ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απριλίου 2016

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και Καλή Ανάσταση σε όλα τα όνειρά σας

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και οι συνεργάτες του , ευχόμαστε στον καθένα από εσάς ξεχωριστά να έχετε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και επιτέλους να Αναστηθούν μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου μας όλα τα θέλω σας και τα όνειρά σας και να γίνουν πραγματικότητα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 1947, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ...


Μεγάλη Παρασκευή και ο ιερέας Γιώργος Σκρέκας, εφημέριος του χωριού Μεγάρχης Τρικάλων, σταυρώνεται από συμμορίτες αντάρτες.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Περιμένοντας την Ανάσταση

Περιμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου μετά το Θείο Πάθος αναλογίζομαι με ποιον τρόπο θα αναστηθεί και πάλι χώρα.

Μπαίνει δυναμικά τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρύδης στην Ηλιούπολη


Ο Νίκος Καρύδης βγαίνει και επίσημα μπροστά διεκδικώντας την προεδρία στις εκλογές που θα γίνουν στις 11/6.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αποστομωτική απάντηση της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ σε όσους προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο του ΕΥΩΝΥΜΟΥ που πρώτοι εμείς αποκαλύψαμε με στοιχεία

ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 
Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας

Απόπειρα αρπαγής μαθητή στην Αργυρούπολη – Τι λέει η ανακοίνωση που μοίρασαν στο σχολείο



Μεγάλη αναστάτωση στη σχολική κοινότητα της Αργυρούπολης, έχει προκαλέσει η απόπειρα αρπαγής ενός 13χρονου μαθητή, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του (στο 3ο Γυμνάσιο)

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Δείτε το βίντεο του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου επειδή κάποιοι πουλάνε παραμύθια

Άμεση η αντίδραση αλλά δυστυχώς η επισκευή ενός χαλασμένου τέρματος καθυστερεί επί δύο μήνες!!!

ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 
Έχουμε κάνει ήδη δύο αναρτήσεις για το θέμα με το χαλασμένο τέρμα στο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Μπορείτε να τις θυμηθείτε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ .

O Μιχάλης Γιατράκης είναι το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας στον Άλιμο


O 42χρονος Μιχάλης Γιατράκης, παλιός πρωταθλητής του bodybuilding και ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου, στη λεωφόρο Συγγρού, είναι το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας που έγινε στον Άλιμο.

Ο συνδημότης μας Άγγελος Κάνδηλας μας εύχεται για τις Άγιες μέρες που έρχονται



Καλή Ανάσταση.
Καλό Πάσχα.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης

Κυριακή  το πρωί (17/4/2016) στην πλατεία Φλέμινγκ ο Δήμος Ηλιούπολης γιόρταζε τα 53 χρόνια από την ίδρυση του. Μεγάλη συμμετοχή από αθλητικούς συλλόγους της Πόλης.

Συναυλία αφιερωμένη στον Πατριάρχη της Σταυρωμένης Ρωμιοσύνης


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη «βουβή» εβδομάδα που ξεκίνησε χθες, η ενορία της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως διοργάνωσε απόψε συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής με τίτλο «Προς το Εκούσιον Πάθος». Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, για τα 25 έτη Πατριαρχίας του.

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Βόγλης!


Έχασε σήμερα το πρωί την μάχη με τον θάνατο ο εξαιρετικός Κύριος του θεάτρου μας Γιάννης Βόγλης που εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία του και βρισκόταν σε νοσοκομείο.Ο Βόγλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 1937 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Δεν θα μείνουμε βουβοί και ας μας κάνουν τους κουφούς ... ... για την βουβή βδομάδα ακατάπαυστη δράση και μαζί 3 πρωινές και 2 απογευματινές προηγιασμένες, λοιπόν Σας περιμένουμε

 Η βουβή εβδομάδα που ξεκινά, μόνο βουβή δεν θα είναι για την ενορία της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. Ακαταπαύστως, Φιλανθρωπία και Πολιτισμός. Την Κυριακή 17/4/2016, μετά την λειτουργία για τον εορτασμό του Πολωνού παιδομάρτυρα Γαβριήλ, την οποία θα τελέσει ο Επίσκοπος Ελαίας Θεοδώρητος, Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα εγκαινιαστεί το πρόγραμμα ΑΓΙΟΜΑΡΙΝΙΩΤΙΚΑ.

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών Ν.Δ στην ΗλιούποληI


Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη είναι ο κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν στις 3 Απριλίου.Οι σταυροί προτίμησης και η σύνθεση του Συμβουλίου έχει ως εξής:

Το ρέμα... κατεβάζει εισαγγελείς


Εισαγγελική παρέμβαση για τον κίνδυνο πλημμυρών από τα έργα που πραγματοποιούνται και έχουν δρομολογηθεί στο ρέμα της Πικροδάφνης προκάλεσαν δύο δημοσιεύματα της «Εφ.Συν.».

Hλιούπολη: Έπιασαν διαρρήκτη που άδειαζε ΙΧ



Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 12-4-2016 στην Ηλιούπολη, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 41χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

“Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα…”



Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης, με την έκθεση φωτογραφίας «Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα…», που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18, κτήριο ΟΤΕ).

Μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Κλέωνα Διονυσάτου (1928-1970) και τη σύγχρονη ματιά της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης, θα «ταξιδέψουμε» στο παρελθόν και θα διαπιστώσουμε τη σταδιακή μεταμόρφωση της πόλης μας, κυρίως από τη δεκαετία του 1950 έως τις μέρες μας.

Της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορφή και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ



Μια μετακόμιση μας "σίγησε" για πέντε μέρες αλλά επανερχόμαστε δριμύτεροι μέσα στη χειρότερη κρίση για την Πατρίδα μας τα τελευταία πέντε χρόνια για να εξακολουθήσουμε μαζί με εσάς να ανατρέψουμε όλα όσα σας βασανίζουν. Μεταναστευτικό , άγρια φορολογία προς τους μη έχοντες , προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και κυρίως το "χάσιμο" της ΕΛΠΙΔΑΣ από μεγάλα τμήματα του Ελληνικού πληθυσμού προϊονίζουν δυσμενείς αλλά και ραγδαίες εξελίξεις που θα μας κάνουν να περάσουμε ένα ακόμα εφιαλτικό καλοκαίρι υπό μνημονιακή κατοχή.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης στις 14/04/2016


Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 14 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με θέματα:

Ηλιούπολη: Έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή του παιδικού σταθμού





Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος του Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 2.860.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στα πέναλτι, με συνολικό σκορ 6-5, πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός από τους παμπαίδες του Χαραυγιακού για το Κύπελλο Φιλίας. (Φωτογραφίες με όλα τα πέναλτι)


Του Άγγελου Κάνδηλα 
ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ- ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΙΛΙΑΣ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
Ολυμπιακός Αλίμου - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης : 1-1 (ημίχρονο 0-0)
Γήπεδο Alma Club
Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Ώρα έναρξης 12:15

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ευρωβουλευτές και ολοκληρωτισμός

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΔ 
Συμβαίνει συχνά. Σημαντικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μένουν άγνωστες, στα αζήτητα, υποτιμημένες. Και ας τις έχει λάβει το πιο δημοκρατικό όργανο -το μόνο εκλεγμένο- της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Κάτι επιπλέον. Μέσα στη γενική αδιαφορία, δεν πληροφορούμαστε ποια ήταν η στάση των Ελλήνων ευρωβουλευτών στην τάδε ή στη δείνα ψηφοφορία· τι ψήφισαν. Εχει ενδιαφέρον τι υπερψηφίζουν· όπως και τι καταψηφίζουν.

Θα αναφερθώ ευθύς αμέσως σε μια τέτοια περίπτωση. Πολύ πρόσφατη. Με τη σειρά όμως.

Ένα ακόμα έγκλημα των Κομμουνιστών

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 

Τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Κομμουνισμού

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΝ ΕΤΗ 2016
Πρώτα το Συμβούλιο της Ευρώπης, μετά το Ευρωκοινοβούλιο και πρόσφατα ο ΟΑΣΕ ψήφισαν με μεγάλη πλειοψηφία κείμενα υπέρ των θυμάτων των ολοκληρωτισμών: του ναζισμού και του κομμουνισμού.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Εξαρθρώθηκε συμμορία που «άδειαζε» σχολεία στη νοτιοανατολική Αττική


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες πέρασαν πριν από μερικές ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλιούπολης σε τρεις άνδρες, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες είχαν «αδειάσει» περισσότερα από 19 σχολεία και κυλικεία σε περιοχές της Αττικής.

2η γιορτή λουλουδιών στην Ηλιούπολη !!!

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Η 2η γιορτή λουλουδιών, που οργανώνεται από το Δήμο Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως) από την Πέμπτη 7 Απριλίου μέχρι και τις 24 Απριλίου 2016.

Τα ορφανά του Στάλιν απειλούν γιατί τους εκθέτουμε για τα εγκλήματά τους που έμειναν ατιμώρητα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ "ΜΑΧΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΣΑΤΕ!!!!!!

Με λύπη και αγανάκτηση για τις άκριτες και χωρίς πηγή αναδημοσιεύσεις διαβάσαμε πως θα μου κόψουν το χέρι οι κομμουνιστές κατσαπλιάδες εάν πάθει κάτι το μνημείο που έστησαν οι ψοφοδεξιοί της Πόλης μας στον Κομμουνιστή Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή.

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 για τα junior του Χαρυγιακού. Την αξιόλογη ομάδα του Υμηττού

Του Άγγελου Κάνδηλα 

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

JUNIOR - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. Υμηττού Χαραυγής - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-2 (ημίχρονο 1-1)

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Νέος Πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ηλιούπολης ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ "ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ" ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ 

Σε μια διαδικασία που έδειξε πως το κόμμα τις ΝΔ δεν ξέρει να διοργανώνει εκλογές , με ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας και εντάσεις νικητής ήταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πόλη μας o συνταξιούχος δημόσιος υπαλλήλος  κ. Ευσταθόπουλος.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Διασωληνωμένος ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης



Διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Οι χώροι με ΔΩΡΕΑΝ φαγητό ανά την Ελλάδα- ΛΙΣΤΑ- Παρακαλώ κοινοποιήστε

Αναγκαία αναδημοσίευση…

Δωρεάν φαγητό συνεχίζουν, ευτυχώς, να προσφέρουν πολλές δομές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τολμάνε Να Δίνουν Και Μαθήματα Δεοντολογίας!


Ενημερώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την μεγάλη διοργάνωση του Δήμου μας για τα 53 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης.

Αύριο οι εκλογές για ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών του ΔΣ στην Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης


ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 
Από την ανοιχτή εκλογική διαδικασία η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου 2016, θα προκύψει ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής.

Μέχρι και το σήμα λογότυπο του Δήμου Ηλιούπολης είναι κάλπικο!!!!!!!

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
Με ενδιαφέρον διαβάσαμε κείμενο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και αναφέρετε στην Ιστορία του Ευωνύμου. Όπως καταλάβαμε το σύμβολο που έχει έμβλημα ο Δήμος μας ουδεμία σχέση έχει με τον αρχαίο Δήμο Ευωνύμου!!!

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - Γ.Α.Σ. ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ. Για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπασκετ Γυναικών

Όλοι στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.
Κυριακή 3/4/2016, ώρα έναρξης 14:45
Να ενισχύσουμε την ομάδα της Πόλης μας στην προσπάθειά της.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

“Kάντε κάτι με τα σκουπίδια στην Άνω Ηλιούπολη” (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Αυτή είναι η κατάσταση στη γειτονιά μου έξω ακριβώς από το σπίτι μου σε μια από τις πιο ωραίες περιοχές της Άνω Ηλιούπολης:

Στην κηδεία του Χότζα Δικτάτορα της Αλβανίας ο "δημοκράτης" Μανώλης Γλέζος


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ (ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ) ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ

Στις 11 Απριλίου 1985 ο Αλβανός Σταλινικός Δικτάτορας Ενβέρ Χότζα πεθαίνει...