ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά μας δουλεύουν αλλά το παραμύθι τους είναι οδυνηρό για όλους εμάς

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Καλά μας δουλεύουν αλλά το παραμύθι τους είναι οδυνηρό για όλους εμάς


ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; 
Άλλες 17 προσλήψεις τακτικού προσωπικού θα πραγματοποιήσει ο δήμος μας. Όπως βλέπετε στα έγγραφα που δημοσιεύουμε από την συνεδρίαση που πήρε αυτή την απόφαση αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κουρής , Πίκουλα και Πανταζόπουλος.
Όσο όμως και εάν ψάξαμε δεν είδαμε κανένα δελτίο τύπου από τις δημοτικές τους παρατάξεις που να μας εξηγούν τους λόγους αποχώρησής τους. Διαφωνούν με τις προσλήψεις αυτές; Πάντως για να τελειώνει το παραμύθι ρωτάμε και θα θέλαμε να μας  πληροφορήσει κάποιος υπεύθυνα πόσους υπαλλήλους απασχολεί ο δήμος μας.

Έτσι για να καταλάβει και ο τελευταίος μας δημότης γιατί γινόμαστε κακοί σε όσους θεωρούν πως με τα δικά μας λεφτά θα ασκούν την καταστροφική πολιτική τους.

Γιατί εάν στο τιμόνι της χώρας μας βρίσκονταν οι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες από το 1974 έως και σήμερα η χώρα δεν θα χρώσταγε 320 δις ευρώ αλλά πάνω από ένα τρισεκατομμύριο! Την ώρα που κάνουν κριτική για τις επιλογές των κυβερνήσεων οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν φεσώσει την χώρα μέχρι τα μπούνια. Αυτό ισχύει και για τον Πρόεδρό τους (ΚΕΔΕ) τον κ. Πατούλη βεβαίως που στα οικονομικά δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο Μαρούσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: