ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλημέρα Ηλιούπολη!!!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Καλημέρα Ηλιούπολη!!!

Ξενυχτάμε δημιουργικά. Ξενυχτάμε από υπερένταση. Ξενυχτάμε από άγχος. Ξενυχτάμε γιατί απλώς μας αρέσει. Για όποιον λόγο και εάν ξενυχτάει κάποιος έχει το πλεονέκτημα της πρώτης καλημέρας. Βέβαια  τέτοια ώρα πολλοί έχουν ήδη ξυπνήσει.


Λέμε λοιπόν να σας λέμε όσοι δεν κοιμόμαστε, την πρώτη καλημέρα μας κατά τις 4 τα ξημερώματα όταν οι περισσότεροι από εσάς ακόμα  κοιμούνται. Σήμερα εκτός από το αγαπημένο μας θέμα ,του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και το πόσο μας κοστίζει, θα έχουμε και κάνα δυο-τρεις αναρτήσεις που αφορούν τις συμμαχίες που πάνε να δημιουργηθούν και στην πόλη μας καθώς σε 2 χρόνια και κάτι μήνες θα δοθεί άλλη μια μάχη για την διοίκηση του δήμου.


Μια μάχη που δείχνει τώρα χαμένη αλλά με πολύ δουλειά μπορεί να έχουμε και αλλαγή σκυτάλης. Βέβαια για να γίνει αυτό η μόνη λύση είναι η συσπείρωση της κεντροδεξιάς της πόλης μας με έναν ηγέτη που θα μπορεί να σταθεί και να αντιμετωπίσει το "φαινόμενο" Βασίλης Βαλασόπουλος που επί εννιά έτη (εάν κερδίσει και πάλι θα είναι Δήμαρχος για 14 χρόνια!) τα 16 βέβαια του Γεωργάκη δύσκολα θα τα φτάσει κανείς στο μέλλον.

Τα σενάρια που ακούγονται και για αυτόν και κυρίως τον αδελφό του θα μας απασχολήσουν σε ένα κείμενο που είναι καλό να διαβαστεί από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους γιατί θα μάθουν τι γίνεται και τι παίζει με τους ανταγωνιστές τους.

Ο τίτλος του θα είναι 7 υποψήφιοι για τον Δημαρχιακό θώκο. Αναμονή λοιπόν μέχρι τις 11 περίπου που θα ανέβει το κείμενο και μετά φυσικά θα έχουμε και τις πάμπολλες αντιδράσεις από όλους αφού είπαμε μέχρι να δικαιωθούμε και πάλι όλοι θα μας έχουν στο στόχαστρο ως συνήθως.

Να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά για τις πολλές επισκέψεις σας και συνεχίστε έτσι για να έχουμε και εμείς περισσότερες ευθύνες απέναντί σας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο, ξενυχτάς σε παίρνει ο ύπνος στις 11 00 το πρωι και δεν ξέρω αν θα προλάβεις να ανεβάσεις αυτά που είπες ούτε στις 23 00 το βράδυ.