ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άδωνις Γεωργιάδης: "Οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες"

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: "Οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες"

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Ελάχιστοι αντελήφθησαν το νόημα του κειμένου μας με τίτλο: "Η δική μας πορεία είναι προδιαγεγραμμένη όπως ακριβώς της πατρίδας μας αφού δεν αλλάζει ρότα" Εάν είχαν αντιληφθεί το νόημα δεν θα ζητούσαν από εμάς όσα γράφουν στα ηλεκτρονικά τους μηνύματα. Το μήνυμα μας  σαφές,  όπως και το μέσο απόλυτα πιστό σε όσα πρεσβεύει από την πρώτη  μέρα δημιουργίας του. 

Οι απαντήσεις λοιπόν περιττές, σε όσους αδυνατούν να καταλάβουν πως έχουμε δίκιο όχι επειδή το λέμε εμείς αλλά επειδή έτσι είναι. Η πραγματικότητα άλλωστε είναι αυτή που καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας και δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση "Δον Κιχώτιδες" αλλά πραγματιστές. 

Ας αφήσουμε λοιπόν να κάνουν την θεσμική τους αντιπολίτευση αυτούς που εσείς επιλέξατε για αυτό τον ρόλο στις εκλογές του 2014. 

Ο δικός μας άλλωστε "σπόρος" θα έχει αρκετούς ακόμα χειμώνες να αντιμετωπίσει μέχρι να φέρει την "Άνοιξη" . Και φυσικά ο καλός γεωργός δεν ξεκινάει την σπορά του από ερήμους  , αλλά από εύφορα εδάφη. 

Άμα έχεις δεχθεί , στηρίξει και ψηφίσει μια 12χρονη χούντα ,  άμα έχεις ανεχθεί τα οικονομικά σκάνδαλα όλων των διοικήσεων , άμα ακόμα και σήμερα τιμάς προσωπικότητες που ήθελαν να μας μετατρέψουν σε Λαϊκή "δημοκρατία" , είσαι άξιος της τύχης σου. 

Για εμάς είναι ακόμα χειρότερα όταν βλέπουμε πως ακόμα και  συνοδοιπόροι  μας , τιμάνε τους "αγώνες" της αριστεράς  και τα βάζουν μαζί μας κάθε φορά που γράφουμε την άποψή μας . 

Ε λοιπόν τι δουλειά έχουμε εμείς μαζί τους; Τι δουλειά έχουμε σε μια πόλη όπου θεωρεί απολύτως λογικό να στήνεται ανδριάντας σε έναν δήμαρχο που πίστευε σε καθεστώτα που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Πίστευε στις χούντες του Χότζα, του Τσαουσέσκου και φυσικά στου "πατερούλη" Στάλιν και όμως το δημοτικό μας αναψυκτήριο έχει το όνομά του!

Οι δημοκρατικοί πολίτες βεβαίως της πόλης μας ανέχονται και στηρίζουν με την ψήφο τους όσους προχώρησαν σε αυτό το ατόπημα. 

Πλην του κόμματος της ΝΔ και του Αντιπροέδρου της Άδωνι Γεωργιάδη ουδείς μιλάει για την κομμουνιστική λαίλαπα που σάρωσε για δεκαετίες και κυριάρχησε ιδεολογικά στην πατρίδα μας ενώ ηττήθηκε στον συμμοριτοπόλεμο στο πεδίο των μαχών. 

Στο 25 λεπτό του συγκεκριμένου βίντεο βλέπετε καθαρά τις απόψεις που έχει για την αριστερά στην χώρα μας. 


Άλλωστε υπάρχουν πολλές άλλες πόλεις που αυτές οι "ασθένειες" έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την ιστορία. 



Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας που ανήκουν έστω και από σπόντα στον κεντροδεξιό χώρο να συνεχίσουν να υμνούν τα έργα και της ημέρες της αριστερής διακυβέρνησης της πόλης μας!

Το γεγονός αυτό μάλιστα είναι και το κυριότερο που μας έκανε να αντιληφθούμε πως ένας κούκος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να φέρει την "άνοιξη". 

Σε 10 χρόνια από σήμερα ακόμα και στην "μικρή Μόσχα" , τα αριστερά τους πειράματα θα έχουν αφυπνίσει τις νέες γενιές. 

Θα τις έχουν οδηγήσει όμως στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής που ήδη κάνει πάρτι στις γειτονιές της πόλης μας. 

Σε αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα σε μαύρες ή κόκκινες χούντες το δικό μας ιστολόγιο δεν μπορεί παρά να επιλέξει την αστική δημοκρατία και τα κόμματα που την στηρίζουν ακόμα.

 Κόμματα με σαφή προσκόλληση προς τον δυτικό πολιτισμό που καταδικάζουν όσους ομιλούν για "επαναστάσεις" και "στρατιωτικές λύσεις". 

Κόμματα που έχουν σαφή δημοκρατική κατεύθυνση και όχι απλώς έναν δημοκρατικό μανδύα για να κλέβουν τις ψήφους ανόητων πολιτών. 

Κόμματα ιδεών και αξιών και όχι αρπαχτής και ρεμούλας. Κόμματα που δεν άδειασαν τα δημόσια ταμεία όταν κλήθηκαν να κυβερνήσουν τον τόπο. 

Εάν τα κόμματα αυτά δεν υπάρχουν, εάν οι πολίτες αδυνατούν να κατανοήσουν ποιος είναι πραγματικά δημοκράτης και ποιος όχι. Τότε το πρόβλημα δεν είναι της αστικής μας δημοκρατίας αλλά ενός πολιτικού προσωπικού που δεν την υπηρετεί σωστά. 

Ένα πολιτικό προσωπικό που δεν τόλμησε να θέσει εκτός νόμου κόμματα όπως το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή τα οποία απλώς προετοιμάζουν την κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. 

Το εάν θα τα καταφέρουν ή όχι θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το εάν η χώρα μας εξακολουθήσει να είναι μέλος της Ε.Ε.

Γιατί χούντες εντός ευρωζώνης είναι δύσκολο να επιβιώσουν. 

Στην πόλη όπου το 80% των δημοτών μας έχουν να πουν κολακευτικά λόγια  για χουντικούς και κομμουνιστές  δημάρχους , ελπίδα για κάτι καλό δεν υπάρχει. 

Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση της αριστεράς είναι για αυτούς "όνειρο ζωής" , αφού και οι ίδιοι έχουν λατρέψει ,όσους λάτρεψε ο μικρός μας λαοπλάνος Πρωθυπουργός. 

Κάνοντας κλικ εδώ δείτε τι ψήφισαν οι συνδημότες μας στις εκλογές του 2015 τον Σεπτέμβριο μάλιστα για να μην έχετε ενδοιασμούς για την δική  μας "σκληρή" στάση απέναντί τους. 

Δεν δεν  σημαίνει βέβαια πως δεν θα τα λέμε διαδικτυακά άλλωστε η δική μας σχέση κρατάει από το 2007 και πάντα είχαμε μια μικρή διαδικτυακή γωνιά για να καταθέτουμε τις απόψεις μας. 

Τα μεγάλα ΜΜΕ που υπηρετήσαμε επί 15 και πλέον συναπτά έτη δεν μας λογόκριναν με αποτέλεσμα να αναζητήσουμε την πλήρη ελευθερία μας δημιουργώντας δικά μας  ιστολόγια μέσω της πλατφόρμας της Google. 

Δείτε το βίντεο (στο 25 λεπτό κυρίως έως και το 27 λεπτό)  και αντιληφθείτε πως η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση με την δημοκρατία. Όσοι λοιπόν στήνουν ανδριάντες σε κομμουνιστές δεν είναι δημοκράτες ούτε οι ίδιοι. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: