ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρώτη νίκη του δυτικού κόσμου ενάντια στον μουσουλμανικό εξτρεμισμό το διάταγμα του Ντόναλν Τραμπ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πρώτη νίκη του δυτικού κόσμου ενάντια στον μουσουλμανικό εξτρεμισμό το διάταγμα του Ντόναλν Τραμπ

Του προεδρικού διατάγματος που υπέγραψε υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρά το κύμα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η απόφασή του να διακόψει την εισδοχή προσφύγων για 120 ημέρες και να απαγορεύσει για 90 ημέρες την είσοδο πολιτών επτά μουσουλμανικών χωρών (Ιράν, Ιράκ, Υεμένη, Λιβύη, Συρία, Σουδάν και Σομαλία) στο αμερικανικό έδαφος.
Όπως ανέφερε ο Αμερικάνος πρόεδρος, το διάταγμα δεν έχει ως στόχο ειδικά τους μουσουλμάνους. «Για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα, δεν πρόκειται για μία απαγόρευση κατά των μουσουλμάνων, όπως μεταδίδουν λανθασμένα τα ΜΜΕ. Δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία, αφορά την τρομοκρατία και την ασφάλεια της χώρας μας», υποστήριξε.

Μακάρι να συνεχίσει ο Αμερικανός Πρόεδρος σε αυτό το μοτίβο γιατί δεν είναι δυνατόν μια χριστιανική χώρα όπως οι ΗΠΑ να κινδυνεύει από την μουσουλμανική τρομοκρατία. Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να νιώθουν ασφαλείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: