ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραχωρούν τζάμπα τα ακίνητα του δήμου στα ΝΠΔΔ αντί να τα εκμισθώνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε ιδιώτες φέρνοντας εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του δήμου μας

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Παραχωρούν τζάμπα τα ακίνητα του δήμου στα ΝΠΔΔ αντί να τα εκμισθώνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε ιδιώτες φέρνοντας εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του δήμου μας


ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Αυτό είναι το ετήσιο αντίτιμο που θεωρεί ο δήμος μας πως αξίζουν τα ακίνητά του. Τα ΝΠΔΔ τα "αξιοποιούν" με βάση αυτές τις χαμηλές τιμές και εσύ νεοέλληνα θα υπογράφεις μνημόνια μέχρι το
2100. 

Το θέμα με τα ΝΠΔΔ είναι κάτι που πρέπει να τελειώνει κατά την δική μας άποψη. Ο δήμος θα έπρεπε  μέσω διαγωνισμού να έχει εκμισθώσει σε ΙΔΙΩΤΕΣ όλα τα παραπάνω ακίνητα και να έχει έσοδα πάνω από 5.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Αυτή είναι η δική μας πρόταση ενάντια από ό,τι φαίνεται σε όλους. Αυτό λέει η κοινή λογική σε μια χρεοκοπημένη χώρα που δανείζεται για να συντηρηθεί οικονομικά. 

Το να "δωρίζονται" για ψίχουλα είναι κάτι που δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση υγιής οικονομική διαχείριση. Στο τέλος θα τα πουλήσουν αφού η κρατική επιχορήγηση δεν θα επαρκεί ούτε για τους μισθούς των δημοτικών μας υπαλλήλων. 

Όσο συνεχίζει(και η νυν διοίκηση) αυτές  τις αποτυχημένες πολιτικές του κρατισμού τόσο όλοι εμείς οι πολίτες θα πληρώνουμε περισσότερους φόρους. 

Βλέπουμε πως η αντιπολίτευση δεν ψήφισε αλλά δεν γνωρίζουμε και τους λόγους. Θεωρούμε πως τους φάνηκαν υψηλά τα τιμήματα γιατί το τελείως τζάμπα σε ιδιώτες ήταν η δική τους παλιά καλή συνταγή . Όσο για Τσατσούλη και Σόφη θεωρούν πως πρέπει  ο δήμος  να τα συντηρεί και να τα επανδρώνει με νέους δημοτικούς υπαλλήλους. Με τι λεφτά δεν μας λένε βέβαια και τα ρίχνουν όλα στα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης. 

Εμείς την πρότασή μας την κάναμε  ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ για εκμίσθωση σε ιδιώτες όλων των ακινήτων αυτών έναντι τιμήματος που θα καλύπτει μέρος των αναγκών για την μισθοδοσία των παραπανίσιων κατά την άποψή μας, δημοτικών υπαλλήλων.





Να τονίσουμε πως στα ΔΣ των ΝΠΔΔ υπάρχουν μέλη και από την αντιπολίτευση και φυσικά κανείς δεν θέλει να τα δυσαρεστήσει τους δικούς του ανθρώπους.  Βλέποντας τα ετήσια έσοδα από την εκμίσθωση ακινήτων του δήμου μας και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: