ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα αντανακλαστικά της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι τουλάχιστον αργά για να μην πούμε τίποτα άλλο βαρύτερο

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Τα αντανακλαστικά της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι τουλάχιστον αργά για να μην πούμε τίποτα άλλο βαρύτερο

Τελικά ψάχνοντας στα mail μας ανακαλύψαμε πως εστάλη και σε εμάς στις 8/1/2017 στις 1:18 μ.μ και αφού είχαμε βάλει ήδη δυο αναρτήσεις για την πρόταση του Δημήτρη Παρρά για κοινό κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις (Ευσταθίου, Αναγνώστου, Πίκουλα) mail από συγγενικό πρόσωπο του κ. Μιχάλη Κουρή.

Σε αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα(καθυστέρησαν μια ολόκληρη μέρα να αντιδράσουν)  ο κ. Κουρής δίνει την δική  του εκδοχή για την επίμαχη πρόταση που δεν ξέρουμε καν εάν θα προχωρήσει.



Το πλήρες κείμενο του mail είναι το εξής: 



• Αφορμή παίρνοντας από την «πρόταση» του Δημήτρη Παρρά, σε blogs & sites της πόλης μας, που αφορά την κοινή κοπή πίτας των τριών δημοτικών συνδυασμών της κεντροδεξιάς στην πόλη μας, θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μας καταθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα.
• Εδώ και αρκετές ημέρες ο επικεφαλής του συνδυασμού ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Τάσος Ευσταθίου, προτείνοντας την άποψη να κόψουμε πίτα μαζί με την Νέα Δημοτική Κίνηση & με την Κοινωνία Πολιτών, διεξάγει συζητήσεις με την δημοτική του ομάδα & με τα στελέχη του συνδυασμού μας για την συγκεκριμένη πρόταση.
• Άλλωστε και το μήνυμα που πέρασε μέσα από την ομιλία του στον αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο την ημέρα των Θεοφανείων ήταν ξεκάθαρο: η ενότητα της κοινωνίας μας, της πόλης μας κ.λ.π.
• Σε τελευταία συζήτηση που έγινε, για την απόφαση της ανακοίνωσης πλέον στους επικεφαλείς των άλλων δύο δημοτικών παρατάξεων, η οποία έγινε παρουσία και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κύριος Παρράς, αποφασίστηκε η πρόταση να γίνει από τον επικεφαλής του συνδυασμού.
• Ο λόγος για τον οποίο ο συνάδελφος (που επαναλαμβάνω ήταν παρών στην τελευταία συζήτηση) οικειοποιείται μια πρόταση του συνδυασμού για την προσπάθεια της ΕΝΟΤΗΤΑΣ των παρατάξεων της κεντροδεξιάς, ως δική του, ενώ είναι ξεκάθαρα πρόταση και απόφαση του επικεφαλής και του συνδυασμού ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, μου είναι άγνωστος και δεν θα επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτόν.
• Προς αποκατάσταση της αλήθειας.
• Μιχάλης Κουρής
• Δημ. Σύμβουλος Ηλ/λης
• ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Ο κ. Δημήτρης Παρράς ήδη μας είχε απαντήσει στις αιτιάσεις αυτές και εμείς δημοσιεύουμε το mail μόνο και μόνο από δημοσιογραφική υποχρέωση. Είδαμε όμως πως άλλα site και ιστολόγια της πόλης μας δημοσίευσαν μόνο τις αιτιάσεις της μιας πλευράς αγνοώντας παντελώς την άποψη του κ. Παρρά που εμμένει για την πατρότητα της πρότασης για κοινό κόψιμο της πίτας από τις τρεις δημοτικές παρατάξεις που κινούνται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Εμείς παρακολουθούμε το θέμα και πάλι πρώτοι θα σας έχουμε τις όποιες εξελίξεις. Η δική μας άποψη είναι πως όποιος αρνηθεί θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή των κεντροδεξιών της πόλης που βαρέθηκαν τα τερτίπια που οδηγούν από ήττα σε ήττα την κεντροδεξιά στην πόλη μας. Έλεος πια  ούτε μια Πρωτοχρονιάτικη  πίτα δεν μπορούν να κόψουν στελέχη που για δεκαετίες είχαν κοινή πορεία μαζί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: