ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήρθε η ώρα των δεξιών φωνών ήρθε η ώρα της κοινής λογικής τώρα που η αριστερά ρήμαξε τα πάντα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ήρθε η ώρα των δεξιών φωνών ήρθε η ώρα της κοινής λογικής τώρα που η αριστερά ρήμαξε τα πάντα


Την ώρα που η κεντροδεξιά της πόλης μας  παίρνει  αριστερές θέσεις  σε όλα τα  μεγάλα ζητήματα που μας  αφορούν  , μαθαίνουμε πως η κεντροαριστερά ετοιμάζει αναβίωση του παρελθόντος!!



Ετοιμάζεται δηλαδή το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέψει και πάλι στις αγκαλιές της δημοτικής παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου.

Βλέπετε ο κ. Παππάς (αυτός που δεν κατάφερε να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο) έχει άποψη για την πόλη μας (καλά κάνει και έχει θα πούμε εμείς)και θέλει να δώσει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο υποψήφιο.

Ο νέος υποψήφιος είναι  ηλικιακά νεώτερος από τον κ. Κοκοτίνη (μέλος της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου)  και Ευρωπαϊστής!!

Μάλιστα η  επιλογή αυτή θα έχει και πολλές θετικές αναφορές από μέλη της ΝΔ γιατί ο συγκεκριμένος είναι μια φωνή της λογικής σε ένα κόμμα που υπάρχουν ακόμα μέλη του που πιστεύουν σε κομμουνιστικούς παραδείσους!!

Η ΛΑΕ που επίσης δραστηριοποιείται στην πόλη μας φυσικά και θα προσπαθήσει να κατεβάσει δικό της υποψήφιο. Δεν βλέπουμε βέβαια καμιά τύχη στην προσπάθειά τους αυτή. Αλλά γενικά δεν βλέπουμε τύχη και στους άλλους πολιτικούς χώρους για αυτό μην τους κακοκαρδίζουμε!

Ο κ. Σόφης φυσικά και θα κατέβει αφού ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ (τον στήριξε στις προηγούμενες εκλογές)  δείχνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις πως κρατάει και αυξάνει τις δυνάμεις του.

Στην κεντροδεξιά θα έχουμε σίγουρα όπως φαίνεται τις υποψηφιότητες του κ. Τάσου Ευσταθίου , του κ. Γιάννη Αναγνώστου και ίσως της κ. Πίκουλα.

Επομένως η πολυδιάσπαση αυτή ευνοεί όσους δεξιούς  εδώ και δεκαετίες "απειλούν" με κάθοδο στις δημοτικές εκλογές αλλά ποτέ δεν κατεβαίνουν, να είναι το 2019 υποψήφιοι για δήμαρχοι!

Εύκολα κάποιος που απηχεί καθαρά δεξιές απόψεις μπορεί να μπει στο δημοτικό συμβούλιο.

Για πλάκα κάποιος που απηχεί απόψεις αλά Τράμπ, Λεπέν ή ακόμα και Κασιδιάρη μπορεί να αρπάξει την ψήφο συνδημοτών μας που κινούνται ή έχουν ξεπεράσει τα όρια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους εκτός συνταγματικού τόξου για να το πούμε κομψά.

Κάποιοι αφελείς θα νομίζουν πως εμείς χαιρόμαστε αφού η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης μας έχει κατατάξει στους φασίστες!

Μα άμα ήμασταν φασίστες θα είχαμε καλά λόγια και για αυτούς που εκφράζουν τον κόκκινο ολοκληρωτισμό.

Εμείς εδώ πιστεύουμε στον δυτικό πολιτισμό , είμαστε φιλελεύθεροι και προφανώς δεν στηρίζουμε κόμματα που δεν συμπαθούν τις εκλογές.

Είμαστε βέβαια και φιλελεύθεροι εθνικιστές και αυτός είναι ο λόγος που μας έχουν στην μπούκα! Ας κάνουν μια αναζήτηση να δουν τι πρεσβεύει ο φιλελεύθερος εθνικισμός και μετά τα ξαναλέμε.

Γνωρίζουμε πως ο λαός κάνει λάθη επειδή έχει μεγαλώσει με τα παραμύθια της αριστεράς και κυρίως γιατί επί δεκαετίες έχει γαλουχηθεί θεωρώντας σημαντικούς ανθρώπους οπαδούς σταλινικών καθεστώτων.

Έτσι σε αυτή την πόλη εύκολα μπορείς να ακούσεις καλές κουβέντες για όσους έζησαν υμνώντας δικτάτορες όπως ο Στάλιν και ο Χότζα.

Όταν η νεολαία μας δεν είχε ακόμα γεννηθεί σε αυτή την πόλη υπήρχαν δήμαρχοι που έκαναν προπαγάνδα υπέρ των κομμουνιστικών παραδείσων της Ρουμανίας , της Βουλγαρίας και της Αλβανίας.

Όταν τελικά αποκαλύφθηκε το ψέμα αυτό με την πτώση της ΕΣΣΔ ουδείς από όλους αυτούς ζήτησε ένα συγγνώμη από τους λαούς που ταλαιπώρησε και εξόντωσε η ιδεολογία που εκείνοι πάλεψαν για μια ζωή για να επιβάλλουν και στην χώρα μας.

Το ΚΚΕ αλλά και μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα υποστηρίζουν δημόσια δικτάτορες. Το ταξίδι άλλωστε του Πρωθυπουργού στην Κούβα έδειξε πως λατρεύουν "δημοκρατίες" που δεν κάνουν εκλογές και  όπου ζουν υπό καθεστώς τρόμου και πείνας οι πολίτες τους.

Το αναφέρουμε αυτό γιατί βαρεθήκαμε να πηγαίνουμε σε δημοτικά συμβούλια όπου η κυριαρχία της αριστεράς επισκιάζει κάθε φιλελεύθερη άποψη.

Για τους λόγους αυτούς όλο και περισσότεροι είναι οι  αναγνώστες μας γιατί πάνω από το 40% του Ηλιουπολίτικου λαού που πιστεύει σε φιλελεύθερες ιδέες αναζητεί απεγνωσμένα μια φωνή της λογικής.

Έχουν βαρεθεί από τα τσιτάτα κατά του ρατσισμού από επαγγελματίες του είδους συνδικαλιστές που δεν δούλεψαν ποτέ, έχουν βαρεθεί να βλέπουν πως στο δήμο μας εάν δεν είσαι αριστερός δεν έχεις προκοπή ,και καθημερινά μας στέλνουν τα συγχαρητήριά τους για τον αγώνα που κάνουμε.

Έναν αγώνα που θα συνεχιστεί έως ότου μάθουν όλοι, πως τα παραμύθια της αριστεράς οδήγησαν την χώρα μας στα βράχια, και πως στην ουσία είμαστε η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: