ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μα γιατί αγανακτείτε εδώ κάποιοι άλλοι "Έλληνες" καίνε και την σημαία μας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μα γιατί αγανακτείτε εδώ κάποιοι άλλοι "Έλληνες" καίνε και την σημαία μας

ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ
Δεν ξέρω γιατί παραξενεύτηκαν και θύμωσαν πολλοί Έλληνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες Αλβανών (Ελλήνων κατά την ελληνική νομοθεσία πολιτών) που ενώ υπηρετούν την θητεία τους στον Ελληνικό στρατό δεν ξεχνάνε και καλά κάνουν (κατά την ταπεινή μου άποψη)  το Έθνος τους. Δηλαδή επειδή κατά λάθος γεννήθηκαν στην χώρα μας πρέπει και να νιώθουν Έλληνες;
Με ποια λογική θεωρούν πως μπορεί να απαγορευτεί το δικαίωμα αυτοδιάθεσης κάθε ατόμου που μπορεί να νιώθει Αλβανός , Τούρκος ή Σύριος ακόμα και εάν ένα ηλίθιο και επικίνδυνο κράτος του απομένει την ελληνική υπηκοότητα. Άλλωστε και ένας Έλληνας στην θέση τους στις ΗΠΑ θα ήθελε αλλά δεν ξέρουμε εάν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία ή να ισχυριστεί πως η Κωνσταντινούπολη θα γίνει και πάλι δική μας.

Βέβαια εμείς δεν έχουμε εδαφικές διεκδικήσεις από τις ΗΠΑ αλλά και έτσι το παράδειγμά μου δεν είναι και πολύ πετυχημένο. Εάν όμως ένας Έλληνας Βορειοηπειρώτης έκανε κάτι τέτοιο στον Αλβανικό στρατό ποια θα ήταν η δική μας θέση;

Είναι θεμιτό για όλους εμάς τους πολίτες που δεν πιστεύουμε ούτε στην ενσωμάτωση αλλά ούτε στην παγκοσμιοποίηση έτσι τουλάχιστον όπως υλοποιείται πως κάθε έθνος είναι απαραίτητο να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του. Χαρακτηριστικά που δυστυχώς δεν αλλάζουν έστω και εάν οι νέοι της φωτογραφίας μας γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην πατρίδα μας. Έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν τις αυταπάτες τους όπως έχουμε και εμείς κάθε δικαίωμα να τους απελάσουμε στην δική τους πατρίδα.
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΔΥΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΟΥ!!

Μάλιστα βλέπουμε πως αγανακτούν και συμπολίτες μας με μειωμένη εθνική συνείδηση. Βαρύς ο χαρακτηρισμός θα πείτε αλλά σε μια αστική δημοκρατία επιτρεπτός θα πούμε εμείς. Άλλωστε οι ίδιοι που τώρα κατηγορούν τους δύσμοιρους τους Αλβανούς δεν τους καίγεται καρφί όταν κάποιος  Έλληνας ομοϊδεάτης τους πολιτικά καίει την σημαία μας , βρίζει τους προγόνους μας ή ακόμα χειρότερα για αποτίει φόρο τιμής σε όσους πολέμησαν το 1945-1949  για να μας στερήσουν την Ελευθερία μας, θέλοντας να μας κάνουν υπόδουλους σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς και σε ένα κράτος που θα δημιουργούσαν προτεκτοράτο της ΕΣΣΔ.

Οι ίδιοι αυτοί που τώρα αντιδρούν στο δικαίωμα των νέων  αυτών να είναι περήφανοι για το Έθνος τους ,θέλουν να μας κουβαλήσουν αναξιοπαθούντες μουσουλμάνους πρόσφυγες για να μας κάνουν και αυτοί τα δικά τους "κόλπα" στο όνομα του Αλλάχ.

Είναι οι ίδιοι που απεχθάνονται τον δυτικό μας πολιτισμό αφού μπαίνει εμπόδιο για την δημιουργία κομμουνιστικών κρατών ανά τον κόσμο.

Πάμε  ή μάλλον μας πήγαιναν για μια κοινωνία όπου η ιδέα του έθνους δεν θα είχε πλέον καμία αξία.

Όμως έπεσαν και πάλι έξω και έτσι ακόμα και στην κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού ο αρχηγός πλέον είναι κατά της παγκοσμιοποίησης , υπέρ του Αμερικανικού Έθνους, κατά των μειονοτήτων , των παράνομων μεταναστών και κυρίως του "θανάτου" των Εθνών.

Και μπορεί βέβαια για εμάς να είναι δύσκολα γιατί Αμερικανός είναι δεν θα κοιτάξει εμάς. Αλλά είναι μια ΝΙΚΗ όσων πιστεύουν πως τα έθνη θα παραμείνουν για αιώνες  ακόμα η πεμπτουσία αυτού του κόσμου.

Γιατί κανένας πολιτισμός δεν μπορεί να παραχθεί από αγέλες ανθρώπων αλλά μόνο από ΕΘΝΗ.

Ας απελάσουμε λοιπόν τους Αλβανοπαίδες και ας κοιτάξουμε σε ποιους θα μοιράζουμε την ελληνική ταυτότητα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα λάθη ίσως αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Θα ήθελα να συγχαρώ πάντως τους Αλβανούς για το πάθος που έχουν για την πατρίδα τους ανεξάρτητα εάν στις αυταπάτες τους για Μεγάλη Αλβανία θα είναι ως Έλληνας απέναντί τους!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: