ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την ώρα που αποχωρούν πρώην υποψήφιοι από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μας κατηγορούν και για Δούρειους Ίππους!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Την ώρα που αποχωρούν πρώην υποψήφιοι από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μας κατηγορούν και για Δούρειους Ίππους!


Καλός ο διάλογος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έστω και μέσω του ιστολογίου μας, που βέβαια κατηγορείτε πανταχόθεν πως τάχα παραποιεί την πραγματικότητα. Εμείς βέβαια είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους επιθέσεις και δεν ιδρώνει το αυτί μας. Αφορμή ήταν η ανάρτηση μας σχετικά με την άποψη που εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  και ο δικός μας σχολιασμός.



Το σχόλιο είναι το παρακάτω:

Για να γίνουμε λοιπόν περισσότερο αντικειμενικοί πάμε στα γεγονότα. 

Ο Τάσος Ευσταθίου ήταν Αντιδήμαρχος της διοίκησης Αναγνώστου την περίοδο που ο τελευταίος ήταν στο τιμόνι του δήμου. Ουδέποτε τον ακούσαμε να λέει πως κάτι δεν του αρέσει στην εν λόγω διοίκηση. Η παράταξή του δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε παρά τα συνεχή δημοσιεύματα που έχουμε αναρτήσει. 

Ενώ λοιπόν το 2010 κατεβαίνει κανονικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοτικής Κίνησης του Γιάννη Αναγνώστου ξαφνικά παραιτείτε λίγο πριν τις εκλογές του 2014 κατηγορώντας τον δήμαρχο για αυταρχικότητα!! Δηλαδή παραιτήθηκε από την παράταξη η οποία τον εξέλεξε όχι επειδή ήταν π.χ αυταρχικός ή ανίκανος ο Γιάννης Αναγνώστου αλλά επειδή ο δήμαρχος της πόλης μας ήταν αυταρχικός σύμφωνα με την άποψή του αλλά και αρκετών ακόμα. 

Η παράταξη μάλιστα του κ. Αναγνώστου έβγαλε αφελώς κατά εμάς ανακοίνωση με την οποία συμφωνούσε για την αυταρχικότητα του δημάρχου αλλά τον καλούσε να παραμείνει στις τάξεις της και να  την πολεμήσει. Στις εκλογές λοιπόν που και εσείς ήσασταν υποψήφιος η παράταξη που τάχα είναι υπέρ της ενότητας δεν κατάφερε παρά να αποσπάσει μόλις 3.064 ψήφους τερματίζοντας στην πέμπτη θέση!! 


Μάλιστα είχε και την υποστήριξη του κόμματος της ΝΔ παρόλο που αρκετοί συνυποψήφιοί σας (για εσάς δεν γνωρίζουμε αλλά θα ψάξουμε) ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους (ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΑΝ.ΕΛ κ.α). Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου χωρίς την στήριξη του κόμματος της ΝΔ πήρε 4252 ψήφους και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο υποφαινόμενος στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Τάσου Ευσταθίου επειδή ήταν η επιλογή της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά για την πόλη μας. 

Σε όλη την προεκλογική περίοδο η τακτική της δημοτικής σας παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έπρεπε οι κεντροδεξιοί της πόλης μας να ψηφίσουν αυτή και όχι την παράταξη του κ. Αναγνώστου. 

Οι δημότες της πόλης μας που φαίνεται πως δεν πειθαρχούν σε κομματικές επιλογές ψήφισαν έτσι όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα και ανέδειξαν εκ νέου δήμαρχο τον κ, Βαλασόπουλο.


Από τότε έχουν περάσει ήδη δυο χρόνια και οι δημοτικές παρατάξεις που τάχα ανήκουν στην κεντροδεξιά παραμένουν διασπασμένες στα τρία. Η δημοτική σας παράταξη ή ο συνυποψήφιός σας κ. Δημήτρης Παρράς είχαν την πρόταση της κοπής κοινής βασιλόπιτας. 

Εμείς δημοσιεύσαμε αυτή την πρόταση όπως μας την μετέφερε ο κ. Παρράς αλλά από ό,τι φαίνεται δεν βρήκε καμιά ανταπόκριση. Δεν βρήκε γιατί προφανώς καμιά δημοτική παράταξη της κεντροδεξιάς δεν έχει συγκεκριμένη ιδεολογία και επομένως η ένωση δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα σε δημότες που ο καθένας πιστεύει σε διαφορετικά πράγματα. 

Καιρό τώρα το ιστολόγιο αυτό που δεν είναι αντικειμενικό κατά την σεβαστή σας βέβαια άποψη διαβάζετε από περισσότερους δεξιούς από όσους ψήφισαν τις δημοτικές παρατάξεις της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Μπορεί βέβαια να το διαβάζουν και για τους χαρακτηρισμούς που θα ήθελαν να απευθύνουν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας σε όλους αυτούς που τους καταδικάζουν στο να έχουν αριστερές και κεντρώες διοικήσεις. 

Για εμάς και το λέμε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά δεξιός είναι όποιος δεν ντρέπεται να το δηλώσει και όπως βλέπουμε και οι τρεις επικεφαλής δυστυχώς ντρέπονται. 

Δεν ακούσαμε προεκλογικά ούτε μια αναφορά στη ΝΔ από τον δήθεν εκπρόσωπό της στην πόλη μας σε καμία του δημόσια ομιλία. 

Δεν ακούσαμε να αναφέρετε ποτέ στον πρώην Πρωθυπουργό σε καμιά από τις συγκεντρώσεις του. Και φυσικά δεν θα ακούσουμε και στις εκλογές του 2019 να αναφέρεται στον νέο αρχηγό της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Για όσους λοιπόν κατηγορούν τον δημοσιογράφο πως δεν καταλαβαίνει και πως τάχα παραφράζει ό,τι λέτε να επισκεφθείτε και πάλι την προηγούμενη ανάρτηση μας για να δείτε πως είχαμε την πηγή με το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα που βέβαια περιείχε όλες τις δηλώσεις σας. 

Απλώς θέλαμε να αποφύγουμε να αναφερθούμε στα λάθη της δικής σας παράταξης την προεκλογική περίοδο του 2014. Κακώς γιατί εάν δεν σας τα γράψουμε θα τα επαναλάβετε εκ νέου. 

Εμείς όσον αφορά τις εκλογές του 2019 έχουμε αποφασίσει για το ποια στάση θα κρατήσουμε . Εάν δεν υπάρχει δεξιά επιλογή δεν θα πάμε καθόλου. 

Γιατί βέβαια και εμείς όπως και χιλιάδες άλλοι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι έχουν καταλάβει πως κεντροδεξιά χωρίς δεξιά δεν μπορεί να υπάρξει. 

Τέλος να τονίσουμε πως ουδέποτε σας είδαμε να βγάζετε κάποια ανακοίνωση επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας για τα τόσα θέματα που έχει αναδείξει το ιστολόγιό μας. 

Για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το πόσο μας κοστίζει, για τις υπερωρίες των δημοτικών μας υπαλλήλων , για τις νέες προσλήψεις που γίνονται στον δήμο μας , για τόσα και τόσα που βέβαια πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες την άποψή σας για να σας επιλέξουν. 

Φοβούμενοι να πείτε τι πραγματικά πιστεύετε στο τέλος χάνετε από παντού. Η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι πλειοψηφία , η Ηλιούπολη δεν είναι πλέον αριστερή πόλη και οι κάλπες του 2019 θα επιβεβαιώσουν την δική μας εκτίμηση. 

Στη μάχη λοιπόν κατά της αριστεράς θα είμαστε στο πλευρό σας αλλά δυστυχώς αυτή την μάχη την δίνουμε μόνοι μας αφού καμιά σας ανακοίνωση δεν στρέφεται κατά της αριστεράς. 

Αυτά προς το παρόν και έρχονται και άλλες αποχωρήσεις από την δημοτική σας παράταξη από όσο γνωρίζουμε. 

Γιατί η συνένωση ετερόκλητων ιδεολογικά ατόμων για να υπερασπίσουν τάχα το καλό της πόλης είναι ένα πείραμα που για να πετύχει χρειάζεται εξουσία και εσείς δεν την έχετε. 

Εάν ήσασταν διοίκηση θα έρχονταν μαζί σας μέχρι και τα ορφανά του Στάλιν, τώρα παζαρεύουν και αυτά να πάνε με τον Βαλασόπουλο που έχει πετύχει να έχει μαζί του μέχρι τους ΑΝ.ΕΛ!!!

Αλλά είπαμε αυτά για να τα πετύχεις χρειάζεται να είσαι στην διοίκηση. 

Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: