ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά καταπατητές δεν ήταν οι Νασταίοι αλλά οι δημοτικοί άρχοντες ;

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Τελικά καταπατητές δεν ήταν οι Νασταίοι αλλά οι δημοτικοί άρχοντες ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 
"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ


Μετά από ανάρτηση που είδαμε στο facebook στο προφίλ του συνδημότη μας Γιώργου Μπαλτά επικοινωνήσαμε άμεσα με δικηγόρους για να μας βρουν την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αθωώνει τους Νασταίους για το αδίκημα της καταπάτησης δημόσιας περιουσίας!
Θέλουμε να διαβάσουμε το σκεπτικό της και κυρίως να ενημερώσουμε όλους εσάς. Βατοπέδι μας θυμίζει η εξέλιξη και θεωρούμε πως χρειάζεται ΑΜΕΣΑ τοποθέτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων για αυτό το θέμα.

Μεγαλώσαμε όλοι θεωρώντας πως οι Νασταίοι ήταν καταπατητές και δεν είχαν κανένα τίτλο ιδιοκτησίας και ξαφνικά βλέπουμε πως αθωώθηκαν και πως δεν ήταν καταπατητές όπως μας ξεστόμιζαν επί δεκαετίες τα ορφανά του Στάλιν στην πόλη μας. Βέβαια μαζί με αυτούς και οι "δικοί" μας νοικοκυραίοι θεωρούσαν τους Νασταίους καταπατητές και έτσι όλοι τους βρίζαμε επί δεκαετίες!

Για το θέμα  οι θέσεις μας είναι γνωστές και δεν επιθυμούμε να τις αναλύσουμε εκ νέου. Θα το κάνουμε όταν δούμε τα στοιχεία και αυτή την φορά δεν θα κάνουμε το λάθος να μην έχουμε την άποψη των κληρονόμων του Νάστου. Φτάνει πια με τα παραμύθια της αριστεράς και τους πολιτικάντηδες που παρανομούν δήθεν για το δημόσιο συμφέρον. Άμα είναι έτσι να πάρουμε και τα ακίνητα των πρώην Δημάρχων και να τα  διανείμουμε στους φτωχούς συμπολίτες μας. Η λογική των κατσαπλιάδων της αριστεράς δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας εάν επί δεκαετίες μας παραμύθιαζαν. Θα τους κράζουμε όπου τους πετύχουμε και θα κάνουμε σημαία μας μια απόφαση που τους στέλνει όλους σπίτια τους. Όλους όσους ψευδώς μας έλεγαν πως οι Νασταίοι είχαν άκυρους τίτλους ιδιοκτησίας και καταπάτησαν όλες αυτές τις εκτάσεις επί Τουρκοκρατίας. Ε αφού έγινε έτσι γιατί το ελληνικό κράτος δεν τους τα πήρε τόσα χρόνια; Ποιος φταίει ; Τα άρπαξαν οι δικαστές ή μας έλεγαν συνέχεια ψέματα για να κερδίσουν τις ψήφους μας; Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο;

Εάν όντως ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ αποδεικνύεται ή πως η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και άδικη ή πως μας κορόιδευαν τόσα χρόνια όλοι οι Δήμαρχοι και η περιουσία τους ΑΝΗΚΕΙ με χαρτιά που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Ο κ. Μπαλτάς αφήνει σαφέστατα αιχμές κατά την νυν δημοτικής αρχής και όχι μόνο για μη παρουσία της στο δικαστήριο αυτό. Βέβαια και να πήγαιναν χωρίς στοιχεία τι θα πετύχαιναν; 

Γράφει λοιπόν ο κ. Μπαλτάς ;
12η ημέρα επίσημης σιωπής: 

Αθωώθηκαν οι Νάστοι 

Τη Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2016, δώδεκα ημέρες πριν, εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου που αθωώνει τους κληρονόμους Νάστου από ποινικές ευθύνες για την υπόθεση της καταπάτησης της δημόσιας περιουσίας. Η απόφαση εκφωνήθηκε ενώπιον ενός ακροατηρίου 32 πολιτών εκ των οποίων οι 25 παρίσταντο για λογαριασμό των Νάστων και οι επτά (7) για λογαριασμό των τριών Δήμων, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Αλίμου. Δεν παρέστη κανένας εκ των τριών Δημάρχων , των 15 Δημοτικών παρατάξεων και των 140 Δημοτικών Συμβούλων των τριών Δήμων, των 1.300 και πλέον εργαζομένων, των 1.000 και πλέον υποψηφίων. Εκ των πρώην Δημάρχων, παρέστη ο κ. Θόδωρος Γεωργάκης πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης και ο κ. Δημήτρης Ευσταθιάδης πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης και οι δικηγόροι της υπόθεσης.

Περάσανε 12 ημέρες και επίσημη ενημέρωση των πολιτών των τριών Δήμων δεν έχει γίνει. Προφανώς το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απαιτείται νομική μελέτη και ανάλυση της απόφασης που χρειάζεται χρόνος.


 Όμως, η άμεση και επίσημη ενημέρωση για την έκδοση της απόφασης δεν στέκεται εμπόδιο σε καμιά χάραξη της παρά πέρα πορείας της υπόθεσης. Το αντίθετο θα έλεγα. Προφανώς ο ρόλος του παράγοντα «κοινή γνώμη» δεν εκτιμάται ως σημαντικός, γεγονός που εκφράστηκε σε όλη τη διάρκεια της δίκης και αποτυπώθηκε ευκρινώς στις απουσίες κατά την εκφώνηση της απόφασης. 

Ας δοθεί λοιπόν στη δημοσιότητα η απόφαση. Το δικαιούται ο Ηλιουπολίτικος λαός που τόσο στήριξε τον αγώνα για τη διάσωση της δημόσιας περιουσίας ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΗΘΗ.

Αυτά λέει ο κ. Μπαλτάς εμείς τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την είδηση και εδώ είμαστε για να βρούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν διανοηθούμε πως οι κομμουνιστές της πόλης και όχι μόνο  επί δεκαετίες μας παραμύθιαζαν και πήραν την περιουσία ανθρώπων που είχαν τίτλους ιδιοκτησίας θα τους κράζουμε συνέχεια. Θεωρούμε δε πως οι Νασταίοι θα πρέπει και να αποζημιωθούν εάν τους αφαιρέθηκε ιδιωτική περιουσία που τους ανήκει. Γιατί θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε μια αστική δημοκρατία το Κράτος ή ο Δήμος να παίρνει με το έτσι θέλω για ψηφοθηρικούς λόγους ιδιωτική περιουσία. Θεωρούμε βέβαιο μάλιστα πως μετά την δικαίωσή τους οι απόγονοι Νάστου θα κινηθούν νομικά και κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την παράνομη κατοχή επί δεκαετίες ιδιωτικής τους περιουσίας. Ελπίζουμε πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο της Ηλιούπολης που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος. Στους κομμουνιστές της πόλης μας ευχόμαστε ο Κιντής να μην καταπάτησε ιδιωτική περιουσία γιατί τον "λογαριασμό" για τους τραμπουκισμούς του δεν θα τον πληρώσουμε και πάλι εμείς. Να τα πάρουν από όσους καταπάτησαν ιδιωτική περιουσία και να τα πληρώσουν οι Δήμαρχοι που παρανόμησαν. Άλλωστε η αξιοποίηση της περιουσίας αυτής ουδέποτε ωφέλησε τους δημότες της πόλης μας. 


Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: