ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είναι μόνο οι υπερωρίες που στεναχωρούν τους δημότες μας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Δεν είναι μόνο οι υπερωρίες που στεναχωρούν τους δημότες μας

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ 

Είναι λένε  λογικό να θέλει  κάποιος να επιβραβεύσει όσους τον  βοήθησαν να αναλάβει τα ηνία. Λογικό όχι όμως θεμιτό για εμάς. Ξεκάθαρα καταδικάζουμε κάθε είδους συναλλαγή με μοναδικό κριτήριο την κομματική αφοσίωση κάποιου.

Από την άλλη κατανοούμε απόλυτα πως αφού δεν υπάρχουν ιδεολογίες είναι λογικό να καταλήγουμε σε περιόδους οικονομικών κρίσεων σε τέτοιες "λογικές". Έτσι βλέπουμε κάτι που έχουμε διαπιστώσει πολλά χρόνια τώρα. Η πολιτική ασκείται με υποσχέσεις , ρουσφέτια και ενίοτε οδηγεί σε πλήρη καταλήστευση του δημόσιου χρήματος.


Το ρουσφέτι είναι κατάλοιπο της "ανατολίτικης" παράδοσης την οποία πολλοί συνδημότες μας ασπάζονται όταν ιδίως είναι οι ευνοημένοι. Άλλωστε το ρουσφέτι είναι κάτι που συνοδεύει την χώρα μας από την αρχή της δημιουργίας του Ελληνικού κράτους. Το ρουσφέτι είναι στο dna της φυλής αφού τα 400 χρόνια υποδούλωσης άφησαν ατυχώς πολλά  τέτοια κατάλοιπα.

Στο σημερινό οικονομικό μας αδιέξοδο μας οδήγησαν πρώτα και κύρια το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά κυρίως το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν εφαρμόστηκε ποτέ στον τομέα της οικονομίας ,  μια πολιτική εφάμιλλη με τις άλλες δυτικές κοινωνίες. Από το 1981 παρόλο που είμαστε μέλος της ΕΟΚ αρχικώς μετέπειτα Ε.Ε ,  ποτέ δεν εγκαταλείψαμε όσα μας κρατούσαν δέσμιους μιας νοοτροπίας που δεν συνάδει με τον Ευρωπαϊκό  Δυτικό Πολιτισμό.

Στην Ελλάδα είχαμε τα φακελάκια, τα ρουσφέτια , το τεράστιο δημόσιο, τις μίζες και όλα αυτά χωρίς παράλληλα ουδείς να αντιδρά και να τα βάζει με μια νοοτροπία που μας καθιστούσε περισσότερο Σοβιετία παρά δυτικό κράτος.

Τα λέμε αυτά γιατί πολλοί αναρωτιούνται γιατί βγάζουμε θέματα τα οποία κατά αυτούς είναι ανάξια λόγου.

Μάλιστα πολλοί "δεξιοί" έχουν ήδη δυσανασχετήσει μαζί μας αφού έμαθαν πως είμαστε πανέτοιμοι να δημοσιεύσουμε τα ρουσφέτια τους στα ορφανά του Στάλιν έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές όταν ζητάνε την ψήφο κάποιου δεξιού κακομοίρη ανέργου που πάλευε χρόνια στον ιδιωτικό τομέα να έχουν να του δείχνουν τα δικά μας δημοσιεύματα.

Αυτό που συμβαίνει με τις δομές στην πόλη μας δεν έχει συμβεί σε καμιά άλλη πόλη του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Μιλάμε πως έχουν διορίσει όλους σχεδόν τους εγγεγραμμένους στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης σε θέσεις κλειδιά.

Επιτροπές δήθεν εθνικής μνήμης με επιμίσθιο της τάξεως των 1000 και πλέον ευρώ για δημότες που δεν πατάνε το πόδι τους ποτέ σε καμιά εργασία.

Πληρώνουμε από την τσέπη μας υπαλλήλους καθαριότητας που έχουν να δουλέψουν πάνω από μια δεκαετία με το πρόσχημα του συνδικαλισμού και όλα αυτά με την ανοχή της ντόπιας "δεξιάς" που έχει διορίσει και αυτή πολλούς κομμουνιστές την περίοδο 2007-2010 σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου.

Για τον λόγο αυτό και κάθε φορά που γίνονται εκλογές στα συνδικαλιστικά όργανα των δημοτικών μας υπαλλήλων τα ποσοστά της αριστεράς κομμουνιστικής ή μη είναι στην κυριολεξία καθεστωτικά!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: