ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δεξιά μαζεύει τουλάχιστον τα σκουπίδια! Κίνδυνος να χαθεί για ακόμη μια φορά ο δήμος Ηλιούπολης όσο η ΝΔ καθυστερεί να δώσει χρίσμα εγκαίρως σε κάποιο από τα στελέχη της

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η δεξιά μαζεύει τουλάχιστον τα σκουπίδια! Κίνδυνος να χαθεί για ακόμη μια φορά ο δήμος Ηλιούπολης όσο η ΝΔ καθυστερεί να δώσει χρίσμα εγκαίρως σε κάποιο από τα στελέχη της

Αφήσαμε να μην ζέχνει η πόλη όταν θα γράφαμε αυτές τις γραμμές. Οι συμβασιούχοι του δήμου συνεπικουρούμενοι με τους μόνιμους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας έκαναν για ακόμη μια φορά την πόλη μας μια απέραντη χωματερή!! Θεατές οι δημοτικοί μας σύμβουλοι που ΟΛΟΙ στηρίζουν στο να παραμείνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 



Ουδείς τολμάει να υψώσει το ανάστημά του στα αιτήματα των μπολσεβίκων που θεωρούν πως έχουν συμβόλαιο θανάτου! με τον Δήμο Ηλιούπολης και πως θα σταματήσουν να εργάζονται σε αυτόν μόνο όταν πεθάνουν! Η καταραμένη μονιμότητα τους εξασφαλίζει το βρίσιμο σε όλους εμάς τους "περίεργους" που αναρωτιόμαστε φωναχτά και εκτιθόμαστε δημόσια γράφοντας πως δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάποιους που δεν μας εξυπηρετούν και που δεν εργάζονται όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη βάζει φρένο στις παράνομες απαιτήσεις τους! Γιατί είναι τρελό να μην έχουμε υπαλλήλους καθαριότητας την ώρα που έχουμε τόσους πολλούς άλλους υπαλλήλους που δεν κάνουν απολύτως τίποτα. 

Μετά από 16 χρόνια πασοκοκρατίας και άλλα 12 έτη κομμουνισμού ο δήμος ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μια καλή λειτουργία στον τομέα της καθαριότητας. Όταν εμείς γράφαμε εδώ πως οι υπάλληλοι των δήμων ή θα μειωθούν ή δεν θα πληρώνονται μας λοιδορούσαν αλλά σταθερά πλέον οδηγούμαστε σε αυτή την κατάσταση. Και μπορεί να κοροϊδεύουμε ακόμα τους Ευρωπαίους και να μας δίνουν την δόση μας αλλά η ανοχή τους δεν θα κρατήσει αιώνια!

Όσοι θεωρούν πως η χώρα μπορεί να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε στην ευρωζώνη δηλαδή απλώς ματαιοπονούν! Και όταν οι δήμοι δεν θα έχουν τα αναγκαία κονδύλια για να πληρώσουν τους αργόμισθους που προσλαμβάνουν τότε ο ιδιώτης στην καθαριότητα δεν θα έρθουν ως επιλογή αλλά ως ανάγκη! Εάν πιστεύετε πως ο ιδιώτης θα στοιχίζει περισσότερο απλώς είσαστε σανοφάγοι και περιμένετε να κάνει την "οκτωβριανή επανάσταση" ο Κουτσούμπας για να γίνουμε Βόρεια Κορέα.

Βέβαια το θέμα της καθαριότητας θα μας απασχολήσει και πάλι αφού οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων θα συνεχιστούν όταν καταλάβουν πως από τους 10.000 και πλέον που υπηρετούν στην καθαριότητα θα μείνουν ή μάλλον θα γίνουν μόνιμοι περί τους 1900. Είναι υποχρέωση  που έχει αναλάβει η χώρα και αυτοί θα γίνουν μέσα στο 2017 γιατί 2018 και 2019 δεν θα γίνει ούτε μία νομιμοποίηση συμβασιούχου , ούτε μία πρόσληψη σε ΟΤΑ. Αυτά τα γνωρίζουν οι δήμαρχοι αλλά δεν κάνουν τίποτα.

Όσοι ζουν στο Παλαιό Φάληρο και ψήφισαν τον δεξιό Διονύση Χατζηδάκη δεν βρώμισαν γιατί απλά εκεί ο συμβασιούχος δεν διανοείται να παραμείνει μετά την λήξη της σύμβασής του ο δήμαρχος είναι ξεκάθαρος και δεν παίζει τον παπά με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ όπως οι αριστεροί και οι σοσιαλιστές δήμαρχοι που θα μας πνίξουν με τα ταξίματα τους και πάλι στα σκουπίδια. Βέβαια στην δική μας πόλη και η δεξιά παρένθεση έκανε όλα τα χατίρια στα κοπρόσκυλα του ΠΑΜΕ με αποτέλεσμα να χρεώσει τον δήμο με εκατομμύρια ευρώ.

Και φυσικά ακόμα και σήμερα στηρίζει τις απαιτήσεις των εργαζομένων με την σιωπή του! Αυτοί λοιπόν που σιωπούν τώρα θα έρθουν το 2019 να διεκδικήσουν την ψήφο μας για το διαφορετικό. Γι' αυτό και το γεγονός πως η ΝΔ δεν ξεκαθαρίζει από τώρα ποιος θα είναι ο δικός της υποψήφιος της πόλης θα οδηγήσει σε μία ακόμα εκλογική ήττα.

Εάν μέχρι τα τέλη του έτους η ΝΔ δεν ασχοληθεί με το θέμα αυτό ίσως δούμε το 2019 στηρίξεις σε πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία απολύτως κομματική ταυτότητα αλλά θα ελπίζουν πως θα περάσουν στον δεύτερο γύρο στην λογική του καλύτερα αυτός παρά ο Συριζαίος υποψήφιος. Και επειδή το έργο το είδαμε και το 2014 σας ξεκαθαρίζουμε από τώρα πως εμείς δεν πρόκειται να πάμε ούτε να ψηφίσουμε κάποιον που δεν θα έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεξιές θέσεις αλλά θα είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος των κάθε λογής αριστερών της περιοχής μας. Επιλογές από τον κουβά να της κάνουν άλλοι. Εμείς από τα κάτω ράφια με στελέχη που συνεργάζονται με όλους ,και που στην ουσία βάζουν πλάτη στην διακυβέρνηση του Βασίλη Βαλασόπουλου δεν συνεργαζόμαστε.


Άλλωστε έχουν αφήσει την πόλη μας χωρίς δεξιό site, χωρίς δεξιά εφημερίδα και έχουν στηρίξει οικονομικά αυτούς που θα σας ψυχαγωγήσουν σε λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία της πόλης με τις μουσικές τους! Ας πάνε να στηριχθούν λοιπόν από όσους ευεργέτησαν από όσους κομμουνιστές διόρισαν στον δήμο και κυρίως από τους καταστηματάρχες της πόλης που δεν πλήρωσαν ποτέ ούτε ένα ευρώ για την παράνομη κατάληψη των πεζοδρομίων άνευ τιμήματος! Με αυτούς θα πορευθείτε σε αυτές τις εκλογές και θα εκλέξετε και πάλι πανηγυρικά για δήμαρχο αυτόν που είναι ο καταλληλότερος να διαχειριστεί την ανικανότητά σας! Πάμε λοιπόν για τρίτη εκλογή του Βασίλη Βαλασόπουλου και με την ανοχή και αδράνεια της ΝΔ.

 Άλλωστε εάν τα δικά σου στελέχη δεν κάνουν αντιπολίτευση στηρίζεις τους νικητές όπως και στην περίπτωση του Κωνσταντάτου στο Ελληνικό όπου η ΝΔ στήριξε τον πράσινο Κεφαλονίτη! Ανίκανος και αυτός έπνιξε την πόλη στα σκουπίδια και μετά τα μάζευε ο ίδιος (τον "διαφημίσαμε" γι' αυτό) μαζί με τους ελάχιστους πρασινοφρουρούς εργάτες που ξέμειναν στην καθαριότητα. Γιατί οι περισσότεροι αφού κατέκλεψαν και τα πόμολα από εταιρείες όπως η Ολυμπιακή Αεροπορία ζουν τώρα με τις συντάξεις τους των 1200 ευρώ , στις οποίες βγήκαν από τα 55 τους έτη. Με αυτούς λοιπόν όλους εμείς δεν έχουμε σχέση και επειδή δεν μας αρέσει να πετροβολάμε ετοιμαζόμαστε για να μπούμε στην πολιτική.

Με ατζέντα συγκεκριμένη με ή χωρίς χρίσμα και με την πεποίθηση πως 1000 ψήφους θα τους βρούμε ακόμα και στην κατά τα άλλα "κόκκινοπράσινοροζ' Ηλιούπολη. Ελπίζουμε να αφυπνίσουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί μας είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε πως θα είναι η αιτία που μας αναγκάζουν να το παίξουμε "αντάρτες". Μέχρι τον Δεκέμβριο λοιπόν του 2017 ας επιλέξουν τον εκλεκτό τους μετά δεν θα μας βρίσκουν ούτε στα τηλέφωνα για να μας κλαίγονται πως γίνεται και χάνουν έναν δήμο όπου το 60% των δημοτών του έχει πλέον αντιληφθεί πόσο του στοίχισαν οι Κιντήδες και οι Γεωργάκηδες! 

Και κάτι τελευταίο ξέρετε αλήθεια πόσους δημοτικούς υπαλλήλους (μόνιμους και συμβασιούχους) έχει ο δήμος μας; Ξέρετε πόσο είναι η ετήσια δαπάνη για αυτούς; Ρωτήστε τον κ. Χατζηδάκη να σας απαντήσει. Εμείς βαρεθήκαμε να σας ακούμε να γκρινιάζετε πως σας έπνιξαν τα σκουπίδια και από την άλλη να έχετε τον σύζυγο αργόμισθο στον δήμο! Τα παράπονά σας λοιπόν στη διοίκηση εσείς συνεχίστε να ψηφίζετε Τσίπρα για κυβέρνηση και Βαλασόπουλο για δήμαρχο/

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: