ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Που να βρει το Κράτος χρήματα για τους πρόσφυγες όταν κάθε χρόνο πληρώνει πάνω από 100.000 ευρώ μόνο για τις υπερωρίες σας;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Που να βρει το Κράτος χρήματα για τους πρόσφυγες όταν κάθε χρόνο πληρώνει πάνω από 100.000 ευρώ μόνο για τις υπερωρίες σας;


Έχει πλάκα όταν δεν μας πιστεύετε πως η πλειοψηφία των υπαλλήλων του δήμου μας είναι κομμουνιστές! Κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα πέσαμε πάνω στην ανακοίνωση που έβγαλαν για την περίπτωση του φασίστα Λαγού και της  ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής σχετικά με το επιχειρούμενο  "ντου" σε σχολείο στο  Πέραμα. Μέχρι εδώ όλα καλά.


Διαβάστε όμως και τις απόψεις που έχουν για το ποιος δημιουργεί τους πρόσφυγες για να καταλάβετε περί τίνος "δημοκρατών" πρόκειται

Δηλαδή το σύστημα εκμετάλλευσης φταίει που παίρνετε εσείς 1000 ευρώ και πλέον το μήνα και όχι 25 ευρώ όπως οι ομοϊδεάτες σας κομμουνιστές στην Κούβα; Όσο για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που προφανώς για εσάς  κάνει η δύση, συμμετέχετε και εσείς εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ως μέλος του ΝΑΤΟ που είναι η πατρίδα μας. 

Οι πόλεμοι αυτοί βέβαια είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ για να συνεχίσει να υπάρχει Δύση ,γιατί κάποιοι με ανάλογες ιδεολογίες σαν τις δικές σας απειλούν τον δυτικό μας πολιτισμό. 

Δεν φταίμε εμείς εάν ο αραβικός κόσμος έχει διαφορετικά ήθη και έθιμα από τα δικά μας , ούτε βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις συνήθειές του! 

Δικτατορίες , κατώτεροι πολιτισμοί , καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από καθεστώτα που εσείς δεν καταδικάζετε ποτέ, αποτελούν τους μόνιμους εχθρούς του δυτικού μας πολιτισμού.  Καλή η ανακοίνωσή σας αλλά προφανώς δεν "αγγίζει" τους 1909 συνδημότες μας που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Δεν αγγίζει ούτε όσους ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ αλλά ούτε πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά δεν σας το λέμε για να μην στεναχωρηθείτε! Γιατί εάν ένοιαζε τους  Έλληνες για τους πρόσφυγες δεν θα κοιμόντουσαν σε σκηνές πάνω  στο χιόνι. Ούτε εσάς σας νοιάζει αλλά θέλετε να το παίξετε φιλάνθρωποι. Άλλωστε ως συνδικαλιστές λέτε να βγάλετε και καμιά ανακοίνωση να περάσει η ώρα σας. 



Και φυσικά για τις "επιθέσεις" στο Πέραμα  έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι ένοχοι εφόσον υπάρχουν θα τιμωρηθούν. Και λέμε εφόσον υπάρχουν γιατί οι προπηλακισμοί που επικαλείστε στην ανακοίνωσή σας δεν αποτυπώθηκαν σε καμιά κάμερα τηλεοπτικού σταθμού από τις πέντε που υπήρχαν στους χώρους του συγκεκριμένου σχολείου. 

Τώρα όσον αφορά για την δήθεν  αλληλεγγύη σας προς τους πρόσφυγες δεν σας είδαμε να πιέζεται ώστε να φιλοξενηθούν κάποια από τα προσφυγόπουλα με τους γονείς τους σε δομές του δήμου μας

Απεργήσατε πάλι την προηγούμενη εβδομάδα για τα οικονομικά σας. Κάντε μια πορεία στην πόλη μας και για αυτούς. Πηγαίνετε έξω από το Υπουργείο του Μουζάλα να υπερασπίσετε το "δίκαιο" αίτημά τους να εισέλθουν και να παραμείνουν στην Ε.Ε. 

Θα θέλαμε να δούμε και στην πόλη μας να φιλοξενούνται πρόσφυγες αφού άλλωστε με τόσους αριστερούς και προκομμένους πολίτες θα περάσουν υπέροχα!

Εμείς έχουμε μέσα από το ιστολόγιό μας ανοιχτά προτείνει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ πως επιβάλλεται να φιλοξενήσει και η πόλη μας κάποιους από αυτούς. 

Με τόσους αριστερούς που θα ενδιαφερθούν για αυτούς μάλλον θα σηκωθούν να γυρίσουν στις πατρίδες τους!

Και βέβαια επειδή υπάρχουν και αρκετοί  από αφρικανικές χώρες και όχι από εμπόλεμες περιοχές όπως ισχυρίζεστε,  θα είναι και μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς τους "κακούς" δεξιούς να δούμε ποιες διαφορές έχετε μεταξύ σας. 

Γιατί αφού νιώθετε πως ο δυτικός άνθρωπος φταίει για τον ξεριζωμό τους δεν διαφέρετε  καθόλου από πολλούς από αυτούς που μας κατηγορούν για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!

Φταίει δηλαδή ο δυτικός κόσμος  που οι ίδιοι σφάζονται μεταξύ τους και αμέσως όταν αποκτούν την ελευθερία τους;

Φταίμε εμείς που σκοτώνει η μια φυλή την άλλη;

Δείτε τι έγινε όταν οι δυτικοί έφυγαν από τις αποικίες τους ; Στην Ινδία από όταν οι Βρετανοί αποχώρησαν ποια είναι η τύχη της; Ποια είναι η τύχη των Αφρικανικών κρατών μετά την αποχώρηση των Γάλλων; 

Ψάξτε , διαβάστε ,μάθετε. Άλλωστε η παραποίηση της ιστορίας και τα ψέματα της αριστεράς καταρρέουν παντού.  

Εάν  δεν ζεις το πρόβλημα από κοντά  δεν μπορείς να αντιληφθείς τις συνέπειες αυτής της συνύπαρξης. 

Μια συνύπαρξη που κατά την δική μας "ρατσιστική" αντίληψη είναι αδύνατον να έχει θετικά αποτελέσματα. 

Ήδη τα κράτη που πίστεψαν και "δούλεψαν" αυτή την ενσωμάτωση όπως η Γαλλία βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με όλους αυτούς τους "Γάλλους" , "Βέλγους" και φυσικά Άραβες και Αφρικανούς  πολίτες που σφάζουν στο όνομα του Αλλάχ!

Θα πείτε πως δεν είναι έτσι όλοι Ναι  θα συμφωνήσουμε, όμως πιο θα  είναι το όφελος μας για να επιχειρήσουμε να ενσωματώσουμε τόσους  μουσουλμάνους; 

Μάλλον δεν θέλετε να παραμείνει η Ευρώπη Χριστιανική ,αλλά μπας και πιστεύετε και σε τίποτα; 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: