ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ψέματα τελείωσαν αναγκαία η ενιαία εκπροσώπηση της Κεντροδεξιάς της Πόλης μας στις εκλογές του 2019

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τα ψέματα τελείωσαν αναγκαία η ενιαία εκπροσώπηση της Κεντροδεξιάς της Πόλης μας στις εκλογές του 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντροδεξια
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ
Μετά την αποχώρηση από την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, του αντιδημάρχου του κ. Σεφτελή (πιθανολογείται πως δεν θα είναι η τελευταία μέχρι τις εκλογές του 2019) γίνεται πλέον απόλυτα απαιτητό από τους κεντροδεξιούς της Πόλης μας η ύπαρξη μιας ενιαίας κεντροδεξιάς παράταξης.Αυτή πρέπει να αποτελείται από ικανά και άφθαρτα στελέχη έτσι ώστε να πάρει στα χέρια της τα ηνία της Πόλης.



Μπορεί τα τρία χρόνια να φαντάζουν πολλά για τους περισσότερους από εσάς, όμως δεν είναι. Η εικόνα της αντιπολίτευσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια είναι οικτρή και απουσιάζει παντελώς ο εποικοδομητικός λόγος της και οι προτάσεις.

Ο Βαλασόπουλος κάνει κυριολεκτικά "πάρτι" και περνάει χωρίς αντιδράσεις ό,τι θέλει. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ήδη έχει κερδίσει δυο εκλογικές αναμετρήσεις έχοντας απέναντί του μια διασπασμένη στα τρία κεντροδεξιά και κυρίως την λογική που έχουν οι επικεφαλής αυτών των παρατάξεων πως θα πέσει σαν "ώριμο" φρούτο χωρίς οι ίδιοι να κινήσουν γη και ουρανό για να τον αποδημήσουν.

Η λογική αυτή βέβαια ηττήθηκε στις εκλογές του 2014 όταν στο δεύτερο γύρο πέρασαν οι νεοκομμουνιστές του Κοκοτίνη και η κεντροδεξιά παράταξη δεν είχε καν επιλογή για τον δεύτερο γύρο, που βγάζει και Δήμαρχο.

Αποτέλεσμα πολλοί να οδηγηθούν στο να ψηφίσουν τον νυν Δήμαρχο αφού δεν θα ήθελαν να δουν έναν πρώην οπαδό του Τσαουσέσκου στη θέση του Δημάρχου.

Αυτή είναι η αλήθεια και εμείς σας την γράφουμε. Όσοι πόνταραν πως θα στείλουν δεξιούς στον Κοκοτίνη γιατί υπήρχαν και αυτοί ηττήθηκαν για ακόμη μια φορά.

Όμως τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει τον "νιρβάνα" στον οποίο βρίσκονται οι δημοτικές παρατάξεις της κεντροδεξιάς.

Και επειδή πλέον εμείς βλέπουμε μια δραστηριοποίηση  στον κεντροδεξιό χώρο, σας γράψαμε σχετικά για αυτό. Άνοιξαν γραφεία της ΝΔ στην Πόλη μας, υπάρχει  κινητικότητα παλιών και νέων στελεχών, υπάρχει μετά από χρόνια προγραμματισμός πολιτικών εκδηλώσεων θεωρούμε και απαιτούμε ως δεξιοί  να αρχίσουν να ξυπνάνε και οι δημοτικές κεντροδεξιές παρατάξεις.

Η δική μας γνώμη είναι πως πρέπει ενωμένη η κεντροδεξιά  να κατέβει στις προσεχείς εκλογές.

Και φυσικά εμείς εδώ θέλουμε επιτέλους να δούμε την Πόλη μας να έχει μια κεντροδεξιά διοίκηση.

Διοίκηση όμως ικανή που θα μας κάνει υπερήφανους, και όχι αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος.

Καλό θα ήταν να μπουν οι προσωπικές φιλοδοξίες στην άκρη και να συναποφασίσουν όλοι μαζί πως αυτή την φορά θα κατέβουν ενωμένοι και όχι στα τρία ή στα τέσσερα όπως ακούγεται έντονα.

Γιατί εάν κατέβουν στα τέσσερα θα παραμείνουν εκεί, και οι δημότες θα έχουν για ακόμη μια φορά απογοητευθεί από τις επιλογές τους.

Κύριοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων βρείτε τα . Άλλωστε τι σας χωρίζει; Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό της Πόλης μας.

Μετά θα κατηγορείτε πάλι εμάς γιατί θα βγάζουμε ξεκάθαρο φαβορί αυτόν που τελικά κέρδισε τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Όμως εμείς κυκλοφορούμε σε αυτή την Πόλη και δεν μπορούμε να πουλάμε στους πολίτες φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ή αλλάζετε ή βουλιάζετε και το κακό είναι πως μαζί σας βουλιάζει εξαιτίας σας και η κεντροδεξιά στην  Πόλης μας.

Όχι η Ηλιούπολη δεν είναι αριστερή πόλη, μπορεί να μην είναι ούτε δεξιά , όμως εάν εσείς δεν υπερασπίζεστε τις Ιδέες μας κάντε στην πάντα να βγούνε άλλοι μπροστά να το παλέψουν τουλάχιστον.

Πρόσωπα υπάρχουν , αφήστε τους ψευτοεγωϊσμούς να πάμε την κεντροδεξιά ένα βήμα πιο κάτω.

Γιατί το 2019 δεν κρίνεται μόνο το ποιος θα βγει Δήμαρχος αλλά και η ΤΙΜΗ μιας παράταξης που δεν είναι δυνατόν να χάνει από το 1974 μέχρι σήμερα με εξαίρεση την τετραετία Αναγνώστου.

Η Ηλιούπολη δεν θα γίνει Βόρεια Κορέα επειδή εσείς "ντρέπεστε" ή φοβάστε να πείτε ξεκάθαρα πως τα παραμύθια της Αριστεράς πρέπει να τελειώσουν. Οι πολίτες είναι έτοιμοι για την αλλαγή ,σας έχουν ήδη ξεπεράσει.

Σ.Μ 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: