ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φεβρουαρίου 2016

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Σ. Αργυρούπολης – Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:2-1. Ανατροπή και νίκη με πέναλτι για την ομάδα της Αργυρούπολης

Του Άγγελου Κάνδηλα
Ανατροπή και νίκη με πέναλτι για την ομάδα του Γ.Σ.Α. Ήττα ύστερα από τρεις μήνες για τον Χαραυγιακό. Με την πλάτη στον τοίχο και τρεις βαθμούς πίσω, η ομάδα της Ηλιούπολης αντιμετωπίζει στην έδρα της την ερχόμενη εβδομάδα το πρωτοπόρο Αιγάλεω στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς.

Η Ηλιούπολη νίκησε 65-59 τα Καλύβια και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Πρωτάθλημα Α-Κατηγορίας ΕΣΚΑ Γυναικών Basketball (Καλαθοσφαίριση)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 – 20η αγωνιστική

Εύκολα ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 3-0 σετ τον Α.Ο.Φ. Πορφύρα

.

Εύκολο απόγευμα για τις γυναίκες του Γ.Σ. Ηλιούπολης αφού σε λιγότερο από 90' κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1-Εθνικής Κατηγορίας Volleyball Γυναικών.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή με Γ.Σ.Η. 28.2.2016. Κρίσιμοι αγώνες σε volleyball και σε basketball για τις γυναίκες του Γ.Σ. Ηλιούπολης !!!


Ύστερα από δύο συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια (με Α.Ο. Μαρκόπουλο Revoil και Ελπίδα) που τα κέρδισε στο ταιμπρέικ η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης καλείται να ξεπεράσει την κούραση, να κερδίσει την ομάδα του Πορφύρα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Aπόκριες στην Ηλιούπολη – Δείτε το πρόγραμμα



Ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει για μια ακόμα χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!

Άμεση η αντίδραση στο χθεσινό μας δημοσίευμα από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ


Άμεση ήταν η αντίδραση από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο στο χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με το τέρμα που ξεκόλλησε στο γήπεδο της ΔΗΑΝΑ. Σήμερα κιόλας η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα αποκαταστήσει την ζημιά που έγινε. Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του κ. Γιαννόπουλου στο χθεσινό μας δημοσίευμα καθώς και την απάντηση του συνεργάτη μας κ. Κάνδηλα που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο θέμα. 

Κατέρρευσε εστία στο Γήπεδο ΔΙΑΝΑ (Αγ. Μαρίνας) Ηλιούπολης

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Από την Τρίτη 23/2 ήταν αντιληπτή η κατάρρευση..
Οι υπεύθυνοι είτε να επισκευάσουν τη ζημιά άμεσα, εάν χωράει επισκευή, η να απομακρύνουν τα φονικά σίδερα από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Ιστορία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Ηλιουπόλεως

Επιμέλεια: Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Χριστοδούλου

Αντί Προλόγου

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Ηλιουπόλεως είναι ένα από τα σταθερά σημεία του Δήμου Ηλιούπολης πριν της ιδρύσεώς του! Αναμφίβολα όλοι -όχι μόνο οι Ηλιουπολίτες- θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από αυτό το σταθερό σημείο, εν προκειμένου για τον Ιερό Ναό, γιατί είναι η έκφραση της πίστεως των προγόνων, η έκφραση του πολιτισμού του λαού που το περιτριγυρίζουν, ή αυτών που προσέρχονται για κάποιο μυστήριο, για κάποια τελετή, για να ανάψουν ένα κεράκι…

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Σ.Ηλιούπολης VolleyBall Γυναικών. Κληρώθηκε με αντίπαλο την ΑΕΚ στο δρόμο για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών

Tην  Παρασκευή 4 και to Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ θα είναι στραμμένα στη Χίο, που θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Ποδόσφαιρο και χάντμπολ στην Ηλιούπολη το Σάββατο 27/2/2016

Του 'Αγγελου Κάνδηλα 

Το Σάββατο, ο Φωστήρας Ηλιούπολης με ελλείψεις υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Άγιο Ιερόθεο ενώ η Ηλιούπολη την ίδια ώρα στο γήπεδό της αντιμετωπίζει την Ένωση Βοτανικού με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Με δωρεάν είσοδο !!! ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΑΓΕΙΑ / Strange Magic.

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 27-28/2/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο: Παράξενη Μαγεία / Strange Magic (2015).

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Ηλιούπολη 3-2 την Ελπίδα και προκρίθηκε στο Final 4


Η Ηλιούπολη είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί 4-5 Μαρτίου στη Χίο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οι άλλες τρεις ομάδες).

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διάνα Ηλιούπολης - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:1-1. Δίκαιη ισοπαλία για τους παμπαίδες των δύο ομάδων της Πόλης μας

Του Άγγελου Κάνδηλα 


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Διανα Ηλιούπολης - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:1-1 (ημίχρονο 1-0)

Γήπεδο Β' Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης (Αγίας Μαρίνας - ΔΙΑΝΑ)

ΓΣ Ηλιούπολης - WATERPOLO. Κρίσιμος αγώνας για την παραμονή στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Α1-Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών

Του Άγγελου Κάνδηλα 


Στην εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Α1 - Εθνικής Kατηγορίας, η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά "εντός" εκτός έδρας την αντίστοιχη του Καλαμακίου, σε μια καθοριστική αναμέτρηση στην πορεία προς τα Play-Out του πρωταθλήματος.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Λυκογιάννη: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»


Πολύ σκληρή για να… χάσει, αποδείχτηκε η Ηλιούπολη στην 18η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με πολύ πάθος, πείσμα και τεράστια θέληση για νίκη, έκανε μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή και απέδρασε με 3-2 από το Μαρκόπουλο.

Δελτίο Τύπου

Σας ενημερώνω για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 16:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Κώστας Κονδύλης", του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114), με την παράκληση να γίνει να δημοσιοποιηθεί.

Την Πέμπτη αναμένεται το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ για τον νέο παιδικό σταθμό της Ηλιούπολης

Την προσεχή Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Η έγκριση περί σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης για το νέο Παιδικό Σταθμό στην Ηλιούπολη.

A.O. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 0-4. Τα junior του Χαραυγιακού κέρδισαν δίκαια

Του 'Αγγελου Κάνδηλα 







JUNIOR - RESPECT CUP 2015-2016
A.O. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 0-4 (ημίχρονο 0-0)
Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής Μιχάλης Κρητικόπουλος
(Βοηθητικό)
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 --- Ώρα έναρξης: 16:15

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη


Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη από τις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή


Πριν από λίγο δύο άτομα υπό την απειλή όπλων προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από χρηματαποστολή που ανεφοδίαζε την Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται στην λεωφόρο Καφαντάρη στο Νέο Κόσμο.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καλό Παράδεισο Παντελή

Mε δωρεάν είσοδο !!!


Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21/2/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο FREE BIRDS - Οι γαλοπούλες το έσκασαν !!!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η στιγμή της έκρηξης στην Φρουτεμπορική

Ετήσια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιουπόλεως και Γύρω Δήμων Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ


Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας από το Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Κάτω Ηλιούπολη.

Έκρηξη σε μανάβικο στην Ηλιούπολη



Υλικές ζημιές προκάλεσε έκρηξη που σημειώθηκε στις 04.50 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε κατάστημα εμπορίας οπωροκηπευτικών στην Ηλιούπολη.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνουν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις της Πόλης μας


Η Πόλη μας αδειάζει από επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη. Πριν λίγες μέρες και ένας δικός μας άνθρωπος , ένας φίλος ο Λάμπρος Ξύνας μαζί με τον συνέταιρό του τον Νίκο τον Σκυβαλάκη αναγκάστηκαν να κλείσουν την ΡΑΚΟΠΑΓΙΔΑ μόλις δυο χρόνια μετά από την έναρξη λειτουργίας της.

ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ


ΤΟ Δ.Σ. του

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


σας προσκαλεί το Σάββατο 20/2 και ώρα 9:00 μμ στο Μασκέ Πάρτυ που οργανώνει ο Σύλλογος στο Αναψυκτήριο Άλσους Ηλιούπολης (Μνησικλέους & Ύδρας.)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς και στον ακούραστο Άγγελο Κάνδηλα

Αυτό το ιστολόγιο ξεκίνησε τον Μάϊο του 2013 να ασχολείται με θέματα της Πόλης μας. Σε λίγους μήνες συμπληρώνει 3 χρόνια παρουσίας στα "κοινά" της Πόλης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη ο ΓΣ Ηλιούπολης, 7-6 τη ΝΕΠ στο "Αντ. Πεπανός"



Πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο ΓΣ Ηλιούπολης εν όψει της πιθανής συμμετοχής του στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Άκη Κακαρνάκη επιβλήθηκε με 7-6 της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της αχαϊκής πρωτεύουσας, βλέποντας μετά από πολύ καιρό το χρώμα της νίκης.

Αρχιμανδρίτου Ισιδώρου Σαλάκου η μνήμη είη αγήρως


Ρεπορτάζ :Σπύρος Παπαγεωργίου


Τρία χρόνια πέρασαν και όμως είναι σαν χθες. Τρία χρόνια από την ημέρα που ο Αρχιμάνδριτης π. Ισίδωρος Σαλάκος άνοιξε τα φτερά του και, ως άγγελος, φτερούγισε στον θρόνο του Βασιλέως της δόξης. Το χαμογελαστό παιδί της Εκκλησίας της Αλεξανδρείας έφυγε για να αναπαυθεί στην αγκαλιά του Θεού, που τόσο πολύ αγάπησε.

Γ.Σ. Ηλιούπολης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου: 3-1. Η ομάδα της Πόλης μας εξασφάλισεσε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη χρονιά.

Tου Άγγελου Κάνδηλα 
Παρακολουθήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου 13/2/2016, στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, έναν θαυμάσιο αγώνα ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες που αξίζει να αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Α1 - Εθνικής Κατηγορίας Volleyball Γυναικών.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ολυμπιακός - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίρροπος ο αγώνας.

Του Άγγελου Κάνδηλα 
Ολυμπιακός - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίρροπος ο αγώνας.


JUNIOR - RESPECT CUP 2015 - 2016
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1 (ημίχρονο 1-0)

Γήπεδο ΑRENA CLUB Βάρης

Κυκλοφορεί ανώμαλος με σκουρόχρωμο τζιπ στην περιοχή μας

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στους γονείς η κατεπείγουσα ενημέρωση που έβγαλε ο Αντιδήμαρχος της Πόλης μας κ. Άγγελος Δημητρόπουλος και στην οποία αναφέρει πως υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ για παρενόχληση μαθητών από άνδρα ηλικίας 40-50 ετών έξω από σχολεία της περιοχής μας.
Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αποκλειστικές δηλώσεις του Προέδρου της Ηλιούπολης κ. Νίκου Καρύδη στο sportifico.gr και στον Κώστα Κουτρούλη

Κρίσιμοι αγώνες στην Ηλιούπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο 13-14/2/2016.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Αγώνες  ζωής και θανάτου αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ηλιούπολη για Γ.Σ.Ηλιούπολης και Διάνα Ηλιούπολης με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο μητροπολίτης Ισπανίας στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως


Τη Θεία Λειτουργία για την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, προς τιμήν του οποίου είναι συναφιερωμένο το δεξιό κλίτος του ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, τέλεσε ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας Πολύκαρπος.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου μας

Με δωρεάν είσοδο !!!

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το κύκλωμα ναρκωτικών με τους “λαμπερούς” πελάτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Εξαρθρώθηκαν, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) εγκληματικές οργανώσεις, άμεσα συνεργαζόμενες και δραστηριοποιούμενες στην ανεύρεση-εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και την περαιτέρω διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Επιστολή του Μιχάλη Κουρή στον Πρόεδρο της ΝΔ

ΜΠΑΧΑΛΟ Η Τ.Ο ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ" ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 6 ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Ηλιούπολη, 9/2/2016


Κύριε Πρόεδρε,

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

A.O. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - ΠΑΟΚ COSMOS CLUB: 1-1

Του Άγγελου Κάνδηλα

Αγώνας παμπαίδων για γερά νεύρα !!!
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ COSMOS CLUB: 1-1 (ημίχρονο 0-1)

Χόρεψαν οι Αρκάδες Ηλιούπολης ...video


Την Κυριακή το Μεσημέρι 31 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» στον Υμηττό. Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα μέλη του Συνδέσμου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος για μία καλή και δημιουργική χρονιά και χόρεψαν και τραγούδησαν μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Φωστήρας Ηλιούπολης - Α.Ο. Μικρασιατικός: 1-0. Δέκα αγωνιστικές αήττητος ο Παύλος Κυριακουλέας!!!

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα, ο Φωστήρας Ηλιούπολης κέρδισε με 1-0 την σκληροτράχηλη ομάδα του Α.Ο. Μικρασιατικού και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας παραμένοντας αήττητο για δέκατο συνεχή αγώνα.

Τρία σε ένα, στο τετράγωνο

Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας του πρώτου μήνα του 2016, στον Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έλαβαν χώρα τρία γεγονότα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ενδιαφέρουσες αθλητικές συναντήσεις στην Ηλιούπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7/2/2016.



Σε ποδόσφαιρο, volleyball και basketball

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαραυγιακός ( δέκα σερί αγώνες αήττητος) και Φωστήρας Ηλιούπολης ( εννέα σερί αγώνες αήττητος) αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στην Ηλιούπολη και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν αήττητο και ελπίδες για άνοδο.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον Δήμο Ηλιούπολης για τα παιδάκια της Πόλης μας

Με δωρεάν είσοδο !!! 

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7/2/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο: Το Μαγικό Σπίτι (2013) Παιδικό – Μεταγλωττισμένο – Διάρκεια 85’

Παραιτήσεις στη ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας


Με επιστολή τους, έξι μέλη ανακοινώνουν την παραίτησή τους από μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας.
Η επιστολή τους έχει ως εξής:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Μπράβο στο Δήμο Ηλιούπολης για την πρωτοβουλία ίδρυσης Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης


Η Νέα Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, στις 6:30 μ.μ., θα βρίσκεται στο Δημαρχείο της πόλης για να την γνωρίσουν όλοι και μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης προτείνει στους δημότες να έχουν μαζί τους ένα βιβλίο που θέλουν να ανταλλάξουν με κάποιο άλλο που δεν έχουν διαβάσει.