ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Σεφτελής: "οχήματα της Επιφυλακής του Δήμου για την αντιμετώπιση τω συνεπειών από την κακοκαιρία και το χιόνι το βράδυ στις 9/1/2017 δεν είχαν καύσιμα κατά την εκκίνησή τους"

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κώστας Σεφτελής: "οχήματα της Επιφυλακής του Δήμου για την αντιμετώπιση τω συνεπειών από την κακοκαιρία και το χιόνι το βράδυ στις 9/1/2017 δεν είχαν καύσιμα κατά την εκκίνησή τους"

Για την "ετοιμότητα" του μηχανισμού μίλησε ο ανεξάρτητος εδώ και καιρό δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Σεφτελής και μάλιστα "θεσμικά" μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ,και του την "έπεσαν" με τον γνωστό τρόπο. Δηλαδή πως τάχα τα έβαλε με συγκεκριμένο υπάλληλο του δήμου. Βλέπετε το πράγμα έτσι θα δουλεύει από εδώ και στο εξής, το παραμύθι θα πηγαίνει  έτσι. Λες κάτι θα σε κατηγορούν πως τα βάζεις με τους μεροκαματιάρηδες και όχι με την δημοτική αρχή που έχει και την συνολική ευθύνη. Για τον λόγο αυτό μοιράζουν την "πίτα" για να είναι μπλεγμένοι όλοι και με τον τρόπο αυτό η ομερτά θα  συνεχίζεται. Ποιος να μιλήσει μετά εδώ πέφτουν "μεροκάματα" για να είμαστε εμείς σε αυτά τα χάλια, και να απειλείται όποιος ασκεί κριτική.
Να τονίσουμε πως ο κ. Σεφτελής ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ενημέρωνε για τα δημοτικά συμβούλια ακόμα  και εμάς τους "ακραίους",  από όταν αντικαταστάθηκε μετά την αποχώρησή του από την παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" ενημερωνόμαστε από την σελίδα του δήμου! Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν μας στέλνει δηλαδή ηλεκτρονικό μήνυμα για να μας ενημερώσει για την διεξαγωγή και καλά κάνει. Υπάρχει ολόκληρο γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων που λειτουργεί για τον λόγο αυτό απλώς δεν είμαστε ιστολόγιο του γούστου τους.  Είδαμε με καθυστέρηση βέβαια (γιατί μας το υπέδειξε φίλος) την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και είπαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά. 

Γράφει λοιπόν ο κ. Σεφτελής: 


Ουδέποτε καταλόγισα ευθύνη σε υπάλληλο του Δήμου και πολύ περισσότερο στον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Κολυμπίρη με τον οποίον είχα την τιμή να συνεργαστώ άψογα στο πρόσφατο παρελθόν, για το γεγονός ότι ΟΧΗΜΑΤΑ της ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ του Δήμου για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κακοκαιρία και το χιόνι το βράδυ στις 9/1/2017, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ κατά την εκκίνηση τους!!!!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο έκανα τη σχετική αναφορά - υπάρχει εξάλλου και το οπτικοακουστικό υλικό - δεν έκανα καμία αναφορά σε εθελοντή της ΕΥΔΠΗ ή σε εργαζόμενο του Δήμου, απεναντίας τους έδωσα συγχαρητήρια για την αποτελεσματική προσπάθειά τους, σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Εάν μιλήσει κάποιος για ευθύνες, αυτές είναι μόνο πολιτικές και έχουν ονοματεπώνυμο, τις οποίες στην παρούσα φάση δεν αναζήτησα.

Απλά μετέφερα την απαίτηση που έχουν όλοι οι πολίτες για τα αυτονόητα.
Ποια είναι αυτή?
Όταν ξεκινάς να αντιμετωπίσεις καιρικά φαινόμενα για τα οποία έχεις ενημερωθεί πολύ νωρίτερα, όλα τα οχήματα της επιφυλακής σου, να είναι "ετοιμοπόλεμα".

Έχω εκλεγεί από συμπολίτες μου για να τηρώ στο Δημοτικό Συμβούλιο στάση ευθύνης και συνέπειας.
Προσωπική μου επιλογή είναι να λειτουργώ με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον της Κοινωνίας των Πολιτών, μακριά από λαϊκισμούς, ηθικολογίες και ακρότητες.
Πάντα νηφάλια και με θετική διάθεση.
Όπως ακριβώς με γνωρίσατε και με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Η παραπληροφόρηση δεν θα με σταματήσει, γιατί δεν έχω το δικαίωμα να σταματήσω.

Κώστας Γ. Σεφτελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: