ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζουν σήμερα οι 13.897 συνδημότες μας που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζουν σήμερα οι 13.897 συνδημότες μας που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές

Δεν μπορώ να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στους 13.897 συνδημότες μας που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ψήφισαν δηλαδή γα δεύτερη φορά τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που τήρησαν όλες τις υποσχέσεις τους!


Έσχισαν τα μνημόνια , κατάργησαν τον άδικο ΕΝΦΙΑ, μείωσαν τους φόρους , αύξησαν τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων, και φυσικά άνοιξαν όλων οι δουλειές μας(δουλεύουμε και δεν πληρωνόμαστε) ενώ μείωσαν "αισθητά" την ανεργία. Καταπολέμησαν την διαφθορά, χτύπησαν την διαπλοκή στα ΜΜΕ, έλυσαν το μεταναστευτικό και κυρίως μας έκαναν να νιώθουμε φτωχοί μεν αλλά απόλυτα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ!

Εάν προσθέσουμε σε αυτούς τους συνδημότες μας τους 2.812 που ψήφισαν ΚΚΕ, αλλά και τους 1372 που ψήφισαν ΑΝ.ΕΛ έχουμε το "εκρηκτικό" μείγμα όλων αυτών που μας καθυβρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή τάχα υπερασπιζόμαστε καταπατητές, επειδή σας γράφουμε για περιττά έξοδα που κάνει και η νυν δημοτική διοίκηση αλλά κυρίως επειδή αμφισβητούμε με στοιχεία τις αριστερές τους αυταπάτες.

Αυτές τις αυταπάτες τις οποίες εξέθρεψε το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ ( ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, Τσοβόλα δώστα όλα κ.α) και που η ενοχική δεξιά δεν πολέμησε αλλά σε πολλές περιπτώσεις συντάχθηκε μαζί του. Το που θα κάτσει η μπίλια το ξέρουμε όλοι λίγο-πολύ. Σε μερικά χρόνια η πατρίδα μας θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ εξαιτίας της αδυναμίας μας να πάψουμε να είμαστε Σοβιετία.

Τότε οι επικριτές της Ε.Ε και του δυτικού τρόπου ζωής θα έχουν καταφέρει όσα με κόπο έχτισε η δεξιά παράταξη από το 1945 έως και σήμερα. Χρειάστηκε αρχικώς να πολεμήσει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τους κομμουνιστές για να μην γίνουμε μέλος των κομμουνιστικών παραδείσων και στην συνέχεια μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ και σημερινή Ε.Ε για να απολαύσουμε για περισσότερα από 20 χρόνια όλα τα οφέλη αυτής μας της συμμετοχής. Κάναμε πλούσιους τους αγρότες που για δεκαετίες ήταν φτωχοί και δημιουργήσαμε μια μεγάλη αστική τάξη εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της χώρας.

Μετά το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεκίνησε τους υπερδανεισμούς, τα ρουσφέτια και την χλιδή των στελεχών του. Πολλά στελέχη της ΝΔ ακολούθησαν τον δρόμο που χάραξαν οι Πασόκοι συνάδελφοί τους και έτσι το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε σχεδόν εξ'ολοκλήρου στην λογική της Σοβιετίας. Αποτέλεσμα η δική μου γενιά δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη και οι νέες γενιές θα μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν την τύχη τους.

Εάν δεν είχε πρόβλημα υγείας συγγενικό μου πρόσωπο θα είχα και εγώ εγκαταλείψει την χώρα. Αλλά βλέπετε όλοι μας κουβαλάμε έναν σταυρό και δεν μπορούμε να φανούμε ασυνεπείς και σκληροί με όσους αγαπάμε.

Αυτά λοιπόν για σήμερα που η μέρα είναι επετειακή και θα ακολουθήσουν δεκάδες βίντεο με τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ.

Να ευχηθώ τέλος να ολοκληρώσει την θητεία του ο ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσει και άλλη μία! Η χώρα θα έχει καταστραφεί πλήρως και όλοι εμείς που πιστεύουμε στην Δύση θα προσπαθούμε να την επαναφέρουμε για χρόνια σε οργανισμούς απαραίτητους για την ίδια την ύπαρξή της.

Γιατί αυτή η μικρή χώρα δεν είναι δυνατόν να ζήσει χωρίς Ε.Ε και ΝΑΤΟ. Και για όσους το αμφισβητούν και λένε πως έχουμε πλούτο θα τους πούμε μόνο αυτό. Η Ρουμανία είναι η πρώτη χώρα σε παραγωγή πετρελαίου και κατοχή χρυσού στα Βαλκάνια παρόλο που έχει αυτά όμως δεν στέκεται μόνη της ούτε έγινε ξαφνικά υπερδύναμη!

Όχι δεν τις λείπουν οι μεγάλοι ηγέτες αλλά πολεμικά αεροσκάφη, άρματα μάχης , και πολύς στρατός για να διεκδικήσει όσα της χάρισε η φύση.

Γι' αυτό μην κάνετε όνειρα αλά Σώρρα, κράτη όπως η Ελλάδα ζουν πάντα ως "αποικίες" δυνατών κρατών. Άλλωστε και εμείς κάποτε αυτοκρατορία είχαμε και ξέρουμε πως λειτουργεί το πράγμα.

Σ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: