ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΟ Ν.Δ. Γλυφάδας (photos)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΟ Ν.Δ. Γλυφάδας (photos)


Η  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 29-1-2017 στο κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο, παρουσία 1.200 και πλέον μελών, στελεχών και φίλων της Ν.Δ.
Ο πρόεδρος Ιώαννης Τζούβελης και τα μέλη του συμβουλίου ευχήθηκαν “Καλή Χρονιά” στα μέλη, που γέμισαν το Ποσειδώνιο ασφυκτικά από νωρίς, ενώ λίγο πριν ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Νιτσιόπουλος είχε ζητήσει συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους για την ταλαιπωρία τους κατά την είσοδό τους στο κέντρο. Στη συνέχεια, διασκέδασαν όλοι μέχρι αργά, με τα τραγούδια του σχήματος.


 Ο προσφιλής τραγουδιστής έκανε την εμφάνισή του κατά τις 8 και παρ’ όλο που ο κόσμος είχε αρχίσει να κουράζεται μετά από 6 ώρες, ξεσήκωσε το κοινό για τα καλά, τραγουδώντας μαζί του ||
Η παρουσία του κόσμου έδειξε την συσπείρωση γύρω από την Τοπική Οργάνωση και την δυναμική της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, οι Βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Άννα Καραμανλή, οι πρώην Υπουργοί Πάνος Παναγιωτόπουλος και Αργύρης Ντινόπουλος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Αθανάσιος Ιωαννίδης, Άννα Καυκά, Μαρία Μυρογιάννη, Πάλλη Θεοδώρα, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, οι θεματικοί γραμματείς Ράπτη Ζωή, Βρύνα Φωτεινή, Κωστόπουλος Νίκος, Σπανάκης Βασίλης, Καλλιάνος Γιάννης, Ξυπολυτάς Βασίλης, ο Πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής Αλέκος Σπύρου της Β3 Νανούρης Νίκος, οι πρόεδροι των γειτονικών ΔΗΜΤΟ Μανώλης Μιχαλέτος, Στάθης Ευσταθόπουλος, Μαλαθούνης Ευάγγελος καθώς και πλήθος κομματικών στελεχών και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλοι τόνισαν την ανάγκη αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό του τόπου και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την μαζική παρουσία του κόσμου.






Ο Πρόεδρος Γιάννης Τζούβελης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Νιτσιόπουλος και τα μέλη της τοπικής Φωτεινή Ιατρού, Δημήτρης Ακρίβος, Σάσα Πατεράκη, Πέτρος Δούδεσης, Δανάη Δήμητρα Προκόβα, και Γιώργος Ανδρέου θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την παρουσία του και την υποστήριξη σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: