρια προβλήματα των χωρών τους.

Τα πρώην ανατολικά κράτη επί κομμουνισμού σάρωναν σε μετάλλια όμως ο λαός πεινούσε. Δεν θέλω να απαξιώσω τις προσπάθειες των δυο Ελλήνων Αθλητών αλλά δεν θα υπηρετήσω την προπαγάνδα κυβερνήσεων που οδηγούν την χώρα στην πλήρη απαξίωσή της. Και ο τουρισμός φέτος θα κλείσει με νέο ρεκόρ αφίξεων αλλά τα έσοδα δεν θα φτάσουν για να σωθεί μια χώρα που είναι οικονομικά εξαρτημένη άρα ανελεύθερη!!!

Το αίτημα για Εθνική Ανεξαρτησία είναι και πάλι εδώ. Και εάν κάναμε τέσσερις σχεδόν αιώνες να απελευθερωθούμε από τον δυνάστη Τούρκο δεν θέλω να διερωτηθώ καν πόσο θα κάνουμε για να απαλλαγούμε από αυτόν τον οικονομικό ζυγό.

Το πρόβλημα δεν είναι πως χρωστάμε πολλά , το πρόβλημα είναι πως δεν θα καταφέρουμε να αποπληρώσουμε ποτέ ,όσο ακολουθούμε λάθος συνταγές που μας τις δίνουν για να τους χρωστάμε αιωνίους!! Αλλά αυτά είναι για την πολιτική ηγεσία μας ψιλά γράμματα σε αυτούς αρκεί να τα παίρνουν χονδρά κρυφά και φανερά και να πλουτίζουν με την δική μας δυστυχία.


 Θα σας αφήσω για λίγες μέρες με ουδέτερες και ανώδυνες αναρτήσεις γιατί βαρέθηκα να γκρινιάζω καλοκαιριάτικα. Άλλωστε ουδείς πέφτει από τα σύννεφα πλέον και όλοι γνωρίζουν τι μας περιμένει. Η σφαγή της μεσαίας τάξης συνεχίζεται και μέχρι το 2019 δεν ξέρουμε καν πόσοι θα έχουν απομείνει!!!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: