ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ευτυχώς ηττηθήκαμε Σύντροφοι..."

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

"Ευτυχώς ηττηθήκαμε Σύντροφοι..."


Μια "γαλάζια" συμμαχία για την πατρίδα μας είναι το ζητούμενο για να ξεφύγουμε από την μέγγενη των μνημονίων. Ιρλανδία , Κύπρος μπήκαν και αυτές σε μνημόνια αλλά το πολιτικό τους σύστημα απέδειξε σοβαρότητα και αυτή την στιγμή και τα δυο αυτά κράτη δανείζονται και πάλι από τις αγορές.



Στην πατρίδα μας η λαίλαπα της αριστεράς έφερε στην επιφάνεια όλους αυτούς τους Ελληναράδες που αρχικώς άρχισαν τα δεν χρωστάμε , μετά πήγαν στο θα σχίσουμε τα μνημόνια και κατέληξαν να περιμένουν πως και πως τους εταίρους μας να μας δώσουν άλλη μια δόση για να προχωρήσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όσα μας οδήγησαν ως εδώ.


Ο δημόσιος τομές ανέγγιχτος και αυξημένος αφού χιλιάδες συνταξιούχοι με πρόωρες συντάξεις σε ηλικίες 45-55 ετών προστέθηκαν μέσα στα μνημονιακά χρόνια. Οι νέες και οι νέοι μας με πτυχία και γνώσεις φεύγουν στο εξωτερικό και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ συνεχίζει να διορίζει στο δημόσιο τομέα (σε αυτόν περιλαμβάνονται και οι ΟΤΑ) σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ο ιδιωτικός τομέας συρρικνώνεται και ουδείς ανησυχεί για αυτό. Αρκεί να μην ζοριστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι στρατιές που διόριζαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 έως και σήμερα. Εάν εξαιρέσεις τις προσπάθειες για μείωση του δημοσίου από την κυβέρνηση Σαμαρά όλες οι άλλες κυβερνήσεις αρνούνται ακόμα και να αξιολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους.

 Έτσι φτάσαμε στα μνημόνια και δεν θα βγούμε ποτέ εάν δεν περιοριστούν οι δημόσιες δαπάνες. Δεν μπορεί π.χ ο δήμος μας να παίρνει κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία και παράλληλα κάποια ακόμα από την Ε.Ε απλώς για να συντηρεί την κομματική της πελατεία η εκάστοτε διοίκηση. Εμείς θα εξακολουθούμε να σας βαράμε τα καμπανάκια πως εάν δεν αλλάξετε σε λίγα χρόνια δεν θα μπορείτε να λειτουργείτε καμιά δομή και θα αναγκαστούν όλοι οι υπάλληλοι σας να μείνουν άνεργοι. Το γεγονός πως είμαστε ακόμα μέλη της Ε.Ε και της ευρωζώνης συντηρεί ακόμα αυτούς τους υπαλλήλους με μισθούς πάνω από 1000 ευρώ.

Στην δραχμή που κάποιοι ονειρεύονται και την βλέπουν ως λύση οι ίδιοι υπάλληλοι θα παίρνουν 100 έως 200 ευρώ τον μήνα. Γιατί τόση θα είναι η αξία των δραχμών εάν θελήσουν να τα κάνουν ευρώ. Ένα νόμισμα που δεν θα το θέλει κανείς θα είναι η δραχμή μας και η αξία της θα πέφτει μήνα με τον μήνα ακόμα και όταν η οικονομία θα αρχίσει να σταθεροποιείται μετά το αρχικό σοκ της οικονομικής κατάρρευσης που θα έχει φέρει αυτή η άθλια επιλογή. Το δυστύχημα βέβαια είναι πως μπορεί να μην βρεθούμε στο εθνικό μας νόμισμα από δική μας επιλογή αλλά από λύση ανάγκης. Οι φωνές που θέλουν τις επιστροφές των κρατών-μελών της Ε.Ε στα δικά τους νομίσματα πυκνώνουν.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα χάσουν οι οικονομικά ανίσχυροι και όχι οι οικονομικά ισχυροί. Δεν είναι δυνατόν π.χ η δραχμή μας να είναι πιο ισχυρή από το γαλλικό φράγκο ή το γερμανικό μάρκο. Όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ας μας πουν πότε η δραχμή μας ήταν πιο ισχυρή από το νόμισμα οποιουδήποτε δυτικού κράτους. Πότε δηλαδή με μία δραχμή μπορούσες να αγοράσεις ένα γαλλικό φράγκο, ένα ελβετικό φράγκο ή ένα γερμανικό μάρκο.


Η απάντηση είναι εύκολη ΠΟΤΕ. Για όσους ακόμα είναι ΜΠΟΥΦΟΙ και έχει πολλούς αυτή η πόλη θα δημοσιεύουμε καθημερινώς τι σημαίνει πρακτικά η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Θεωρητικά εμείς πρώτοι ως φιλελεύθεροι εθνικιστές θα θέλαμε ένα εθνικό νόμισμα. Αλλά γνωρίζουμε πως η επιστροφή σε αυτό θα κάνει ακόμα πιο ανίσχυρη την πατρίδα μας στο διεθνές γίγνεσθαι. Θα κινδυνέψει άμεσα και η εδαφική μας ακεραιότητα γιατί δυστυχώς ενός κακού μύρια έπονται.


Αυτό είδαν και οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και αντελήφθησαν πως καλός ο σανός για σχίσιμο των μνημονίων αλλά μετά δεν θα μείνει πατρίδα και ευρώ για να γεμίσουν τις τσέπες τους. Άλλωστε η αριστερά στην χώρα μας μόνο δεινά έχει προκαλέσει. Από τον εμφύλιο μέχρι και σήμερα όλες οι επιλογές της ήταν καταστροφικές για την χώρα μας. Κομμουνιστές έχουν παραδεχθεί και γράψει και βιβλία με τίτλους όπως π.χ "Σύντροφοι ευτυχώς χάσαμε" αλλά τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας δεν γνωρίζουν ούτε γραφή αλλά ούτε ανάγνωση.


Παραποιούν την ιστορία μας συνεπικουρούμενοι με ημιμαθείς και εξίσου επικίνδυνους "δεξιούς" που για λίγη εξουσία και μερικές αριστερές ψήφους υμνούν μαζί τους δικτάτορες και τιμούν κομμουνιστές δημάρχους στήνοντας ανδριάντες. Την ίδια ώρα η πολιτισμένη δύση έχει απαγορέψει τα σφυροδρέπανα και τις σβάστικες ως σύμβολα από πολλά κράτη-μέλη της Ε.Ε. Επίσης με σειρά ψηφισμάτων το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει καταδικάσει τα εγκλήματα τόσο του κομμουνισμού όσο και του φασισμού αλλά εδώ στην Σοβιετία τιμάμε ακόμα όσους ήθελαν να μας κάνουν λαϊκή "δημοκρατία" τύπου Αλβανίας του Χότζα και Ρουμανίας του Τσαουσέσκου.


Ο δικός μας αγώνας έχει ήδη δικαιωθεί και έχουμε υποχρέωση να μάθουμε στα παιδιά μας τι εστί κομμουνισμός ή φασισμός με βίντεο , ντοκουμέντα και πολλές μαρτυρίες από όσους έζησαν εκείνες τις εποχές. Η "γαλάζια" συμμαχία της πόλης μας αγκαλιάζει κάθε δημοκρατικό πολίτη από τις παρυφές της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας έως την κεντροδεξιά. Πολίτες που ψηφίζουν κόμματα που καταδικάζουν κάθε μορφή καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πιστεύουν στην αστική δημοκρατία θα βρίσκουν σε εμάς υλικό και επιχειρήματα εναντίον όσων θέλουν να επιβάλλουν με την βία τις απόψεις τους. Γιατί η βία δεν είναι μόνο στο ένα άκρο όπως θέλουν να σας μάθουν οι κόκκινοι Χμερ της πόλης μας.

Η βία έχει και κόκκινο χρώμα και δεν περιορίζεται μόνο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε η αριστερή βία από το 1974 έως και σήμερα οδήγησε μισό εκατομμύριο συνέλληνες να ψηφίσουν αυτό τον πολιτικό σχηματισμό. Και όσο υπάρχει αναρχία , όσο υπάρχει αριστερή τρομοκρατία, όσο υπάρχει ανεργία και ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών το κόμμα του Μιχαλολιάκου θα αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά του. Με θέσεις ευχολόγια και μη λύσεις στα βασικά προβλήματα του δυτικού ανθρώπου είναι πολύ πιθανό η ιστορία να επαναληφθεί ως κακή φάρσα. Γιατί την δημοκρατίας της Βαϊμάρης την διέλυσε η ανικανότητα της να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Τα προβλήματα λοιπόν ή θα τα λύσει η αστική μας δημοκρατία ή θα καταλυθεί από κάποιον ημιπαράφρονα που θα επιβάλλει δια της βίας τις απολυταρχικές απόψεις του.


Η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τέτοια φαινόμενα για αυτό και όσοι με λύσσα την πολεμούν θέλουν στην ουσία να καταλύσουν την δημοκρατία μας. Ποιοι είναι αυτοί έχετε μυαλό για να καταλάβετε. Άλλωστε κάποιοι δεν το κρύβουν πως επιθυμούν την "επανάσταση" όταν ωριμάσουν οι συνθήκες! Στα δικά μας χέρια είναι να μην τους αφήσουμε να πραγματοποιήσουν ποτέ τις απολυταρχικές τους ουτοπίες στην χώρα μας. Άλλωστε εμείς γεννήσαμε την Δημοκρατία δεν είμαστε ένας τυχαίος λαός. Προσοχή λοιπόν όλοι εσείς που νιώθετε πως με τον Τσίπρα η αριστερά έδειξε το πρόσωπό της. Κάνετε λάθος ο Τσίπρας είναι η "καλή" αριστερά υπάρχει και η κομμουνιστική της εκδοχή και όποιος θέλει να την γνωρίσει ας ταξιδέψει στην Βόρεια Κορέα!

Για σήμερα σας έχω τρομερή εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου γιατί μπορεί να δηλώνει αριστερός αλλά παραμένει δημοσιογράφος που αναζητά την αλήθεια.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: