ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν συλλαμβάνει τους "κολλητούς" ποινικούς της Πόλα Ρούπα

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν συλλαμβάνει τους "κολλητούς" ποινικούς της Πόλα Ρούπα

Οι ταυτότητες που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, και χρησιμοποιούσε η Πόλα Ρούπα  και για ένα διάστημα και ο σύντροφός της Νίκος Μαζιώτης βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν συλλέξει μετά την δημοσιοποίηση των σχετικών φωτογραφιών δεν έχουν οδηγήσει κανέναν στο να τηλεφωνήσει για να δώσει στοιχεία σχετικά με συναλλαγές που έγιναν με αυτές.



Όπως βλέπετε ο Νίκος Μαζιώτης παρουσιαζόταν ως Νικόλαος Ροδίτης. Πάντως έχουν αργήσει υπερβολικά οι συλλήψεις ατόμων που ήταν σε καθημερινή επαφή με τους σεσημασμένους τρομοκράτες και σίγουρα για να μην έχουν γίνει κάποιες άλλες επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ ή το αρμόδιο υπουργείο μάλλον πρόκειται για άτομα που δεν γνώριζαν την ακριβή ιδιότητα της Πόλας Ρούπα.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχουμε παρακολουθήσεις μελών που μένουν ασύλληπτα στην λογική πως θα μάθουν περισσότερα για γιάφκες και για οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης. Οι σχέσεις με ποινικούς και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες των τελευταίων  με φυλακισμένους είναι πάλι αξιοπερίεργο πως δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο συνεργό τους εκτός φυλακών.

Εντύπωση πάλι μας προκαλεί το γεγονός πως ενώ αρχικώς κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούσαν για πληροφοριοδότη , πλέον δεν αναφέρουν λέξη.

Τις επόμενες μέρες ετοιμάζει για αυτό το θέμα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό βουλευτής της αντιπολίτευσης. Εμείς πάντως δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί αργούν οι αρμόδιες αρχές να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την επιτυχημένη ομολογουμένως επιχείρηση τους.

Θεωρούμε δε βέβαιο πως ήδη βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση τουλάχιστον άλλα δυο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Φοβόμαστε πως η μη σύλληψή τους μέχρι σήμερα ,γίνεται επειδή οι αρχές περιμένουν τρομοκρατικό χτύπημα από τους ασύλληπτους συντρόφους του Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα.

Θεωρούν πως παρακολουθώντας αυτούς θα φτάσουν και σε άλλα ασύλληπτα μέλη πριν σκάσει πάλι καμιά βόμβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: