ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια εικόνα χίλιες λέξεις - Πως μετά το "λευκό" προχωρήσαμε σε "λευκό γάμο"

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Μια εικόνα χίλιες λέξεις - Πως μετά το "λευκό" προχωρήσαμε σε "λευκό γάμο"


Η φωτογραφία από την περιφορά της εικόνας των Αγίων Τιμοθέου  και Μαύρας  και από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ενορίας στην πόλη μας. Μαζί δίπλα-δίπλα ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος , ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ο Αντιδήμαρχος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος.
Πριν λίγες μέρες ο κ. Ευσταθίου ψήφισε λευκό στο δημοτικό συμβούλιο στο αίτημα για την σύναψη  δανείου  ύψους 3.000.000 ευρώ που θα πάρει η νυν δημοτική αρχή για την υλοποίηση του σχεδίου της έξυπνος φωτισμός - Έξυπνη πόλη. Εμείς λοιπόν που βλέπουμε αυτή την εικόνα λέμε μήπως υπάρχει "γάμος" ; Και εάν ναι ποιος έπαιξε τον ρόλο της "προξενήτρας". Γιατί καλές ,οι διαπροσωπικές σχέσεις αλλά οι δημότες με τα "λευκά" έχουν ένα προβληματάκι. Ή διαφωνείς ή συμφωνείς με την σύναψη ενός δανείου που θα κληθούν να το αποπληρώσουν και οι επόμενες διοικήσεις, τα λευκά παραπέμπουν ή σε "λευκούς γάμους" ή σε λευκή πετσέτα που πετάς ενώ θα έπρεπε να κάνεις αντιπολίτευση. Ούτε σε εμάς αρέσει η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση αλλά εάν δεν διαφωνείς ψηφίζεις ΝΑΙ και δεν κρύβεσαι πίσω από το λευκό.

Σ.Μ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε θα σοβαρευτείτε ποτέ εσείς εδώ μέσα???? Σας βλέπουμε και γελάμε πραγματικά!! Είδατε πόσες φωτογραφίες κυκλοφορούν σήμερα από την συγκεκριμένη ημέρα πολύ πιο καθαρές από αυτήν που μάλλον βιαστήκατε να τραβήξετε............. και σας κουνήθηκε.....αχαχαχαχααχα!! Είστε εντελώς άσχετοι και πάτε συνεχώς να βγάλετε την ''είδηση''......αλλά δεν σας βγαίνει.... Σας ευχαριστούμε πάντως που μας κάνετε να γελάμε!!!!!!
Α και για να μην ξεχάσω άμα δεν βρίσκεται τις φωτογραφίες το fb είναι γεμάτο!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Καλό είναι που σας κάνουμε και γελάτε. Τι νόημα έχει μια καθαρή φωτό; σε αυτή την ανάρτηση; Άλλωστε θα επιθυμούσαμε να "θολώσει" αυτή η διαφαινόμενη "αγάπη" των δημοτικών παρατάξεων "Πρώτα η Ηλιούπολη" και " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ή για να είμαστε απόλυτα ακριβής θα θέλαμε να μην υπάρχει καν και να βλέπαμε άλλη αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση του "λευκού" εμείς δεν επιθυμούμε. Το 2019 θα φανεί εάν τελικά είμαστε πολλοί ή λίγοι αυτοί που δεν επιθυμούμε μια τέτοια αντιπολίτευση.
Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε συνεταιράκια του κουμμουνιστοαναθρεμμένου πρώην διευθυντή του ΓΑΠ, εμείς δεν ψηφίσαμε συνήγορο του δημότη από κοινού μαζί του, δεν ξεχρεώσαμε τη στήριξη μας σε αυτόν όταν μας πλήρωνε τα τιμολόγια που μας χρωστούσε, δεν μπήκαμε σε επιτροπή παραλαβής δημοτικών έργων, δεν του δώσαμε ασυλία με λευκή ψήφο όταν χρεώνει το δήμο. Δεν συναινούμε για να κρατηθούμε στην καρέκλα μας. Δεν ξεπουλιόμαστε. Η φώτο ‎ είναι τόσο θολή όσο η σχέση σας με το νέο σας αμόρε. Και προφανώς εμείς δε διαλαλούμε όπως κάνει σύμβουλος της Παράταξής σας ότι θα πάρουμε μια αντιδημαρχία το 2019 και θα τον ξαναστηρίξουμε.
Α και προπαντός δεν τρέχουμε όπως εσείς όταν μας φωνάζει με το μικρό μας όνομα. Το ρόλο του κατοικίδιου σας τον χαρίζουμε.
Δ.Π

Ανώνυμος είπε...

Η λογική της λευκής αντιπολίτευσης παραπέμπει σε συναλλαγή συμπόρευση και οτιδηποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς. Κατά τα άλλα Ηλιούπολη πάμε μπροστά!!! Σιγά μην τρακαρετε και σκιστεί κανένα καλσον.

Ανώνυμος είπε...

Δδδδδδ