ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναπάντητα ερωτήματα Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό!!

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Αναπάντητα ερωτήματα Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό!!

Προσθήκη λεζάντας
Μας έλυσε πολλές απορίες φυλλάδιο που μοιράζεται στην περιοχή του Ζωγράφου για την "αφωνία" των τοπικών ΜΜΕ σε δραστηριότητες του ΣΠΑΥ ,του οποίου πρόεδρος είναι ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Βαλασόπουλος. Το φυλλάδιο αυτό ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που αναφέρει καταγγέλλει και τον τοπικό τύπο για ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Αναφέρει όπως και εσείς μπορείτε να δείτε.



Φυσικά και δεν έκαναν τον κόπο να μας αναζητήσουν θεωρώντας πως είμαστε και εμείς διαπλεκόμενοι για αυτό καλό θα είναι τώρα που εμείς θα ανοίξουμε το θέμα να μας στείλουν ότι έχουν για να πάρουν και τις απαντήσεις από την Δήμαρχο της πόλης που είναι λαλίστατος στα δημοτικά μας συμβούλια. Βλέπουμε βεβαίως πως αναμένουν και απαντήσεις από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο υποψήφιο δήμαρχο Ζωγράφου και στέλεχος της ΝΔ (και επομένως το θέμα μας αφορά διπλά αφού ως δεξιοί θέλουμε καθαρές απαντήσεις από τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης).  Καταγγέλλουν λοιπόν πλήθος διορισμών αλά Καρανίκα και ΣΥΡΙΖΑ και απευθείας αναθέσεις που γίνονται σε "φίλους και κολλητούς". Όπως μπορείτε να διαβάσετε και εσείς πιο κάτω έχουν (κάποιες έστειλαν και σε εμάς) τους αριθμούς συμβάσεων των ατόμων που προσλήφθηκαν και που θεωρούμε πως υπάρχουν και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε δημότης να αξιολογεί που πηγαίνουν τα χρήματα από τους φόρους που πληρώνει. Έργο γιατί εμείς είμαστε αντικειμενικοί του Γιώργου Παπανδρέου που έβαλε σε μπελάδες όσους τώρα ζητάνε να αποσύρουν αυτό το καλό που έκανε. Και επειδή ο κ. Βαλασόπουλος τυγχάνει να γνωρίζει πολύ καλά τον πρώην πρωθυπουργό θεωρούμε πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να απαντήσει στις επικρίσεις και καταγγελίες όσων θεωρούν πως όλα αυτά έγιναν με σύννομο τρόπο (αφού τα εμβάσματα αυτά έχουν περάσει από την Επίτροπο που ελέγχει τα οικονομικά του ΣΠΑΥ αλλά όχι "ηθικά" σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγγέλλουν μέσω του φυλλαδίου τους οι "ανώνυμοι" προς το παρόν καταγγέλλοντες. 



Στην συνέχεια αναφέρονται σε δικαστική περιπέτεια του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου η οποία εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στις 10-5-2017 και η οποία φυσικά αφορά τους δημότες της δικής του πόλης και όχι του Ηλιουπολίτες , και το κόμμα της ΝΔ στο οποίο ανήκει. 
Εμείς αναμένουμε απαντήσεις από τον Δήμαρχό μας και πρόεδρο του ΣΠΑΥ κ Βασίλη Βαλασόπουλο. 
Και φυσικά για ακόμη μια φορά υπογραμμίζουμε πως το "νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό" για να διαφοροποιηθούμε από αντιλήψεις που οδήγησαν το κόμμα της ΝΔ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και να χάσει ένα 20% από την εκλογική της δύναμη. Το θέμα για εμάς έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον όσον αφορά το κομμάτι του τοπικού τύπου που επιδεικτικά αγνοεί θέματα και αρκείται σε δημοσιεύσεις πασχαλινών και πρωτοχρονιάτικων ευχών. Βέβαια όσοι παρακολουθούν αυτές τις μέρες και την περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη αντιλαμβάνονται πως φτάσαμε έως εδώ επειδή τα ΜΜΕ της πατρίδας μας ήταν για δεκαετίες και παραμένουν ακόμα κρατικοδίαιτα. Γιατί υγιής ανταγωνισμός με χάρισμα προστίμων από λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων δεν γίνεται. 
Για ακόμη μια φορά το ιστολόγιό μας αποδεικνύει πως δεν είναι ενταγμένο σε κανένα πολιτικό κόμμα αφού λογικά θα έπρεπε να το παίζουμε κινέζοι κάθε φορά που κάποιο στέλεχος της ΝΔ ακολουθεί λογικές Βουλγαράκη!!!  Τονίζουμε τέλος πως αναμένουμε από τον τοπικό τύπο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασκεί έλεγχο τόσο στις διοικήσεις των κρατικών οργανισμών όσο βεβαίως και στις διοικήσεις και αντιπολιτεύσεις των δήμων. Με ευχολόγια και δημόσιες σχέσεις το μόνο που κάνουν είναι να απαξιώνουν περισσότερο το λειτούργημα του δημοσιογράφου. 
Γιατί όπως ισχυρίζεται η Διαδημοτική Ενωτική Κίνηση Ζωγράφου-Ηλιούπολης όλα τα γνωρίζει ο τοπικός τύπος αλλά ΣΙΩΠΑ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλαιοκομματικές πρακτικές που ο κ. Βαλασοπουλος τις γνωρίζει πολύ καλά τόσα χρόνια χωμένος στο σκληρό και λαϊκίστικο πύρινα του Γ. Παπανδρέου.