ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά είναι δυνατόν να πληρώνουν 3000 ευρώ για ίντερνετ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ;

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Καλά είναι δυνατόν να πληρώνουν 3000 ευρώ για ίντερνετ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ;

Διαβάστε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ όλα τα έξοδα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και μετά αναρωτηθείτε μαζί μας είναι δυνατόν;



Βλέπουμε και στα φανερά πλέον γιατί το έντυπο είναι από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ πως υπάρχουν αμοιβές αιρετών και τρίτων όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται. Βέβαια δίνονται και δουλειές έξω όπως π.χ η αρχειοθέτηση υλικού που έγινε από ιδιωτική εταιρεία στον Άλιμο από όσο γνωρίζουμε και στοίχισε κοντά στα 5000 ευρώ.

Για την προβολή του ανύπαρκτου έργου του Μουσείου έχουν δαπανηθεί για δύο έτη 6000 ευρώ! Βλέπετε το να διαφημίζεις το ΤΙΠΟΤΑ στοιχίζει στις μέρες μας. Μάλιστα δόθηκε και ένα χιλιάρικο για δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο που είναι όμως ανύπαρκτος αφού δεν γνωρίζω καμιά τοπική εφημερίδα της πόλης μας! Αυτά είναι βέβαια ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στα άλλα που επακολουθούν και που αφορούν όχι 166.000 ευρώ αλλά πολλά εκατομμύρια που φαγώθηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το έκτρωμα.

Το γεγονός πως συντηρείται και από τον νυν Δήμαρχο μας κάνει να γίνουμε απόλυτα επιθετικοί απέναντι στην κατά γενική ομολογία καλή διοίκηση που είχαμε στα οικονομικά. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα σε εμάς πως πρέπει να αναζητήσουμε πως είναι δυνατόν και ουδείς Δήμαρχος δεν σταματάει το πάρτι της αριστεράς στην πόλη μας.

Γιατί το πάρτι αυτό κρατάει δεκαετίες και έχει αποδέκτες τους δήθεν "έντιμους" αριστερούς που φωνάζουν χορτάτοι με τα χρήματα που αποσπούν από όλες τις διοικήσεις του δήμου μας. Οι υπάλληλοι του δήμου μας άλλωστε ανήκουν σε ποσοστά που θυμίζουν εκλογές στην Βόρεια Κορέα στο χώρο της αριστεράς κομμουνιστικής ή μη.


Το ρεπορτάζ θα έχει και πολλές εκπλήξεις αφού για να ολοκληρωθεί χρησιμοποίησε όλες εκείνες της μεθόδους που η Πολιτεία μας έκρινε παράνομες με τον περιβόητο νόμο Βενιζέλου για τις κρυφές κάμερες και τα δήθεν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Το δικό μας καθήκον δεν είναι απλώς να σας παρουσιάζουμε δαπάνες ενός ΝΠΔΔ αλλά να σας δείξουμε και γιατί αυτές εξακολουθούν και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα που βουλιάζουν τα πάντα.

Η τοπική κοινωνία έχει το δικαίωμα να μάθει γιατί κάτι άχρηστο γίνεται ξαφνικά χρήσιμο και απαραίτητο για δημότες που ούτε πατάνε ποτέ το πόδι τους εκεί. Είπαμε από το 2013 πως αφού ασχοληθήκαμε με τα της πόλης θα φέρουμε μαζί μας και μεθόδους που θα μας οδηγήσουν στην αλήθεια.

Γιατί ο κ. Βενιζέλος κρίθηκε από τον ελληνικό λαό αλλά ο νόμος που φίμωσε όσους ασκούσαν ερευνητική δημοσιογραφία μένει ακόμα ενεργός και λογοκρίνει όσους δεν κάνουν δημοσιογραφία των δημοσίων σχέσεων. Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε να μην σας διασκεδάζουμε απλώς αλλά να προβληματιστείτε με όσα σας μεταφέρουμε και είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: