ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και με τι αντικείμενο;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και με τι αντικείμενο;

Μετά από την αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως σε διάφορους δήμους προσλαμβάνονται υπάλληλοι για να βοηθάνε τους πρόσφυγες και να δουλεύουν στις ειδικές δομές φιλοξενίας (τα κολαστήρια δηλαδή και τις σκηνές όπου ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες ) αλλά δεν πατάνε ποτέ σε αυτές, μας πληροφόρησαν πως ΜΚΟ δραστηριοποιούνται και στον δικό μας Δήμο.




Την καταγγελία έκαναν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επειδή διαπίστωσαν πως κάποιοι άλλοι βουλευτές και δήμαρχοι πράσινης και μπλε απόχρωσης "βόλεψαν" με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας ψηφοφόρους τους για να παίρνουν 400-800 ευρώ και να κάθονται!

Η καταγγελία φυσικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη σημασία εάν αναλογιστούμε πως η αξιωματική αντιπολίτευση που θα έπρεπε να ελέγχει την εξουσία πιάστηκε και αυτή την φορά στον ύπνο.

Η καταγγελία αυτή μας θύμισε πως και στον δικό μας Δήμο καταγγελίες σε εμάς έρχονται κυρίως από πολίτες που ψήφισαν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και για τους δικούς τους λόγους προσωπικούς ή μη απομακρύνθηκαν από αυτή την δημοτική παράταξη.

Μαθαίνουμε μάλιστα πως στις εκλογές του 2019, εάν η ηγεσία του κόμματος επιμείνει στις προηγούμενες επιλογές της (κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει πάντως) θα κατεβάσουν άλλον υποψήφιο για δήμαρχο και μάλιστα βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς (πλην ΚΚΕ Ηλιούπολης) για να δημιουργήσουν έναν φορέα που σύμφωνα με τις δικές τους επιδιώξεις θα είναι ικανός να περάσει στον δεύτερο γύρο και να βγάλει Δήμαρχο!

Σε κάθε περίπτωση πάντως ,εάν και μας χωρίζει όπως είναι φυσικό ιδεολογική άβυσσος τους ευχαριστούμε που μας ανοίγουν τα μάτια με στοιχεία που μας στέλνουν για καταστάσεις που ούτε καν φανταζόμασταν πως μπορούν να συμβαίνουν.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς επειδή έχουν περάσει στα νιάτα τους από το ΚΚΕ μας προτρέπουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των σταλινικών όπως και αυτοί τους αποκαλούν τους συνδημότες μας που εξακολουθούν και ψηφίζουν ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση ,  γιατί έχουν κάνει αρκετή ζημιά και στην πατρίδα μας αλλά και στην πόλη μας σύμφωνα και με τους πρώην συντρόφους τους.

Με αυτούς τους δημότες όπως είναι φυσικό μας ενώνει η κοινή μας πεποίθηση πως η Ελλάδα είναι μέρος του δυτικού κόσμου, και δεν θα διστάσουμε να φιλοξενήσουμε και  τις δικές τους απόψεις αλλά και τις καταγγελίες τους το προσεχές διάστημα.

Είμαστε άλλωστε ένα δημοκρατικό ιστολόγιο και φιλοξενούμε όλες τις απόψεις των πολιτών που αγωνίζονται για να διατηρηθεί  αλλά και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Και φυσικά δεν μπορείς να στηρίζεις την Αστική Δημοκρατία υμνώντας δικτάτορες και αποτίοντας φόρο τιμής σε όσους με κάθε μέσο πολέμησαν για να μας κάνουν Σοβιετία!

Το ερώτημα του τίτλου θα απαντηθεί βέβαια από εμάς. Αλλά το θέτουμε σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και κυρίως σε αυτές που έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με ΜΚΟ που συνεργάζονται με τον δήμο μας.

Τα ψέματα τελειώνουν για όλους μας και η σημερινή μας τραγική κατάσταση μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε συνειδήσεις. Γιατί πέρα από την παράθεση ανούσιων ειδήσεων και καταγγελιών εδώ πραγματοποιούμε έναν αγώνα για να ξεριζωθεί από τις καρδιές νέων παιδιών το μικρόβιο του κομμουνισμού που απειλεί την Δημοκρατία μας.

Το αφιέρωμα του συναδέλφου Δημήτρη Αλικάκου και το οδοιπορικό του στην Κούβα(σήμερα θα δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος) είναι για εμάς όχι ένα ακόμα ρεπορτάζ αλλά μια ΑΛΗΘΕΙΑ που σας κρύβουν συστηματικά και επί δεκαετίες τα  ΜΜΕ ,συντηρώντας έτσι τα παραμύθια της αριστεράς που καταστρέφουν την Ελλάδα μας.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: