ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά ενοχλεί και τους αριστερούς η υποκρισία κάποιων συντρόφων τους όπως και η δική μας παρουσία τους αναγκάζει να παίρνουν θέσεις σε όλα τα θέματα!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά ενοχλεί και τους αριστερούς η υποκρισία κάποιων συντρόφων τους όπως και η δική μας παρουσία τους αναγκάζει να παίρνουν θέσεις σε όλα τα θέματα!

ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; 
Με χαρά μάθαμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (εάν δεν ισχύει ας το διαψεύσουν) πως η παράταξη του κ. Κοκοτίνη δεν είναι  υποκριτές αλλά είχαν προτείνει να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα και στα σχολεία της πόλης μας. Όμως η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου έκανε πως δεν ακούει το συνεπές τουλάχιστον αυτό αίτημά τους.

 Το έναυσμα έδωσε με ανάρτησή του στο facebook ο συμπολίτης μας Γιώργος Μπαλτάς

Χαρήκαμε ιδιαίτερα που υπάρχουν και συνεπείς αριστεροί σε αυτή την πόλη. Ποιο πολύ χαρήκαμε όταν είδαμε πως ένας διαδικτυακός του φίλος  του απάντησε πως η παράταξη του κ. Κοκοτίνη έχει κάνει ήδη την πρόταση να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα και στα δικά μας σχολεία.



Δεν έχει νόημα να σας μεταφέρομε όλο τον διάλογό τους. Αυτό ήταν για εμάς και η θετική είδηση της εβδομάδας. Γιατί η φιλανθρωπία από μακριά μας ενοχλεί ιδιαίτερα ως ιστολόγιο/

Πάμε τώρα να σας παρουσιάσουμε την άποψη που έχει για την σωτηρία της πατρίδας μας ο συνδημότης μας και εμάς ίσως και πατριώτης μας από το επώνυμο το συμπεραίνουμε δικηγόρος κ. Παπαδάτος.

Διαβάζουμε λοιπόν από τον ιστότοπο Ηλιούπολη για Όλους που φιλοξενεί αριστερές απόψεις και όχι μόνο. Άλλωστε το λέει και ο τίτλος του πως είναι για όλους. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς οι αρθρογράφοι του έχουν αριστερή ιδεολογία στις απόψεις που κατά καιρούς ανεβάζουν. Φαίνεται οι δεξιοί δεν γράφουν ή δεν τα στέλνουν εκεί για δημοσίευση γνωρίζοντας πως το για "όλους" δεν τους συμπεριλαμβάνει μέσα. 

Γράφει λοιπόν ο κ.Ιωάννης Παπαδάτος :


Λέει και άλλα αριστερά και ωραία στο κείμενό του ο κ Παπαδάτος. Ένα κείμενο βέβαια αριστερής οπτικής για να καταλάβουν και όσοι ετοιμάζουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ πως το ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει πλέον τους οπαδούς των δυο κομμάτων δεν είναι ικανό για νέα πειράματα. 

Άλλωστε η παραμονή μας στην Ε.Ε., ή στον δυτικό κόσμο είναι γράμμα κενό εάν τελικά συνεχίσει να επικρατεί στην πατρίδα μας το ηγεμονικό διακύβευμα της αριστεράς!

Ένα διακύβευμα που θα μας κάνει κράτος τύπου Βενεζουέλας, Κούβας , ή ακόμα και Ρωσίας ή Κίνας, Γιατί για εμάς η λειτουργία και η διακυβέρνηση και των τεσσάρων παραπάνω κρατών αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ και παραδείγματα προς αποφυγήν. 

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Μα για να αντιληφθούν κάποιοι πως είναι απολύτως απαραίτητο να επικρατήσει η δική μας ιδεολογία και κυρίως να εφαρμοστεί! Γιατί και τις εποχές που κυβερνούσε τάχα η δεξιά η αριστερά έκανε κουμάντο. Σοβιετία ήμασταν πάντα και θα είναι θετικό εάν τελικά καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τις ιδεοληψίες που μας έφτασαν στα βράχια. 

Γιατί εάν τα ΜΜΕ της πατρίδας μας ,και ο αστικός κόσμος δεν αναπαρήγαγαν  επί δεκαετίες ψεύτικες αυταπάτες και έλεγαν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις δυνατότητές μας δεν θα έβγαινε ποτέ Πρωθυπουργός ο Τσίπρας και ίσως σε μερικά χρόνια ο Μιχαλολιάκος!

Οι διαφορές των άκρων είναι πλέον τόσο δυσδιάκριτες που εάν διαβάσετε χωρίς να ξέρετε μια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ή της Χρυσής Αυγής για την άποψή τους για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα καταλάβετε πως έχουν κοινό τους σκοπό την καταστροφή και των δύο!

Γιατί Ε.Ε και ΝΑΤΟ είναι ό,τι μας κρατάει ακόμα έστω και τυπικά στον δυτικό κόσμο. Γιατί ουσιαστικά δεν ανήκουμε όσο ο μισός πληθυσμός της χώρας βρίζει σε κάθε ευκαιρία όλους τους δυτικούς μας συμμάχους. 

Η χώρα έχει μεγάλη υποχρέωση και στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και στις ΗΠΑ όπου μας έσωσαν από την λαίλαπα του κομμουνισμού την περίοδο 1945-1949, αυτό ας το καταλάβουν και στο κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη που τάχα πολεμάει την αριστερά υπηρετώντας όμως την αντιδυτική της ιδεοληψία!

ΥΓ: Επειδή αναφέρεται ο κ. Παπαδάτος στο δημοψήφισμα και στο ΟΧΙ να αποκαλύψω πως και εγώ ανήκα σε όσους ψήφισαν ΟΧΙ. Ήταν μια ψήφος απόλυτα συνειδητή με τις πεποιθήσεις μου! Μόνο εάν η χώρα βγει από την Ε.Ε και υποστεί τις τραγικές συνέπειες αυτής της επιλογής της, μόνο τότε οι Έλληνες θα καταλάβουν πως καλός ο σανός αλλά η Ε.Ε και τα ΕΣΠΑ πολύ καλύτερα! Εάν ο κ. Τσίπρας κάνει πάλι ανάλογο  πάλι την ίδια επιλογή θα έχω. Ας φρόντιζαν τα αστικά κόμματα που είναι υπέρ της Ε.Ε να αξιοποιούσαν τους πόρους της για να γίνουμε Ελβετία και όχι Σοβιετία! Δεν δέχομαι να πληρώνονται με τα λεφτά της Ε.Ε όλοι οι αριστεροί  ΨΕΥΤΟ-επαναστάτες. Άλλωστε μόνο η έξοδος από την Ε.Ε θα αφυπνίσει όλους αυτούς που πιστεύουν στον δυτικό πολιτισμό. Ας κυβερνήσει η αριστερά με τις δραχμές της , και ας πληρώσει η ίδια το κόστος των προσφύγων και των μεταναστών που συρρέουν στην πατρίδα μας. Δηλαδή να παίρνουν οι Έλληνες θιασώτες της Κούβας μισθούς και συντάξεις της τάξεως των 17000 ευρώ την στιγμή που υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι δεν το βλέπω λογικό. Ας πάμε λοιπόν στην δραχμούλα μας για να καταλάβουν όλοι μετά πως ο δρόμος που τους προτείνουν τα κόμματα της καταστροφής ήταν για αυτούς τραγωδία! Μετά να δείτε τι θα γράφουν για τους Ευρωπαίους οι κομμουνιστές και οι νεοκομμουνιστές της πόλης μας Πως μας άφησαν να πεθάνουμε θα γράφουν! Το παραμύθι φτάνει στο τέλος του και ας αναλάβει ο κάθε πολίτης τις ευθύνες που του αναλογούν. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί ως έχει. Ακόμα και εξαιρετικά φιλικά προς εμάς κράτη όπως οι ΗΠΑ αλλά και η Μεγάλη Βρετανία μας καλούν να εγκαταλείψουμε την ευρωζώνη αφού δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να βγούμε και πάλι στις αγορές. Η συντεταγμένη έξοδό μας από το κοινό νόμισμα θα είναι πολύ καλύτερη από το να κοροϊδεύουμε τους θεσμούς πως δήθεν έχουμε αλλάξει. Δεν θα αλλάξουμε γιατί έτσι μας έμαθαν εδώ και δεκαετίες όσοι δεν μας εξήγησαν πως τα λεφτά που δανειζόμασταν θα έπρεπε κάποτε να επιστραφούν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: