ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δωρεάν διαφήμιση στο ιστολόγιό μας είχαμε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δωρεάν διαφήμιση στο ιστολόγιό μας είχαμε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Πληροφορηθήκαμε πως επί δέκα περίπου λεπτά ασχολήθηκαν με το ιστολόγιό μας  στο δημοτικό συμβούλιο. Τους ενοχλούν οι αναρτήσεις μας για το Μουσείο Εθνικού Διχασμού της πόλης.
Ήρθαμε πριν από πέντε λεπτά στο χώρο όπου γίνεται το δημοτικό συμβούλιο. Θα ερχόμασταν έτσι και αλλιώς αφού σήμερα έχει το θέμα της δημόσιας περιουσίας.

Αναπαρήγαγαν τις φασιστικές απόψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και αυτό δείχνει πως πλέον τους ενοχλούμε.  Φυσικά είμαστε πολλοί περισσότεροι από όσους αυτοί φαντάζονται.

Σε μια πόλη όπου επί 12 έτη διοικούνταν από κομμουνιστή δήμαρχο (υμνητή δικτατόρων)  είναι λογικό να υπάρχουν χιλιάδες πολίτες που φοβούνται μην πέσουμε πάλι στα ίδια.

Ο Φασισμός τους δεν θα περάσει έτσι και αλλιώς η δική σας ΦΩΝΗ  δεν θα σταματήσει να καταγγέλλει όσους ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να ενισχύουν τους κομματικούς τους στρατούς.

Γιατί για ποιους λόγους διατηρούν αυτή την δομή και τι προσφέρει δεν μας έχουν απαντήσει μέχρι σήμερα.

 Εξυπηρέτηση κομματικής κομμουνιστικής προπαγάνδας με την ανοχή σύσσωμης της τωρινής αντιπολίτευσης και την ΑΝΟΧΗ βέβαια καθώς και την χρηματοδότηση της νυν δημοτικής αρχής.


Και λέω τωρινής  αντιπολίτευσης αλλά και νυν διοίκησης γιατί έρχονται και οι εκλογές του 2019 για όσους τις ξεχνάνε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: