ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαρτίου 2016

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Με δωρεάν είσοδο !!! Τοσοδούλικα: Η Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3/4/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο: Τοσοδούλικα-Η Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών.

Δήλωσις Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2016, στην Ηλιούπολη


Μετά περισσής χαράς και τιμής, επαινούμε την απόφαση του Δημάρχου Ηλιουπόλεως Βασιλείου Βαλασόπουλου, να μην ακυρωθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2016, υπό την απειλή της επερχόμενης βροχής. Δήμαρχοι κοντινών Δήμων, που βρήκαν αφορμή την επικείμενη "μπόρα" για να δικαιολογήσουν την ακύρωση της παρελάσεως, συμμορφούμενοι στις ιδεοληψίες τους, υπέστησαν τον εμπαιγμό των Δημοτών τους, αλλά και κατατροπώθηκαν από την ετσιθελική παρέλαση των Νεαρών Βλαστών της περιοχής, εμπρός από τις πλάτες των αποχωρούντων "εκπροσώπων" τους.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση-Πρόγραμμα Επιτροπής Ισότητας

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης
Πρόσκληση
Η κ. Κουρή Μαρία. Δημοτική Σύμβουλος Επικεφαλής της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηλιούπολης μέλος του CEMR της ΚΕΔΕ και της ΕΝΑ σας προσκαλεί στην εκδήλωση:
Γυναικεία Κοινωνική Προσφορά και Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες
στο Δημοτικό Αναψυκτήριο "Δ. Κιντής" (Ύδρας & Μνησικλέους. Ηλιούπολη) την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:30.

Ο δήμος Ηλιούπολης φτιάχνει το δικό του Social Media



Tην Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 12:00 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου τοπικού Δημοτικού Social Media με την ονομασία Mev ( Municipality Electronic Village).

Ο Κομμουνιστής Κιντής και η θέση του για την Μακεδονία μας και την Μικρασιατική Καταστροφή


ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ 
Επειδή έχουμε ακόμη μπροστά μας το πρόβλημα του Κράτους των γυφτοσκοπιανών που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες καλό είναι να θυμηθούμε σήμερα ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ που είναι κομματικό όργανο του ΚΚΕ.

Αρκεί μια καταιγίδα στην Ηλιούπολη για να γίνουν τα πάντα μπάχαλο



Το παραπάνω βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Δημάρχους της Πόλης μας (με εξαίρεση τον τελευταίο) για τα "σπουδαία" αντιπλημμυρικά έργα που έκαναν.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η δική μου άποψη για τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή

Για ακόμη μια φορά μια απόφαση Εφετείου που δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην χρόνια διαμάχη του με τους Νασταίους έγινε αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μας χωρίζουν με τους εχθρούς της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Πόλη μας.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου η μαθητική παρέλαση στην Πόλης μας


Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της Πόλης και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Πόλη μας.

Και στην Ηλιούπολη.Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εναλλακτικής Διαχείρισης ενδυμάτων και υποδημάτων

Του Άγγελου Κάνδηλα 


Και ο Δήμος Ηλιούπολης προστέθηκε προσφάτως στη λίστα των δεκάδων δήμων της χώρας που συνεργάζονται με την εταιρεία «RECYCOM» http://www.recycom.gr/ για την εφαρμογή Ολοκληρωμένου Προγράμματος Συλλογής και Διαχείρισης ενδυμάτων και υποδημάτων.

Μπάσκετ (Καλαθοσφαίριση) Γυναικών: Πρόκριση στον τελικό των play off για τον Γ.Σ. Ηλιούπολις. Θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου!!!

Του Άγγελου Κάνδηλα

Παρακολουθήσαμε μια δυνατή και αμφίρροπη, όπως εξελίχθηκε τελικά αναμέτρηση, αντάξια ενός ημιτελικού αγώνα, με τον Γ.Σ. Ηλιούπολις να καταφέρνει δύσκολα να κάμψει την αντίσταση (54-52) του Γ.Σ. Προμηθέα Χαλανδρίου και φτάνοντας στο συνολικό 3-0 στις νίκες με την ομάδα του Χαλανδρίου, να κερδίζει το εισιτήριο για τον τελικό της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Ζωγράφο (1-1 τα μεταξύ τους ματς), είτε τα Καλύβια (προηγείται με 2-0 στις νίκες η Ηλιούπολη).

Όλοι μαζί από την αρχή!!! Θανάσης Αθανασίου. Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης

Φίλες και φίλοι,
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της, έχοντας εντείνει μεταξύ άλλων την απαξίωση στην πολιτική και κυρίως στα πολιτικά πρόσωπα. Είμαι ένας πολιτικοποιημένος νέος και πιστεύω πως ο δρόμος της βελτίωσης της ζωής μας πέρνα από την πολιτική.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Νίκησαν με 3-2 οι παμπαίδες του Χαραυγιακού, σε αγώνα θρίλερ, τον Αετό Κορυδαλλού

Του Άγγελου Κάνδηλα 

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
Χαραυγιακός Ηλιούπολης - Αετός Κορυδαλλού: 3-2 (ημίχρονο 1-1)
Γήπεδο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Γκαράζ)
Κυριακή 20 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης 17:00

Νεοέλληνας ραγιάς !!!!!!!!!!!!


Τρεις μέρες πριν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και ουδείς Έλληνας είναι περήφανος για την σημερινή κατάστηση της Ελλάδας. Έχουμε γίνει ένα απέραντο hot spot , καθημερινά βλέπουμε άθλιες εικόνες ταλαιπωρημένων προσφύγων και λαθρομεταναστών από την Ειδομένη και αλλού και ζούμε με capital control στις Τράπεζες κοντά ένα χρόνο!!!

Δήμος Ηλιούπολης. Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2016


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016
Γενικός Σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών μέχρι και τη δύση της 25ης Μαρτίου 2016.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κέρδισαν με 1-0 τον ΠΑΟ τα junior του Χαραυγιακού !!!

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
JUNIOR - RESPECT CUP 2015 - 2016
Χαραυγιακός Ηλιούπολης - ΠΑΟ Scholl Αλίμου: 1-0 (ημίχρονο 0-0)
Γήπεδο Β' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Διανα - Αγίας Μαρίνας)
Κυριακή 20 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης 9:15

Ανάμνηση αναστήλωσης και ανέγερσης στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης


Η ανάμνηση της αναστήλωσης των ιερών εικόνων εορτάστηκε σήμερα στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, μια ιστορική ημέρα για την ενορία καθώς συμπληρώθηκαν ακριβώς 81 έτη από την ανέγερση του Ναού (20 Μαρτίου 1935). Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος, Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου και Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πλαισιωμένος από τους ιερείς του Ναού.

Πάλεψε ο Γ.Σ. Ηλιούπολης αλλά έχασε 3-0 σετ από τον Παναθηναικό

Του Άγγελου Κάνδηλα
Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 σετ στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης τον Γ.Σ. Ηλιούπολης το απόγευμα του Σαββάτου της 19/3/2016.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Με δωρεάν είσοδο !!! Minions

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20/3/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο Minions.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Εκβιασμός Μεσσήνιου εμπόρου ελαιολάδου


Εναν έμπορο ελαιόλαδου από την περιοχή της Οιχαλίας εκβίαζε ένας 77χρονος από την Ηλιούπολη Αττικής, ζητώντας του 1.500 ευρώ επειδή... αρρώστησε από το λάδι του.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε


ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 
Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις εκατοντάδες καθημερινές επισκέψεις σας στο ιστολόγιό μας.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η δική σας επικοινωνία μαζί μας θα δώσει προβολή στα δικά σας προβλήματα



Μπορεί να είναι "μικρή" η Πόλη μας αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε "μάτια" παντού. Από τα δικά σας ηλεκτρονικά μηνύματα περιμένουμε να μας υποδείξετε θέματα που σας απασχολούν και θα γίνουν το επόμενό μας ρεπορτάζ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο Ελληνικό (VIDEO)

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ  ΗΟΤ SPOT. ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 

ΤΡΟΜΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις και το δράμα της Πατρίδας μας

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!! ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ 
Όσοι θεωρούν πως θα μας ξεγελάσουν με το δράμα των προσφύγων και θα νιώθουμε και τυχεροί που δεν μας βομβάρδισαν για το χρέος μας πλανώνται πλάνην οικτρά.

Γκρεμίστηκε οριστικά ο μύθος της «δυναστείας Νάστου»



Μετά από 30 χρόνια σκληρών πολιτικών και δικαστικών αγώνων των Δήμων: Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου, ενάντια στους κληρονόμους Νάστου, επιτέλους οι καταπατημένες εκτάσεις αποδίδονται στους δημότες.

Mε δωρεάν είσοδο !!! Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ' τα νερά του


Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω από τα νερά του.

Το Σάββατο 12/3 η 24η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Πόλης μας

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Το Σάββατο 12/3 η 24η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Πόλης μας.
Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ – 24η αγωνιστική

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Κούλουμα σε Πάρκο Χαλικάκι και Πάρκο Ναυαρίνου με το Δήμο Ηλιούπολης

Πρόσκληση
Από τις 11 το πρωί την Καθαρή Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016, ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για να γλεντήσουν στις γειτονιές της πόλης μας:

Κούλουμα στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιουπόλεως

Πρόσκληση
Ελάτε να γιορτάσουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ, με άφθονο κρασί, σαρακοστιανά εδέσματα, Ηπειρώτικα τραγούδια με την ορχήστρα του Θ. Γεωργόπουλου και το παραδοσιακό γαϊτανάκι από το χορευτικό του Συλλόγου μας, στον Προφήτη Ηλία. Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους.

"Έσπασε" τα δοκάρια ο Χαραυγιακός στο κρίσιμο σημείο!


Άτυχοι ήταν οι "νερατζούρι", αφού τόσο στο τελευταίο ντέρμπι, όσο και στο προηγούμενο με τον ΓΣ Αργυρούπολης, δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων χειρότεροι των αντιπάλων τους!

Πατούλης: "Στις προτεραιότητες μας η προώθηση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης"



Τη διαβεβαίωση ότι η σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του κράτους και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες με την αξιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο DIGITAL ECONOMY FORUM 2016 το οποίο οργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ).

Κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 τον ΠΑΟ οι παμπαίδες του Χαραυγιακού !!!

Του Άγγελου Κάνδηλα

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
ΠΑΟ Scholl Αλίμου - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-2 (ημίχρονο 0-2)

Γήπεδο STAR Βούλας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γαβριήλ Αραμπατζής, ΣτΔΕ Δήμου Ηλιούπολης: «Τα παράπονα σας όχι μόνο στον Δήμαρχο αλλά και στον Συμπαραστάτη»



Για το δύσκολο έργο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μίλησε αποκλειστικά στον «Π» ο πρώτος ΣτΔΕ του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής. Μας υποδέχτηκε στο γραφείο του, στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Ηλιούπολης και μας αφιέρωσε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του… «Ο θεσμός του ΣτΔΕ κάνει τα πρώτα του βήματα στην πόλη μας, στην ουσία στήνεται μια νέα υπηρεσία προς όφελος των πολιτών, η οποία διέπεται από τις αρχές της νομιμότητας, της αμεροληψίας και της διαφάνειας» τόνισε. Ενώ στην ερώτησή μας πως σκέφτεται το μέλλον του στο Δήμου, δεδομένου ότι έχει ενεργή παρουσία και δράση χρόνων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με το ασυμβίβαστο μεταξύ Συμπαραστάτη και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου η απάντηση ήταν…

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Άγγελου Σικελιανού, στην Ηλιούπολη θα τιμηθεί ο Λαγκαδινός μπουρλοτιέρης του 1821 Ιωάννης Θεοφιλόπουλος (Καραβόγιαννης).

Ο Ιωάννης Θεοφιλόπουλος(Καραβόγιαννης) ήταν αγωνιστής του αγώνα του 1821.
Η καταγωγή του ήταν από τα Λαγκάδια της επαρχίας Καρύταινας.

Η Ιδιωτική Πρωτοβουλία στην Ηλιούπολη παραδίδει μαθήματα «σύγχρονης» ανάπτυξης!

Στις 25 Φλεβάρη 2016 ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταχρηστική συμπεριφορά επαγγελματιών της Ηλιούπολης, οι οποίοι κατά παράβαση κάθε «καλώς νοούμενης» συνεργασίας με το Δήμο καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και πλατείες, με τραπεζοκαθίσματα, ψυγεία, και μόνιμες εγκαταστάσεις, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία των πολιτών.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Παρατηρητήριο Πολιτών για τις Δημόσιες Συμβάσεις μια πρωτοβουλία που εάν υλοποιηθεί θα αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Η Ενωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής και ο Σύλλογος Εν Δράσει επιχειρούν την δημιουργία του Παρατηρητηρίου Πολιτών για τις Δημόσιες Συμβάσεις.

Σπουδαία νίκη για τα junior του Χαραυγιακού

Του Άγγελου Κάνδηλα

JUNIOR - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - Διανα Ηλιούπολης: 1-0 (ημίχρονο 0-0)

Λίγος ο Χαραυγιακός έχασε 2-1 εντός έδρας από το Αιγάλεω


ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!! ΑΛΛΙΩΣ  ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΝ 
Το «Σίτι» πήρε το ντέρμπι με τον Χαραυγιακό, επικρατώντας στην Ηλιούπολη με 2-1 
Αποφασιστικό βήμα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έκανε το Αιγάλεω, που πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Ηλιούπολη στο ντέρμπι με τον Χαραυγιακό, ενώ την ίδια ώρα νέα απώλεια βαθμών γνώρισε ο Άγιος Ιερόθεος.

Δικαίωση των δήμων Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου κατά των καταπατητών της δημόσιας περιουσίας


Με πρόσφατη δικαστική απόφαση, τα οικόπεδα και οι δασικές εκτάσεις που βρίσκονται στην Ηλιούπολη και σε όμορους δήμους και που επί δεκαετίες διεκδικούνταν από τους κληρονόμους
Νάστου, κατοχυρώνονται πλέον στο ελληνικό Δημόσιο.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για εξαπάτηση πολιτών με τη μέθοδο της Νιγηριανής

Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 2-3-2016 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας 41χρονος υπήκοος Ζαΐρ και ένας 44χρονος υπήκοος Καμερούν, για απάτες. Αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός τους.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

F-4 Κυπέλλου «Astra Airlines»: Η ΑΕΚ στον τελικό, 3-1 την Ηλιούπολη


Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2016 Astra Airlines που διεξάγεται στη Χίο καθώς επικράτησε με 3-1 της Ηλιούπολης και θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα (18:30, ΕΡΤ2) τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης.

Αφιερωμένο στον Οικουμενικό Πατριάρχη


Κατά το διαρρεύσαν έτος, εορτάστηκαν τα 80 χρονιά του Ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. Για την επέτειο έφτασαν στην ενορία ευχές και ευλογίες Ιεραρχών, Πατριαρχικά Γράμματα και ανάμεσα τους και εκείνο του πρώτου Ιεράρχου της υπ΄ ουρανὸν Εκκλησίας, του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Ποδοσφαιρική πανδαισία στην Ηλιούπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο 5-6/3/2016

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ – 23η αγωνιστική
Σάββατο 5/3/2016
Γήπεδο Β’ Ηλιούπολης – ώρα έναρξης: 15 30

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ανακύκλωση και λαϊκές αγορές


Τα σκουπίδια στους χώρους των λαϊκών αγορών θα πρέπει να διαχωρίζονται από τους πωλητές που δραστηριοποιούνται στις αγορές.

Mε δωρεάν είσοδο !!!

Σον το πρόβατο.
Από τον χειμερινό Δημοτικό Κινηματογράφο της Ηλιούπολης

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 5-6/3/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο: Σον το πρόβατο.

Οι παμπαίδες του Χαραυγιακού κέρδισαν δίκαια με 1-0 τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016


Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 1-0 (ημίχρονο 0-0)

Γήπεδο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης