ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν προχωράει από ότι φαίνεται η σύμπραξη δυνάμεων κατά του νυν Δημάρχου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Δεν προχωράει από ότι φαίνεται η σύμπραξη δυνάμεων κατά του νυν Δημάρχου

Μπορεί να συναντήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ιδεολογικές τους διαφορές. Βλέπετε κάποιοι προέρχονταν από κόμματα σοσιαλιστικά κάποιοι από φιλελεύθερα. Για τελευταία φορά θα ασχοληθούμε με τέτοιες συναντήσεις.



Θα βάλουμε εδώ την δική μας άποψη και θα την καταθέσουμε από τώρα ώστε να ξέρουν αυτοί που ετοιμάζουν νέες δημοτικές παρατάξεις σε τι πρέπει να ποντάρουν και σε τι όχι. Εμάς π.χ δεν θα μας έχει καμιά δημοτική παράταξη μαζί της εάν δεν έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο. Δεν ευελπιστούμε να βγούμε δημοτικοί σύμβουλοι σε μια παράταξη-τραβεστί που θα αποτελείται από κομμουνιστές, σοσιαλιστές και δεξιούς! Μας είναι παντελώς αδιάφορα όλα τα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και δεν θα στηρίζαμε ΠΟΤΕ κανένα τέτοιο στέλεχος να ηγηθεί μιας παράταξης.

Το λέμε από τώρα που είναι νωρίς και φυσικά ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές εμείς εδώ θα είμαστε έτοιμοι με 100 αναρτήσεις την ημέρα για να ανταπεξέλθουμε στην δική σας ανάγκη για ενημέρωση με άποψη. Άλλωστε ποτέ δεν θα σας αφήναμε να πάτε να κάνετε ένα ακόμα λάθος στις κάλπες. Την προηγούμενη φορά με τα χίλια ζόρια σώθηκε η πόλη μας και δεν έπεσε και πάλι στα χέρια της αριστεράς. Κάποιοι είχαν κανονίσει να την παραδώσουν εκ νέου στους νεοκομμουνιστές αλλά ο λαός έστω και την τελευταία στιγμή απέτρεψε το μοιραίο. Σήμερα θα είχαμε δήμαρχο τον Κοκοτίνη και θα υμνούσαμε τον δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο αλλά είπαμε αυτά έγιναν επί Κιντή εδώ δεν πρόκειται να ξαναγίνουν ποτέ πια. Εμείς δεν αφήνουμε ξανά την Ηλιούπολη να κυβερνηθεί από κομμουνιστικά απολιθώματα που μίκρυναν την πόλη μας , την απαξίωσαν και κυρίως μόλυναν με τις Ιδέες τους νέα παιδιά που πλέον είναι μεσήλικες και περιμένουν πως και πως να καταργηθεί η αστική μας Δημοκρατία.

 Όμως μάταια περιμένουν εδώ Μαδούρο δεν περνάνε και ο Τσίπρας θα είναι το αργότερο το 2019 μια θλιβερή ανάμνηση που θα μας θυμίζει πόσο καταστροφική μπορεί να είναι για την χώρα η αριστερά διακυβέρνηση. Μαθαίνουμε και χαιρόμαστε πως τα ορφανά του Φιντέλ ετοιμάζουν και στην Ηλιούπολη "ανταρσίες" κατά του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου. Είναι λέει αντιδημοκρατικός και τα λένε αυτά τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου. Μάλιστα προσπαθούν να βάλουν στο κόλπο και κάποιους "δεξιούς" που άνετα θα ψήφιζαν Κοκοτίνη αρκεί να πάρουν μια καρέκλα. Δεν τους έκατσε και τώρα ετοιμάζονται να κουβαλήσουν και άλλα πολιτικά περιττώματα από τον χώρο της αριστεράς δήθεν για να χτυπήσουν τον δήμαρχο.


Να τους πληροφορήσουμε πως δεν θα μείνουμε απαθείς και κυρίως δεν θα μείνουμε μουγκοί και χειροκροτητές των εκτρωμάτων που ετοιμάζουν!! Δηλαδή δεν έχει η Ηλιούπολη κάποιον καλό δεξιό να πάει για δήμαρχος και πρέπει να κουβαλήσουμε τα ορφανά του Στάλιν; Δεν έχει η Ηλιούπολη δηλαδή κάποιον δεξιό να είναι ικανός και πρέπει να συμπορευθούμε με όλους αυτούς τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ που τους έδιωξε ο Βαλασόπουλος γιατί ήταν μακρυχέρηδες;

Ο απολογισμός του έργου που θα κάνει στις 11/12/2016 ο Βασίλης Βαλασόπουλος θα βουλώσει πολλά στόματα που είχαν συνηθίσει να βουλώνονται από το πολύ φαγητό που έτρωγαν από τα κλεμμένα.

Εκεί θα φανεί και εάν πραγματικά υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της Ηλιούπολης ή κάποιοι θέλουν να μας πάνε στα αποτυχημένα πειράματα της περιόδου 2006-2010 με τα τεράστια ελλείμματα.

Εμείς μέσα από αυτό το ιστολόγιο άποψης και κυρίως ιδεολογικής μάχης θα δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να προβάλλουν τις δικές τους αιτιάσεις στις ομολογουμένως απόλυτες θέσεις μας.

Μας έχει δικαιώσει μέχρι τώρα η ιστορία της Ηλιούπολης που μετά από 12 έτη κομμουνιστικής απαξίωσης και 16 έτη όπου έγιναν έργα αλλά και μεγάλο φαγοπότι, πήγαμε στην τετραετία με τα ελλείμματα και ακολούθησε η χρηστή διοίκηση Βαλασόπουλου με μείωση ελλειμμάτων και συμμάζεμα.

Αυτό έχει ενοχλήσει φαίνεται πολλά λαμόγια της αριστεράς που τώρα προσπαθούν να ανατρέψουν με μεθόδους όπως και στο παρελθόν νόμιμα εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες.

Αποχωρούμε αλλά ψηφίζουμε και περιμένουμε η "λογική" τους και τα πάρε-δώσε με στελέχη από άλλες παρατάξεις που βέβαια δεν θα οδηγήσουν και πουθενά.

Πάμε λοιπόν να κατέβουμε και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ενωμένοι αλλά ως δεξιοί και ας τις χάσουμε .

Οποιαδήποτε άλλη λογική συνενώσεων δεν θα μας βρει σύμφωνους. Σας το λέμε από τώρα ,εμείς με όσους έχουν επώνυμα  Ελλήνων κωμικών δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: