ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Παρράς: " Τους καλωσορίζω στην ορθότητα της πρότασης όχι όμως στην πατρότητά της"

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Παρράς: " Τους καλωσορίζω στην ορθότητα της πρότασης όχι όμως στην πατρότητά της"

Χωρίς καν να μας έχει σταλεί ένα mail , πληροφορηθήκαμε από φιλικό μας ιστολόγιο πως η ανάρτησή μας με την πρόταση του Δημήτρη Παρρά για κοινό κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις προξένησε αναστάτωση στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".



Για τον λόγο αυτό ο δημοτικός της σύμβουλος κ. Κουρής έστειλε δήλωση στο ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ με την οποία ενημέρωνε τους δημότες πως η πρόταση για κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από κοινού από τις τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις ήταν της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και όχι προσωπική του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της κ. Δημήτρη Παρρά.

Εμείς όπως είχαμε υποχρέωση επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Παρρά όπου μας δήλωσε:  "Τους καλωσορίζω στην ορθότητα της πρότασης όχι όμως και στην πατρότητά της" Συμπλήρωσε επίσης πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενημερώνοντας τους επικεφαλής και των τριών δημοτικών παρατάξεων.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Δικές μας απορίες είναι:

Πότε περίμενε η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να ενημερώσει τα τοπικά ΜΜΕ για την πρωτοβουλία της αυτή; Γιατί εμείς το γράψαμε πρώτοι και όχι βέβαια σαν δική της πρωτοβουλία αλλά ως πρωτοβουλία του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Παρρά.

Μήπως θα έκοβε την πίτα τον Μάρτιο όπως έκανε και άλλη χρονιά;

Γιατί δεν έστειλε επίσημη ανακοίνωση ο συνδυασμός "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αλλά έστειλε ανακοίνωση ο κ. Μιχάλης Κουρής ;

Μας δίνει την εντύπωση η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πως έχει προβλήματα συντονισμού και διαφορετικών απόψεων ανάμεσα στα μέλη της.

Μπορεί να κάνουμε και λάθος ,πάντως ελπίζουμε πως η πρόταση όποιου και εάν είναι για κόψιμο κοινής βασιλόπιτας από τις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας να υλοποιηθεί.

Όλα τα άλλα βρίσκονται και κυρίως δεν υπάρχει λόγος να διαψεύδει ο ένας τον άλλο μέσα σε μια δημοτική παράταξη που φιλοδοξεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα του δήμου.

Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε τις αντιδράσεις Αναγνώστου και Πίκουλα στην πρόταση αυτή.

Θα γίνει κάτι θετικό  μας λέει η δική μας διαίσθηση , και θα στεναχωρηθούν πολλοί. Άλλωστε όπως τόνισε και ο κ. Παρράς θα φανεί ποιος δεν θέλει την ενότητα και ποιοι δουλεύουν για αυτή με πράξεις και όχι με  ανούσιες δηλώσεις.

Όλοι θα κριθούν άλλωστε από τους δημότες της πόλης μας. Και φυσικά εμείς είμαστε οι πρώτοι που κρινόμαστε καθημερινά. Από όλους εσάς εκεί έξω που μας διαβάζετε και μας παρακολουθείτε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: