ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ακαδημία Ολυμπιακού στην Πόλη μας και θα σκάσουν από το κακό τους όλοι οι αντιολυμπιακοί!!!!!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ακαδημία Ολυμπιακού στην Πόλη μας και θα σκάσουν από το κακό τους όλοι οι αντιολυμπιακοί!!!!!

Πληροφορηθήκαμε από το επίσημο site του Ολυμπιακού πως θα λειτουργήσει Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ιστορικού συλλόγου στην Πόλη μας.



Ρωτάμε την δημοτική αρχή σε ποιες εγκαταστάσεις θα συμβεί αυτό το σημαντικό γεγονός. Θεωρούμε πως θα εκμισθωθεί κάποια δομή της Πόλης και καλό θα ήταν οι δημότες να γνωρίζουν και το τίμημα.

Εκτός και πάμε πάλι στις δοκιμασμένες συνταγές της δωρεάν παραχώρησης που ισχύει στα άλλα σωματεία της Πόλης μας.

Αναμένουμε απαντήσεις.

Μέχρι τότε σας δίνουμε όλο το ρεπορτάζ όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του Ολυμπιακού για να πάτε να γράψετε τα παιδιά σας εκεί. Σιγά μην υπάρχει Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Πόλη μας και τα παιδιά να προτιμήσουν να γραφτούν σε κάποια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτά δεν παίζουν  και θα το δείτε τα επόμενα χρόνια. Άντε με το καλό να έρθουν και άλλα ιστορικά σωματεία να ανοίξουν ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Πόλη μας. Αυτά προς το παρόν.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σ' όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της την Ηλιούπολη Αττικής, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, που αυξάνει συνεχώς τα μέλη του Δικτύου του στην Αττική, συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον που είναι τα νέα παιδιά και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Επικεφαλής Σχολής: Αντώνης Καμακάρης
Διεύθυνση Σχολής: Λ. Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος 102, Δ’ Ηλιούπολης
Τηλέφωνο: 693 1142857

ΠΗΓΗ: http://www.olympiacos.org/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Η Ακαδημία θα κάνειπροπονήσεις στο 4ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Γήπεδα 5Χ5 - 8Χ8 και 11Χ11
Αλιμούντος 102 & Λεωφόρος Αργυρουπόλεως, Ηλιούπολη, 1634 (το έχει παραχωρήσει ο Δήμος ήδη Σταύρο άρα μην ρωτάς για τίμημα κλπ... )