ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Ηλιούπολης

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Ηλιούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης πήρε μια απόφαση που ίσως αποδειχθεί σωτήρια για την κεντροδεξιά της πόλης μας. 


Αποφάσισε πως θα έρθει σε επαφή και με τους τρεις επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας (Αναγνώστου, Ευσταθίου και Πίκουλα) με σκοπό να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές τους. Σκοπός αυτών των επαφών όπως καλά καταλάβατε είναι να υπάρξει ενιαίο ψηφοδέλτιο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Είναι μια πολύ θετική πρωτοβουλία της τοπικής οργάνωσης και του Προέδρου της κ. Ευστάθιου Ευσταθόπουλου που βεβαίως χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση. 

Προς την κατεύθυνση αυτή στην οποία να σας υπενθυμίσουμε είχε κινηθεί πρώτος ο συνδημότης μας Δημήτρης Παρράς με συνέντευξή του μέσα από το ιστολόγιο μας , θα αναζητηθεί ο καταλληλότερος υποψήφιος που θα εκπροσωπήσει την κεντροδεξιά στην πόλη μας στις δημοτικές εκλογές του 2019.

 Ήταν κάτι που αναμέναμε αφού έχουμε τονίσει πολλές φορές πως η μόνη πιθανότητα επικράτησης κεντροδεξιού υποψήφιου για την θέση του Δημάρχου στην πόλη μας θα επιτευχθεί μόνο εφόσον η κεντροδεξιά παράταξη παρουσιαστεί ενιαία και αδιαίρετη. 

Θεωρούμε μάλιστα πως φωνές όπως του Δημήτρη Παρρά βοήθησαν στο να δραστηριοποιηθεί η Τοπική Οργάνωση της πόλης μας προς αυτή την ομολογουμένως θετική κατεύθυνση. 

Όπως γνωρίζουμε ο κύκλος των επαφών θα έχει ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν και η κεντρική διοίκηση της ΝΔ θα έχει κατασταλάξει στο ποιος θα την εκπροσωπήσει στην Ηλιούπολη. 

Θεωρούμε πως η πρωτοβουλία αυτή πρέπει να τύχει άμεσης ανταπόκρισης από όσους έχουν κοινούς αγώνες για το καλό της πόλης, αλλά και της παράταξης που καλείται πάντα να δώσει λύσεις για το καλό της πατρίδας. 

Εμείς από την πλευρά μας αφού χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία αυτή της τοπικής δημοτικής μας οργάνωσης θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχει θετική κατάληξη. 

Όλοι μαζί μπορούμε πρέπει να πούμε και να αφήσουμε πίσω μας ότι μας χωρίζει. Άλλωστε είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν. 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπερα,παλι μαλλον δεν σας πληροφορησαν σωστα η πρωτοβουλια δεν ειναι της δημ.τ.ο αλλα της γραμματειας τοπικης αυτοδιοικησης της νεας δημοκρατιας η οποια καλεσε τους προεδρους των οργανωσεων της Αττικης που εχουν παρομοιο προβλημα με την Ηλιουπολη και τους εδωσε κατευθηνσεις για το πως θα αντιμετωπισουν το προβλημα.Στο πλαισιο αυτο λοιπον ο προεδρος θα κανει ενα πρωτο κυκλο επαφων σε κοντινο χρονικο οριζοντα και θα φερει τα αποτελεσματα προς σσυζητηση Οσο για τη προταση του Δημ Παρρα υπαρχει παλαιοτερη προταση προς τον Ευσταθοπουλο απο τον υπμπροστα)ινομενο να αναλαβει πρωτοβουλια την οποια θα στηριζα με ολΕς μου τις δυναμεις
Μιχαλης Κουρης μελος δημ,τ.ο ΝΔ ΗλιουποληςδημσυμβουλοςΗλιουπολης (Ηλιουπολη παμε μπροστα)

Unknown είπε...

https://attikos-sfygmos.blogspot.gr/2017/01/enot-3.html
Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της ΔΗΜ Τ.Ο. ΝΔ Ηλιουπολεως , επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά αυτό το οποίο συνεχώς
υπερτονίζω η ίδια και δεν σταματώ να το επαναλαμβάνω από την πρωτη στιγμή ! :
Μονο με ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ και ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!!

Πρόσφατο άρθρό μου ,που ισχύει όχι μόνον για την Ηλιούπολη,
αλλά και γιά όλη την Ελληνική Επικράτεια !

Unknown είπε...

Επισημάνω επίσης το γεγονός - οσον αφορά εις την Ηλιουπολη - οτι υπαρχουν και άλλοι ( γνωστοί- " και μη εξαιρετέοι " ) οι οποίοι καραδοκούν και αναμένουν να επωφεληθούν μίας παρόμοιας διασπάσεως !!!
Θα τους αφήσουμε να το κάνουν ?
.... Δεν πάει αλλο, δεν νομίζετε ???

Με ιδιαιτερη Αγάπη και Ευαισθητοποίηση γιά την Πολη μας ,

Δρ. Αικατερινη Γλυκού - Φωτεινιά ,
Πολιτευτής Β´ Αθηνών ΝΔ
4η επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος ΝΔ Κεντρικού Τομέως Αθηνών ( 2014)
τ. Δημοτ. Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσωπών Δήμου Ηλιουπολεως ( 2007 - 2010)