ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από τις 2 Δεκεμβρίου και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Από τις 2 Δεκεμβρίου και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 
Οι δημότες που μας διαβάζουν δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση αυτή. Να δίνει δηλαδή η δημοτική αρχή τόσα λεφτά για υπερωρίες σε δημοτικούς υπαλλήλους. Το χειρότερο είναι όμως  πως δεν αντέδρασε και κανείς από την αντιπολίτευση.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης περιμένουμε να αντιδράσει τονίζοντας πως τα χρήματα είναι λίγα!! Άλλωστε τα δικά της κομματόσκυλα συντηρούμε εδώ και τρεις δεκαετίες. Επάγγελμά τους είναι ο συνδικαλισμός και κυρίως να πουλάνε κουτόχορτο σε όλους εσάς τους αφελείς που τους ψηφίζετε.

Τους δικούς τους υπαλλήλους τόσο στην τηλεόραση(902 tv)  όσο και στο ραδιόφωνο που κατείχε το ΚΚΕ τους άδειασαν , χρεοκόπησαν τα ΜΜΕ που κατείχαν , τα πούλησαν ή μάλλον τα έδωσαν σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ στον Βρυώνη , τσέπωσαν τα  3,7 εκατομμύρια ευρώ και μας πουλάνε τώρα ιδεολογίες. Αλλά γιατί αναφέρω αυτούς.

Από αυτά τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ βούλωσαν πολλές τρύπες αφού χρωστούσαν υψηλά ποσά σε Τράπεζες και ακόμα χρωστάνε.

Μα γιατί στον τομέα της καθαριότητας όπου κυριαρχούν τα κομματικά τους στελέχη μας έχουν κάνει πάμπολλες κινητοποιήσεις πάντα για την δική τους τσέπη και όχι βέβαια για το γενικό καλό.

Αναδείξαμε το θέμα κυρίως για να κόψουμε την φόρα όσων θα ξόδευαν 241.000 ευρώ για υπερωρίες. Σίγουρα βλέποντας πως το θέμα παρακολουθείτε θα βρουν άλλους τρόπους να πληρώνονται και να μην δουλεύουν.

Γιατί στην καθαριότητα που μας λένε πως λείπουν άτομα οι μόνοι που δουλεύουν είναι οι τελευταίοι που προσελήφθησαν.

Οι παλιοί από ό,τι μαθαίνουμε το έριξαν στον συνδικαλισμό και έχουν να ανέβουν σε αποριμματοφόρα οχήματα πάνω από δυο χρόνια!!

Έχουν μάλιστα προσκομίσει και ιατρικές εξετάσεις που δεν τους επιτρέπουν. Γιατί δεν πάνε σε κάποιο άλλο τομέα βέβαια δεν ξέρουμε.

Άλλωστε από τον τομέα της καθαριότητας ξεκινούν και καταλήγουν διοικητικοί υπάλληλοι στην ουσία.

Αλλά είπαμε τώρα που κάποιοι πήραν την σύνταξή τους που ξεπερνάει τα 1700 ευρώ θα μιλήσουν. Άλλωστε τους είχαν κοροϊδέψει τους συντρόφους τόσα χρόνια πως ήταν "αριστεροί" ακροδεξιοί πλέον και με την βούλα ακραίου κόμματος μας αποκαλύπτουν με χαρτιά και φυσικά δέχονται να δημοσιεύουμε και τις δικές τους συντάξεις πόσο μπορεί να πάρει ένας δημοτικός υπάλληλος στην καθαριότητα με 19 χρόνια υπηρεσία.

Εσείς πόσα λέτε; Και μιλάμε για σήμερα εν μέσω μνημονίων.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: