ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ηλιούπολης 2014-2019 μάθαμε γιατί πρέπει να πληρώνουμε 200.000. ευρώ το χρόνο για το Μουσείο Εθνικής Αντίσταση

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ηλιούπολης 2014-2019 μάθαμε γιατί πρέπει να πληρώνουμε 200.000. ευρώ το χρόνο για το Μουσείο Εθνικής Αντίσταση

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ CD ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ 

Διαβάζουμε αυτές τις μέρες το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ηλιούπολης 2015-2019. Μέσα σε αυτό δεν ήταν δυνατόν βέβαια να μην γίνει αναφορά και στο ΝΠΔΔ που μας έχει στοιχίσει περισσότερο από όσο τρεις βρεφονηπιακοί σταθμοί


Από όσα περιγράφονται λοιπόν στο πρόγραμμα τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί. Αφού το Μουσείο δεν έχει προσωπικό θα θέλαμε να ξέρουμε ποιος ξεναγεί τους ατυχείς μαθητές που το επισκέπτονται και φυσικά τι τους μαθαίνει για την περίοδο 1941-1945 . 

Τις απαντήσεις εμείς τις ξέρουμε ,βέβαια εδώ και καιρό. Καλούμε λοιπόν και όλους εσάς που θα συμμετάσχετε ως απλοί παρατηρητές , αφού οι δικές σας προτάσεις στο στρατηγικό σχεδιασμό 2015-2019  δυστυχώς δεν μετράνε, να ρωτήσετε και να ενώσετε τις φωνές σας μέσω του ιστολογίου μας ρωτώντας την διοίκηση για ποιο λόγο διατηρούμε μια δομή με τόσο υψηλό κόστος. 

Απάντηση δεν θα πάρετε βέβαια, αφού μιλάμε για διαδημοτική ομερτά. 

Άλλωστε το Μουσείο κατασκευάστηκε για να κάνουμε το χατίρι στους κομμουνιστές της πόλης μας που εξακολουθούν και πιστεύουν πως η Σοβιετία που λέγεται Ελληνικό Κράτος θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ ακόμα. 

Αφού μας χρεοκόπησαν λοιπόν με τις ανόητες αντιλήψεις τους που αφήσαμε να επικρατήσουν στην δημόσια διοίκηση καλά να πάθουμε. 

Αλλά για αυτά τα θέματα καλό  θα ήταν να  σας μιλήσουν οι ίδιες οι δημοτικές παρατάξεις. Αυτές κανονικά θα έπρεπε να ασκούν έλεγχο στην διοίκηση (σε κάθε διοίκηση και όχι εμείς) αλλά βλέπετε όλοι έχουν βολέψει τους δικούς τους ανθρώπους και το "πάρτι" συνεχίζετε εις υγείαν των κορόιδων , όλων εσάς δηλαδή που εξακολουθείτε και τους στηρίζετε. 

Διαβάστε και αυτό από το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015-2019 που αφορά το Μουσείο Εθνικού Διχασμού για να  φρίξετε




Θα κάνουν λέει ιστορική μελέτη και συγγραφή με θέματα το κατοχικό δάνειο  και τα ολοκαυτώματα. Έτσι δηλαδή για να σπαταλούν  τα δικά σας χρήματα, θα ασχοληθούν με το θέμα το κατοχικού δανείου. 

Κάτι αντίστοιχο  δηλαδή με  την περιβόητη  επιτροπή της Ζωής  Κωνσταντοπούλου για το χρέος που δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Το θέμα του κατοχικού δανείου είναι καλό μόνο ως ιστορία όπως βέβαια και αυτό των γερμανικών αποζημιώσεων. 

Τα θέματα αυτά έχουν λυθεί οριστικά και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο απλώς σας δουλεύει! 

Βέβαια άμα θέλουν να κάνουν μελέτες με δικά τους χρήματα κανένα πρόβλημα αλλά με τα δικά μας λεφτά κάνουν γιατί εσείς τους ψηφίζετε!!

Και βέβαια οι ίδιοι θα συνεχίσουν σε αυτούς τους συνηθισμένους ρυθμούς που τους δίδαξαν και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις. 

Το ό,τι σπαταλούν λιγότερα δεν μας κάνει να τους λυπηθούμε ούτε βέβαια να τους επαινέσουμε.

Απλώς λεφτά πολλά δεν υπάρχουν και ας μας έλεγε ψέματα ο κολλητός σας ο Γεωργάκης ο Παπανδρέου. 

Ο ΓΑΠ αυτός που μας ανακοίνωσε από το Καστελόριζο την χρεοκοπία του κράτους. Αυτός που ο πατέρας του έλεγε στον Τσοβόλα να τα δώσει όλα!

Διοικήσεις που άφησαν χρέη σε όλους εμάς και μια πόλη που έχασε την αίγλη της αμέσως μόλις οι ιδιώτες επιχειρηματίες που την δημιούργησαν το έβαλαν στα πόδια από τους κατσαπλιάδες που ακολούθησαν. 

Και έτσι από τον πρώτο κοινοτάρχη της πόλης μας τον  βιομήχανο Κώστα Παλαμίδα βρεθήκαμε σε όσους έκαναν την ιδεολογία τους επάγγελμα ,καταπάτησαν ιδιωτικές εκτάσεις και στο όνομα δήθεν  του λαού και με την συγκατάθεσή του μας έφεραν στα σημερινά μας χάλια. 

Μπήκαν λοιπόν στην τοπική αυτοδιοίκηση και αφού σας παραμύθιασαν κανονικά έφυγαν σαφέστατα πλουσιότεροι από ό,τι μπήκαν. 

Μύθοι , ψέματα, κομματικοί στρατοί, μιζέρια και κυρίως διαπλοκή. 

Αυτή είναι η ιστορία της πόλης μας από τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ Δήμαρχο Κώστα Δελλαπόρτα έως και την σημερινή διοίκηση που έχει αναγάγει την "φιλανθρωπία" σε ψηφοθηρικό και επικερδές για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ επάγγελμα. 

Συνήγοροι του δημότη χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον ίδιο, σπιτικό φαγητό και κοινωνικό παντοπωλείο για φθηνό "άρτο" και κακής ποιότητας θεάματα για τους ιθαγενείς ανέργους της πόλης μας που κάθε μέρα οι δημότες της γίνονται όλο και πιο φτωχοί οικονομικά. 

Όμως γραφείο να συμβουλεύει τους ανέργους φτιάξαμε όπως βέβαια έχουμε και ειδική επιτροπή για τους μετανάστες!

Βέβαια είμαι σίγουρος πως εάν ρωτήσουμε την επιτροπή πόσοι μετανάστες μένουν στην πόλη μας και από ποια κράτη δεν θα ξέρει να μας απαντήσει. 

Επιτροπές να υπάρχουν και όλα λύνονται!

Παραμύθι η δημόσια περιουσία που τελικά θα εκποιηθεί σε ξένους επενδυτές, παραμύθι το δήθεν πολιτιστικό έργο του ΝΠΔΔ με την ευφάνταστη ονομασία Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, παραμύθι αλλά χωρίς δράκο και η δήθεν αναπτυξιακή πορεία μιας πόλης με ποσοστά ανεργίας άνω του 50% στις πιο παραγωγικές ηλικίες. 

Και εμείς απλώς οι "κακοί" που σας τα γράφουμε όλα αυτά  και σας βγάζουμε από τον νιρβάνα σας , αφού λόγο δημοσιογραφικής "διαστροφής" εδώ οι καλές ειδήσεις δεν πουλάνε!


Και βέβαια θα ήταν καλό να σας γράψουμε για το δωρεάν wifi που έχει ο δήμος μας σε δώδεκα  σημεία της πόλης μας ,  αλλά δυστυχώς ο λαός δεν έχει να φάει. 

Καλά μην πιστέψετε πως στα παραπάνω σημεία θα βρείτε και ΔΩΡΕΑΝ  ίντερνετ ,απλώς κάντε μια δοκιμή δεν χάνεται τίποτα. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: