ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Παππάς τους καθήλωσε με τα ψέματά του στο "Δημήτρης Κιντής" άλλωστε ταιριάζει απόλυτα η δική του παρουσία εκεί

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παππάς τους καθήλωσε με τα ψέματά του στο "Δημήτρης Κιντής" άλλωστε ταιριάζει απόλυτα η δική του παρουσία εκεί

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Δ. ΚΙΝΤΗΣ 


Ενθουσιασμένος ο Υπουργός κ. Νίκος Παππάς γέμισε φωτογραφίες τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter από την χθεσινή του παρουσία στην πόλη μας.
Φυσικά και δεν ήμασταν παρόντες για να σας πληροφορήσουμε για όσα είπε. Τα ψέματα βέβαια τα έγραψε και στον λογαριασμό του στο twitter και μιλάει για μείωση της ανεργίας!! (ξεχνώντας να πει πως αυτό οφείλεται στα τετράωρα που στην ουσία δεν σου εξασφαλίζουν επιβίωση) και φυσικά  έκανε λόγο για τα πρωτογενή πλεονάσματα! 

Μα αφού έχουμε πλεονάσματα "σύντροφε" γιατί δεν φεύγουμε από από την ευρωζώνη και κάνουμε ό,τι μας λένε οι "κακοί" ξένοι. Μας ταΐζουν οι Ευρωπαίοι και μάλιστα να είσαστε σίγουροι πως τα λεφτά που μας δάνεισαν δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω. Θα πάρουν βέβαια όλες τις δομές του ελληνικού κράτους που θα μείνει η μόνιμη αποικία χρέους για πολλές δεκαετίες ακόμα. Ο σανός του Υπουργού χθες βρήκε το κατάλληλο ακροατήριο αφού ουδείς δεν ήθελε να του θυμίσει τι έλεγαν πριν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροί για την Μέρκελ , τον Σόϊμπλε και τους λοιπούς θεσμούς. Αλλά είπαμε τώρα που είναι αυτοί στην Εξουσία και ξεπουλάνε τα πάντα σε μικρότερες τιμές αυτό δεν λέγεται ξεπούλημα αλλά επενδύσεις!



Μίλησε για την αντικειμενικότητα της ΕΡΤ και φυσικά για τα χρήματα που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους! Για περικοπές δεν μίλησε ούτε βέβαια αναφέρθηκε στις εκλογές του 2019 και στις επιλογές του για την πόλη μας. 

Στην εκδήλωση ήταν όλο το παλιό καλό ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως συνηθίζεται άλλωστε στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας. 


Πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι παρόντες όπως  βλέπουμε και  στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.




Από ό,τι φαίνεται ο κ. Νίκος Παππάς έφυγε ιδιαίτερα χαρούμενος από την παρουσία των δημοτών μας στην εκδήλωση. 

"Εάν μέσα σε αυτή την κρίση υπάρχει κόσμος να μας στηρίζει, σε δυο χρόνια όταν θα έχουν φανεί τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας μας θα σαρώσουμε" θα σκέφθηκε καθώς έμπαινε στο υπουργικό του αυτοκίνητο για να φύγει από την πόλη μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: