ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα γράφω εδώ λοιπόν αφού κάποιοι αμφισβητούν την αγάπη μας για την πόλη

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Θα γράφω εδώ λοιπόν αφού κάποιοι αμφισβητούν την αγάπη μας για την πόλη

Από εδώ και στο εξής θα γράφω για εσάς ένα κείμενο την ημέρα και σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. Έτσι επειδή κάποιοι αμφισβητούν την αγάπη μας για αυτή την πόλη θα έχουμε καθημερινή παρουσία εδώ.



 Άλλωστε εσείς εκεί έξω καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα ποιος αγαπάει την πόλη, και ποιος απλώς "γράφει" για να παρασύρει κανέναν αφελή καταστηματάρχη να του δώσει κανένα μεροκάματο.

Τα τοπικά λοιπόν site της περιοχής μας ,έχουν ελάχιστη δυναμική στην τοπική κοινωνία. Αυτό συμβαίνει γιατί ο λόγος τους ή πένα τους ή μάλλον το πληκτρολόγιό τους δεν γράφει καθαρά και  παρεμβατικά  προς την κατεύθυνση της ευρέσεως μιας λύσης για το όποιο πρόβλημα αλλά της εξυπηρέτησης  στενά κομματικών ή οικονομικών  σκοπιμοτήτων.


Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καμιά ιδεολογική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις. Αντίθετα  υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του σκανδάλου ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε όπου μέσα εκεί υπήρχαν και από αριστερές παρατάξεις μέλη στο Δ.Σ.

Τα έχουμε γράψει, ο Δήμαρχος έχει φέρει να  γίνει διαχειριστικός έλεγχος (ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί)  και για τον λόγο αυτό αφού τα μεροκάματα σταμάτησαν άρχισε και ο πόλεμος εναντίον του πως δήθεν δεν σέβεται την δημοκρατία!

Είναι λένε αυταρχικός, όμως δεν είδαμε να διαγράψει ή να χτυπήσει και κανέναν μόνοι τους απομακρύνονται ένας-ένας  βλέποντας πως τους χαλάει όλες τις δουλειές.

Τον κατηγορούν δηλαδή αυτοί που θέλουν την πλήρη απαξίωση κάθε δημοκρατικού θεσμού στο όνομα μιας λαοκρατίας που υμνεί δικτάτορες.

Τα λένε αυτά τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, πρόσφατα και του Φιντέλ Κάστρο που έτσι και ανεβούν στην διοίκηση θα ζήσουμε πάλι μέρες Κιντή!

Αγκαλιά λοιπόν με αυτούς βλέπεις και νοικοκυραίους που θέλουν λέει  να έρθει στη διοίκηση του δήμου μας η δεξιά!

Να έρθει βρε παιδιά με την ευχή μας αλλά να το λέει κιόλας. Γιατί "δεξιά" αγκαλιά με τους κομμουνιστές της πόλης μας εμείς δεν πρόκειται να στηρίξουμε για κανέναν λόγο.

Ακόμα και η "δεξιά" του Κυρίου μασάει τα λόγια της. Ακόμα και αυτοί έχει αποβλακωθεί από τους δήθεν αγώνες της αριστεράς με τις γεμάτες τσέπες.

Μια αριστερά που κυβερνάει, και μια άλλη η κομμουνιστική που επιθυμεί διακαώς να μας κάνει Βόρεια Κορέα.

Η δεξιά λοιπόν αντί να κάνει ιδεολογικό πόλεμο κάθετε και συζητάει ακόμα και σήμερα δίνοντας αξία σε ψευτοήρωες όπως ο Άρης Βελουχιώτης.

Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι προσπαθούν να απαξιώσουν αυτό το ιστολόγιο. Ο λόγος απλώς. Τους χαλάει την "σούπα". Τους βάζει δύσκολα. Τους στριμώχνει για να πουν αλήθειες και αυτοί περνάνε στην αντεπίθεση με σχόλια που δεν έχουν καμιά βάση.

Προσπαθούν να μας πουν  τρελούς , να αμφισβητήσουν την 20 ετή σχεδόν παρουσία μας στον δημοσιογραφικό χώρο και κυρίως να απαξιώσουν το ιστολόγιο σας.


Μας βάζουν μαζί με όλους τους άλλους και θεωρούν πως ασκούν λειτούργημα επειδή έμαθαν ξαφνικά πως στο διαδίκτυο είναι διατεθειμένοι να ακουμπήσουν τα ευρώ τους κάποιοι αφελείς που νομίζουν πως διαφημίζονται βάζοντας την λεζάντα της επιχείρησής τους σε site επισκεψιμότητας της τάξεως των 400 μοναδικών χρηστών την ημέρα!

Αλλά δεν πειράζει άλλωστε οι καταστηματάρχες της πόλης είχαν συνηθίσει σε μεταχείριση ευνοϊκή από τις προηγούμενες διοικήσεις που τους άφηναν να κλείνουν όλα τα πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα για τα οποία ουδέποτε πλήρωσαν!


Και για να μην τους αδικούμε όλους υπάρχουν και μερικοί που μόνοι τους παλεύουν με εντιμότητα μέσα στην κρίση να κρατηθούν "ζωντανοί". Αυτοί μας διαβάζουν γιατί γνωρίζουν πως δεν γράφουμε μπούρδες, και πως όταν λέγαμε στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πως η Ελλάδα χρεοκοπεί από το 2007! κάποιοι μας κοίταζαν σαν να είμαστε  ΟΥΦΟ.

Αλλά για πάμε να δούμε σε τι έχουμε άδικο εμείς ,για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

Έχουμε άδικο λοιπόν που είμαστε τόσο επιεικείς με ανθρώπους που γνωρίζουμε που το πάνε. Τα παρεάκια που έγραφε και ο υβριστής μου, στο γνωστό ιστολόγιο υπάρχουν .


Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αφού εσείς τους στηρίζετε με την ψήφο σας. Τώρα γιατί είναι κακό θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά μέσα από το ρεπορτάζ μας.

Είναι κακό όχι γιατί δεν πρέπει να μιλάμε με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους ,αλλά αυτοί δεν μιλάνε απλώς αλλά μοιράζουν ή μάλλον μοίραζαν την "πίτα" για να μην έχει ουδείς παράπονο.


Ο ένας είχε τα μισά μαγαζιά ΄, ο άλλος τα αθλητικά σωματεία και ο τρίτος ασχολιόταν αποκλειστικά με θέματα "ασφαλείας"! Λες και η Ελληνική Αστυνομία ήταν απούσα από αυτή την πόλη.

Λες και οι κάτοικοι της περιοχής μας που οπλοφορούν σε μεγάλο ποσοστό, δεν ήξεραν να υπερασπιστούν την περιουσία τους.

Λες και ήμασταν ιθαγενείς και δεν βλέπαμε τόσα χρόνια τι γίνονταν σε μια πόλη που τάχα είχε χαμηλή εγκληματικότητα.

Λες και σε αυτή την πόλη δεν δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Λες και σε αυτή την πόλη δεν έπεφταν πυροβολισμοί μέσα σε κομμωτήρια. Λες τέλος και δεν γνωρίζουν οι δημότες μας το αριθμό 100 και έπρεπε να σκάνε 200αρια για να κάνουν τα χατίρια στην αλβανική μαφία που ήρθε από τα Τίρανα για να μας κάνει τον Χότζα!

Πάντα βέβαια με ελληνική καθοδήγηση μέχρι να μάθει τα κόλπα και να αυτονομηθεί!

Και βέβαια όλα αυτά ουδείς τα έχει πει σε κανέναν βουλευτή του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος.

Με ρώταγε πρόσφατα βουλευτής της ΝΔ. "Σταύρο τώρα με την κρίση έχει αλλάξει κάτι στην πόλη σας;" Και του απάντησα: "ναι έχει αλλάξει οι κακοποιοί έριξαν τις τιμές!"

Αυτοί λοιπόν οι κακοποιοί κυκλοφορούν και οπλοφορούν παρανόμως ανάμεσά μας. Η ΕΛ.ΑΣ λειτούργησε μόνο την διετία της διακυβέρνησης Σαμαρά ώστε να σπάσει και αυτό το απόστημα.


Η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τους άφησε και πάλι ανεξέλεγκτους και φυσικά άντε να καταλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι του λέμε, όταν ο ίδιος δεν γνωρίζει πως μέχρι και το 2011 σε εκδηλώσεις της ΝΔ παρευρίσκονταν δίπλα σε βουλευτές και μετέπειτα υπουργούς αποβράσματα της κοινωνίας.

Διερωτώμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να έχουν μια από τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών παγκοσμίως  και αυτή η γαμημένη η ελληνική δικαιοσύνη να μην μπορεί να κάνει επιτέλους την δουλειά της.

Βέβαια με τέτοια δικαιοσύνη όσες καταγραφές και να κάνει η ΕΥΠ , όσες επιτυχίες και να καταγράψει ουδείς θα οδηγηθεί στις φυλακές. Το γνωρίζουν αυτό και πολλοί αστυνομικοί που μου λένε πως τελικά το μόνο που πετυχαίνουν κάνοντας σωστά την δουλειά τους είναι να κινδυνεύουν!

Και κινδυνεύουν γιατί όλα γίνονται για τα χρήματα και για αυτά κάποιοι μπάσταρδοι είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν τον οποιονδήποτε!

Σας τα λέω αυτά όχι γιατί  δεν τα ξέρετε , όχι πως σας θεωρώ  αδαείς, αλλά για να ενδιαφέρεστε πραγματικά για την επικράτηση του καλού. Γιατί άμα δείχνεις ανοχή σε τέτοια φαινόμενα ή φοβάσαι ή είσαι "πιασμένος".

Να ξέρετε για να μην σας παραμυθιάζουν,πως παρόλο που η ΕΛ.ΑΣ έχει και τους επιόρκους της υπάρχουν ακόμα και αξιωματικοί που ούτε φοβούνται ούτε διστάζουν να τα βάλουν με τους κακοποιούς.

Άλλωστε όπλα έχουν και αυτοί, και γνωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν οι κακοί μας συμπολίτες.

Ξέρουν και το χωριό κάθε Αλβανού που μένει στην πόλη μας και περιμένουν απλώς την πολιτική βούληση για να συλλάβουν όσους θεωρούν πως οι φυλακές δεν είναι για αυτούς.

Βλέπετε δεν έχουν και κάποιον καταγγέλλοντα από τα θύματά τους αλλά είναι θέμα χρόνου κάποιοι να πάνε τελικά και να μιλήσουν ανοιχτά για τα δεινά τους.

Καλό λοιπόν θα είναι να μην προκαλούν άλλο τους πολίτες με την συμπεριφορά τους. Η ανοχή πήγε περίπατο μαζί με της μέρες της ψεύτικης ευημερίας μας.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο ξέρεις κάποιον στην πόλη μας να μπαινοβγαίνει στο ψυχιατρείο και να παθαίνει δημοσιογραφικές αναλαμπές;

Ανώνυμος είπε...

Δεν την αγαπάς την Ηλιούπολη βρε μπαγάσα. Τόσα χρόνια έχεις το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και δεν σε είδαμε να κάνεις κολλητήρι στους καταστηματάρχες της πόλης και να πουλάς δήθεν διαφήμιση για εικοσάευρα.

no είπε...

Καλά Χριστούγεννα εύχομαι. Επειδή η καραμέλα του εικοσαευρου εχει παλιώσει θα ήθελα να σημειωθεί ότι αν αναφέρεστε στο δικό μας σάιτ είναι 20 ευρώ για 2,5 μήνες δηλαδή 0,25 την ημέρα για ενα σάιτ που διαβάζεται και κόβει τιμολόγια... Τώρα το πρόβλημα δεν το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό τι ακριβώς θέλει από μας ο Σταύρος. Μπορούμε να πιούμε ένα καφέ να μας εξηγήσει αν θέλει...