ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το βίντεο αυτό μας εκφράζει απόλυτα αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Το βίντεο αυτό μας εκφράζει απόλυτα αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε

Μέσα από τα google analytics του ιστολογίου μας βλέπουμε πως υπάρχει ένα ικανό νεανικό αναγνωστικό κοινό που μας "ακολουθεί" ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε καθόλου νέες αναρτήσεις. Το πιο παρήγορο που μας βοηθάει για να συνεχίσουμε είναι το γεγονός πως το 61% του αναγνωστικού μας κοινού είναι από 18-34 ετών πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί σκοπός μας είναι να αλλάξουμε την νέα γενιά των συνδημοτών μας ,και να την "οδηγήσουμε" ώστε να πάρει τις τύχες της πόλης στα χέρια της. 


Όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα το 76,5% του κοινού μας είναι από 18-44 ετών!

Γίνεται σε όλους εμφανές ο λόγος για τον οποίο δεχόμαστε επιθέσεις. Οι επιθέσεις δεν αφορούν στην ουσία την αλήθεια ή το ψέμα των αναρτήσεών μας αλλά την απήχηση που έχουν αυτές στις πιο δημιουργικές ηλικίες. 

Τους επόμενους μήνες με στοχευμένες δημοσιεύσεις θα αυξήσουμε και άλλο τους αναγνώστες μας από 18-24 ετών γιατί για εμάς εκεί είναι το μέλλον. Δεν περιμένουμε άλλωστε και πολλά πράγματα από την δική μας γενιά. 

Μια γενιά που μαζί με την προηγούμενη οδήγησαν την χώρα αλλά και την πόλη μας στην σημερινή τους κατάντια. 
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ 

Παραδίδουμε στους νέους και τις νέες της πόλης μας μια Ελλάδα χρεοκοπημένη, μια πόλη που υμνεί και έχει καλό λόγο για οπαδούς του κόκκινου φασισμού και τους αφήνουμε χωρίς δουλειές ή με εργασίες που δίνουν αμοιβές πενιχρές να προχωρήσουν την ζωή τους.

Μια ζωή που τους την διέλυσαν όσοι επί δεκαετίες είχαν στο περιθώριο φωνές σαν την δική μας. Όσοι ακολουθώντας την "πολιτική ορθότητα" γέμισαν την πατρίδα μας από μουσουλμάνους, όσοι έκλεψαν τα δημόσια ταμεία και έστελναν στη δικαιοσύνη εμάς που τους βγάζαμε τα "άπλυτα" στη δημοσιότητα, όσους μαζί με τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες τους άλωσαν όλα τα ΜΜΕ και κατάφεραν να ελέγχουν και το 95% του διαδικτύου μοιράζοντας σε όλους εσάς ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση. 
ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ 

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως το επόμενο διάστημα θα δεχθούμε εκ νέου επιθέσεις από το κατεστημένο της πόλης μας , σας ξεκαθαρίζουμε πως ούτε φοβόμαστε μα ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε βήμα πίσω. 

Η πόλη των μπράβων, των τρομοκρατών , των αριστερών , των απατεώνων, των δήθεν δημοκρατών και κυρίως των εξαθλιωμένων οικονομικά δημοτών είναι ό,τι μας άφησε το παλιό καθεστώς. 

Ανοχή στην παραβατικότητα, ανοχή στις κλεψιές δημόσιου χρήματος, ανοχή σε στέκια αντιεξουσιαστών που δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν δημοσιογράφο στην πόλη μας. 

Η ανοχή αυτή περνούσε από γενιά σε γενιά και ήταν φανερή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. 

Η κυριαρχία όσων "αγαπούν" την δημοκρατία αλλά παράλληλα λατρεύουν τον Στάλιν και τον Λένιν ήταν το παράλογο μιας εποχής που κάποιοι πλούτισαν με την δική σας ψήφο. 

Βέβαια δεν υπήρχαν καν παρατάξεις που να έβαζαν εμπόδιο σε αυτή την επικράτηση. Η "ενοχική" δεξιά συμφωνούσε σε κάθε τι παράλογο για να κερδίσει μερικές "αριστερές" ψήφους. 

Σήμερα που οι Κνίτες της πόλης μας ακόμα μοιράζουν τον Ριζοσπάστη αλλά ουδείς πλέον τον αγοράζει είναι η ώρα για όλους εμάς που δεν πιστέψαμε ποτέ στα ψέματά τους να αποκτήσουμε κοινή φωνή.

Το ιστολόγιο αυτό δεν διαβάζετε από φασίστες όπως αποφάνθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Διαβάζετε από πολίτες που είδαν που οδηγήθηκαν όταν ακολούθησαν τον παραλογισμό μιας πολιτικής ηγεσίας που ήθελε η χώρα μας να είναι Σοβιετία. 

Είδαν που οδήγησε η απομάκρυνση από θεσμούς όπως η οικογένεια και η Εκκλησία. Είδαν ακόμα πόσο πολύ μπορεί να σαπίσει και ένας θεσμός όταν η φωνή του δεν είναι δυνατή και ξεκάθαρη. 

Γιατί η σημερινή ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν είναι ικανή να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος λείπει πιο πολύ τώρα στα δύσκολα. Η φωνή που θα έβαζε τέλος στον κατήφορο, η φωνή που έφερνε νέους στην εκκλησία , η φωνή που μιλούσε για εθνικά θέματα σιώπησε και ο αντικαταστάτης απλώς διαχειρίζεται την ανθρώπινη δυστυχία. 

Όλοι αυτοί λοιπόν οι πολίτες και κυρίως τα νέα παιδιά που δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να συνεχιστεί αυτό το δράμα που όλοι μας ζούμε είναι η μαγιά για κάτι που θα οδηγήσει την χώρα μας στον επόμενο αιώνα. 

Εμείς δεν θα ζούμε σε μερικά χρόνια για να δούμε όλες αυτές τις αλλαγές. Δεν θα δούμε π.χ εκλογικές νίκες ανθρώπων που θέλουν μια άλλη Ευρώπη, μια άλλη Ελλάδα, έναν άλλο κόσμο. 

Ζήσαμε βέβαια στην άλλη άκρη του ατλαντικού την επικράτηση του Ντόναλντ Τράμπ, ζήσαμε κάποιες μεμονωμένες νίκες εθνικιστικών κομμάτων σε διάφορα κράτη αλλά δεν είδαμε καμιά ουσιαστική αλλαγή. 

Η Ε.Ε κολλημένη στις εγκληματικές πολιτικές της παγκοσμιοποίησης παραμένει ουραγός των εξελίξεων που συντελούνται και κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και λιγότερο χριστιανική , λιγότερο ελεύθερη , λιγότερο δυτική!

Όλα αυτά τα προβλήματα που αγγίζουν και διαλύουν και τον δικό μας κοινωνικό ιστό υπάρχουν ελεύθερα ΜΜΕ που τα αναδεικνύουν. 

Η ενημέρωση αυτή για κάποιους δεν πρέπει να υπάρχει. Βλέπετε η "δημοκρατία" τους δεν τους επιτρέπει να ακούνε οτιδήποτε άλλο παρά τις εντολές της νέας τάξης πραγμάτων.


Μη ξεγελιέστε όμως η Νέα Τάξη  Πραγμάτων δεν είναι παντοδύναμη και είναι καταδικασμένη να χάσει, 

Θα χάσει γιατί ξέχασε πως ο δυτικός άνθρωπος δεν μπορεί να ανεχθεί κανέναν πάνω από το κεφάλι του να του λέει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. 

Αυτός ο άνθρωπος που δημιούργησε τον δυτικό μας πολιτισμό δεν θα παραδοθεί σε κανέναν κατώτερο ούτε βέβαια θα αυτοκτονήσει προσπαθώντας μάταια να τον ενσωματώσει!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: