ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν δεν ενωθούν οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης σε μία θα βουλιάξουν στις εκλογές του 2019

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Εάν δεν ενωθούν οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης σε μία θα βουλιάξουν στις εκλογές του 2019

Καμιά διάθεση δεν βλέπουμε από τους επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας να κατεβάσουν ταμπέλες όπως τους καλούσε μέσω δημόσιας παρέμβασής του γνωστό στέλεχος της κεντροδεξιάς με ενεργό συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας.
Εμείς που αυτό το διάστημα δεν έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε στο ρυθμό που σας είχαμε συνηθίσει (δεν είναι της ώρας βέβαια αυτά) έχουμε κατά επανάληψη διατυπώσει την άποψη πως ή αλλάζουν νοοτροπία τα οι επικεφαλής των παρατάξεων ή βουλιάζουν.

Ο νυν δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος κάνει κυριολεκτικά πάρτι στα δημοτικά συμβούλια. Η αντιπολίτευση απλώς παρακολουθεί και εφαρμόζει την λογική του "ώριμου" φρούτου που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα όπως όλοι γνωρίζουμε. Το 2019 ο κ. Βαλασόπουλος θα έχει ήδη 9 χρόνια δημαρχίας και θα διεκδικεί με αξιώσεις μια ακόμη θητεία.

Γιατί εάν περιμένουν κάποιοι να πέσει χωρίς να τον ρίξουν επειδή απλώς ο κόσμος θα τον έχει βαρεθεί θα κάνουν για ακόμη μια φορά λάθος. Καμιά από τις "καταγγελίες" που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα δεν αξιοποιήθηκε από την αντιπολίτευση. Μάλιστα ο δήμαρχος εξασφάλισε πρόσφατα δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων για να φτιάξει τον "έξυπνο" φωτισμό υλοποιώντας την γνωστή σε όλους δράση για την "έξυπνη" πόλη.

Όποιος παρακολουθεί έστω και διαδικτυακά τα δημοτικά συμβούλια μπορεί να δει πως οι μόνες "καταγγελίες" εναντίον της νυν διοίκησης περιορίζονται σε δήθεν θέματα της καθημερινότητας ενώ απουσιάζει παντελώς οποιαδήποτε καινοτόμα άποψη που θα αλλάξει την διοίκηση του δήμου προς το καλύτερο.

Μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο ακούγονται πολλές φορές και απόψεις που δεν συνάδουν σε καμιά περίπτωση με το πολιτικά εφικτό στο να υλοποιηθεί. Απόψεις π.χ πως η χώρα πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ την ώρα που όλα τα μεγάλα έργα αλλά ακόμα και η μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων γίνονται από χρήματα της ΕΕ , των ΕΣΠΑ αλλά και των δανείων που η χώρα πήρε από τους εταίρους της τα τελευταία μνημονιακά χρόνια δεν αφήνουν σε όλους εμάς τους λογικά σκεπτόμενους καμιά ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι απόψεις αυτές βέβαια δεν λέμε πως δεν πρέπει να εκφράζονται απλώς λέμε και το λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν βοηθούν σε καμιά περίπτωση ούτε την χώρα αλλά ούτε τον δήμο μας.

Να τονίσουμε μάλιστα πως σε αυτούς τους αστεϊσμούς αντιδρά αρκετές φορές ο κομμουνιστοσπουδαγμένος δήμαρχος αλλά ουδείς από τις επονομαζόμενες κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις.

Λοιπόν για να τελειώνουμε ή αλλάζουν στρατηγική και ενώνουν τις δυνάμεις τους ασκώντας δυναμική αντιπολίτευση ή το 2019 θα μας βρουν απέναντί τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: