ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάρτε μερικά εντάλματα πληρωμών ακόμα μπας και καταλάβετε πως σε εμάς θα απαντάτε με στοιχεία και όχι με ιδεοληψίες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πάρτε μερικά εντάλματα πληρωμών ακόμα μπας και καταλάβετε πως σε εμάς θα απαντάτε με στοιχεία και όχι με ιδεοληψίες

Αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας συμφωνούν πως έχουμε λίγους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας γιατί δεν μετακινούν από άλλες υπηρεσίες σε αυτή. Θα μου πείτε βέβαια πως αυτά δεν γίνονται.


ΕΞΟΔΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 


 Βεβαίως και δεν γίνονται ,γιατί από το 1974 και μετά πολλοί διορίστηκαν στον τομέα της καθαριότητας και μετακινήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες του δήμου μας. Βλέπετε ο τομέας της καθαριότητας είναι ΥΕ με πολύ κόσμο παλιότερα να ξεκινάει μπαίνοντας σε έναν δήμο ως κλητήρας και να φτάνει μετά να γίνεται διοικητικός υπάλληλος. Την αξιολόγηση ουδείς την ήθελε, που επιχείρησε η κυβέρνηση Σαμαρά γιατί στο ψάξιμο που θα γίνονταν σε υπηρεσίες του δημοσίου αλλά και των ΟΤΑ θα έβγαιναν στην επιφάνεια εργαζόμενοι χωρίς αντικείμενο και υψηλά αμειβόμενα στελέχη που είχαν μόνο συνδικαλιστική δράση.


Την ώρα λοιπόν που ο φίλος Αθανάσιος μας κατηγορεί πως δεν ακριβολογούμε σε όσα γράφουμε καλό θα ήταν να ρωτήσει τους "συντρόφους" του πως τα χρόνια της ψεύτικης ευδαιμονίας μας με δανεικά, δεκάδες υπάλληλοι καθαριότητας με τον μισθό τους κατάφεραν με μία και μόνη εργασία και μάλιστα οκτάωρη να συντηρήσουν τις οικογένειες τους και να αγοράσουν με δάνεια σπίτια για αυτούς και τα παιδιά τους.

Είναι θέμα θα μου πείτε που αφορά το πως κάποιος διαχειρίζεται τα οικονομικά του και δεν θα διαφωνήσω. Όμως μην τρελαθούμε κιόλας πως δεν είχε υπαλλήλους καθαριότητας αυτός ο δήμος. Αφού λοιπόν καμιά δημοτική παράταξη δεν θέλει να μας διαφωτίσει για τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων του δήμου. Εμείς λοιπόν ξαναρωτάμε:

1) Τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων μόνιμων και συμβασιούχων στο δήμο μας

2) Τις αμοιβές των προέδρων και αντιπροέδρων των ΝΠΔΔ αλλά και διάφορων επιτροπών
ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΞΟΔΑ 

3) Τους "κρυφούς" υπαλλήλους που απασχολεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αφού φανερούς δεν έχει. Όμως άμα κάποιος συμπολίτης μας πάει εκεί κάποιος τον υποδέχεται. Να δουλεύει αφιλοκερδώς δεν το πιστεύουμε εμείς. Να είναι διορισμένος σε κάποια υπηρεσία του δήμου και να τον στέλνουν εκεί μας φαίνεται απολύτως "λογικό" αφού σε αυτόν τον δήμο ό,τι και να σας λένε έχουμε πέσει εκατομμύρια ευρώ μόνο και μόνο για να φτιαχτούν οι κομματικοί στρατοί των δημοτικών παρατάξεων και να εναντιώνονται τώρα στο δημοσιογράφο που προσπαθεί να σας ενημερώσει.

3) Αληθεύει πως έχουν χτιστεί δομές του Δήμου μας πάνω σε αμφισβητούμενα οικόπεδα των Νασταίων;

4)Γνωρίζει κανείς να μας πει πόσοι υπάλληλοι καθαριότητας υπήρχαν στον δήμο μας το 1989 και πόσοι σήμερα;

5) Ξέρει κανείς να μας πει εάν πληρώνουμε πρόστιμο στη ΔΟΥ Ηλιούπολης εξαιτίας της λειτουργίας του κυλικείου του Νεκροταφείου που δεν έκοβε αποδείξεις για ένα διάστημα;

6) Πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν σε διοικητικές υπηρεσίες του δήμου μας;

Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν από εμάς φυσικά. Άλλωστε δεν περιμένουμε από δημοτικές παρατάξεις που αγνοούν βασικούς κανόνες της λειτουργίας της Δημοκρατίας να μας απαντήσουν.

Τι να μας απαντήσει π.χ η κ. Τσατσούλη που ακόμα πιστεύει σε κομμουνιστικούς παραδείσους;

Όποιος παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια βλέπει καθαρά πως η παρουσία της περιορίζεται σε κριτική κατά του καπιταλισμού , της Ε.Ε και των κυβερνήσεων που ξεπουλάνε την Ελλάδα.

Την ξεπουλάνε κ. Τσατσούλη μου γιατί έκαναν το "λάθος"  να μοιράζουν χρήματα που δεν είχαν σε υπαλλήλους που δεν δούλευαν.

Ήμασταν Σοβιετία για δεκαετίες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το 1989 υπήρξε η συγκυβέρνηση ΝΔ-Αριστεράς και το ΚΚΕ μέσα με το πρόσχημα πως θα διαλευκάνουν ένα σκάνδαλο.
4320 ώρες υπερωρίας σε ένα εξάμηνο!!!!!!

Ακόμα και σήμερα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στελέχη της ΝΔ αποφεύγουν ακόμα και να κριτικάρουν τις εγκληματικές απόψεις του κόμματος σας για την κοινωνία μας.

Γιατί φυσικά εάν επικρατήσετε ποτέ οι μισθοί μας θα είναι της τάξεως των 5000 δρχ τον μήνα και το χαρτί υγείας θα είναι για εμάς είδος πολυτελείας.

Το ό,τι μείωσε το μισθολογικό κόστος ο κ. Βαλασόπουλος,  το έκανε απλώς επειδή λεφτά δεν υπάρχουν.

Αυτοί που ισχυρίζονται πως λεφτά υπάρχουν ας αναλογιστούν πόσους φόρους έχουμε πληρώσει την τελευταία πενταετία για να συντηρεί το κράτος όλον αυτό τον κομματικό στρατό.

Αλλά εδώ θα μιλάμε πλέον με εντάλματα πληρωμών και φυσικά με έγγραφα "κλεμμένα" από τον Δήμο  που κάτι εναπομείναντες έντιμοι δεξιοί κατάφεραν να φωτοτυπήσουν!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 

Στείλτε τους στην δικαιοσύνη(από εμάς ονόματα δεν θα μάθετε)  που προσπάθησαν να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι που τάχα δεν γνωρίζετε ποτέ τίποτα.
ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ..........

Το πάρτι έχει τελειώσει για όλους ,και τα πανηγύρια που θα στήσουν αύριο οι δήθεν υπερασπιστές της δημόσιας περιουσίας θα τους βγουν ξινά.
ΑΜΟΙΒΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 

Αναμένουμε την  τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του δήμου στην υπόθεση των οικοπέδων του Νάστου για να σας αποκαλύψουμε και να φρεσκάρουμε την μνήμη όσων με δικές τους ενέργειες μας έβαλαν  για πάνω από 30 χρόνια  να διεκδικούμε χωρίς κανέναν τίτλο ιδιοκτησίας εκτάσεις που ανήκαν για δεκαετίες σε ιδιώτες.
ΑΜΟΙΒΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ 

Οι φωτό με εντάλματα πληρωμών  και αποφάσεις είναι σκόρπιες αφού θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ για δαπάνες τις οποίες κάνει η νυν δημοτική αρχή με την σύμφωνη γνώμη όπως φαίνεται όλων των δημοτικών παρατάξεων!

ΥΓ: Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν και να μπορείτε να τα δείτε καλύτερα

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: