ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι οι δημότες δεν βαρέθηκαν την νυν διοίκηση γιατί εάν είχαν βαρεθεί θα έκαναν έστω μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Όχι οι δημότες δεν βαρέθηκαν την νυν διοίκηση γιατί εάν είχαν βαρεθεί θα έκαναν έστω μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Έτσι και γράφατε κάθε μέρα ένα κείμενο για την πόλη μας θα είχαμε απαλλαγεί από την διακυβέρνηση του κ. Βαλασόπουλου! μας είπαν φίλοι που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον Βαλασόπουλο για δήμαρχο από τον πρώτο γύρο των εκλογών!

Βλέπετε το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει πολλές αποχρώσεις και οι δυσαρεστημένοι που δεν έκλεψαν ότι ήθελαν θέλουν τώρα να κάνουν αντάρτικο στον δήμαρχο με το ευφάνταστο επιχείρημα πως δεν σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας! Θέλουν δηλαδή να κάνουν προεκλογική εκστρατεία με κύριο σύνθημά τους περισσότερη Δημοκρατία και Σεβασμός στους Θεσμούς. 

Ποιοι αυτοί που ψήφιζαν επί δεκαετίες Ανδρέα Παπανδρέου που καρατομούσε όποιον είχε αντίθετη γνώμη από αυτόν μέσα στο ψευτοκίνημά τους. Αφού βλέπουν λοιπόν πως οι σύντροφοί τους δεν κάνουν και καμιά σοβαρή αντιπολίτευση στην παρούσα διοίκηση μας προσέγγισαν για να κάνουμε την "δουλειά" αυτή ,αλλά βέβαια όχι με βάση την ιδεολογία μας αλλά με βάση τις δικές τους αυταπάτες.

Αυταπάτη πρώτη 
Ο δήμος μας έχει πρόβλημα στην καθαριότητα
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Δήμος μας είναι περισσότερο καθαρός από τους δήμους που μαζεύουν τα σκουπίδια δημοτικοί υπάλληλοι και όχι ιδιώτες. Μια βόλτα σε γειτονικούς μας δήμους (δεν λέμε τώρα με την απεργία) θα σας πείσει. 

Αυταπάτη δεύτερη 
Ο κόσμος έχει βαρεθεί τον Βαλασόπουλο
ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι δημότες βλέπουν να γίνονται ασφαλτοστρώσεις , να έχουν όλες οι πλατείες μας ανακατασκευαστεί και κυρίως οι αριστεροί αυτής της πόλης βλέπουν ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα και από αυτή την διοίκηση η κυριαρχία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε μια πόλη που έχει πληρώσει ακριβά την στήριξή της σε αυτή την ιδιότυπη Σοβιετία.

Αυταπάτη τρίτη 
Οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν συμπαθούν τον Βαλασόπουλο και θα τον μαυρίσουν στις κάλπες!
 ΑΛΗΘΕΙΑ: Μια χαρά τα πάνε , εξακολουθούν και εισπράττουν τους μισθούς τους , και αυξάνονται μάλιστα την ώρα που η κοινωνία μας πλήττεται από πρωτοφανή ανεργία. Τώρα εάν δουλεύουν λίγο παραπάνω έχουν αντιληφθεί πλέον και αυτοί πως εάν δεν στηρίξουν τις δομές σύντομα αυτές θα καταλήξουν σε ιδιώτες και οι ίδιοι θα μείνουν χωρίς εργασία!
Αυταπάτη τέταρτη 
Η διοίκηση αυτή είναι σπάταλη
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ναι είναι αφού διατηρεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πληρώνοντας πάνω από 200.000 ευρώ τον χρόνο αλλά ουδείς διανοείται να το καταργήσει κάτι το οποίο βολεύει τους κομμουνιστές συνοδοιπόρους τους! Μπορεί να διορίζει και τα δικά του παιδιά αλλά έχει και συμπαραστάτες "δεξιούς" να παίρνουν και αυτοί τον μισθό τους χωρίς να τρέχουν να "εργαστούν" μακριά από την πόλη.
Αυταπάτη πέμπτη. 
Ο δήμαρχος έχει εσωκομματικούς αντιπάλους.
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ποιούς αυτούς που ψηφίζουν τα πάντα στα δημοτικά συμβούλια και περιμένουν μια κίνηση καλής θέλησης για να ξαναμπούν και πάλι μέσα στο πράσινο μαντρί;

Υπάρχουν και άλλες πολλές αυταπάτες, όπως υπάρχουν και δημότες που πιστεύουν σε μια άλλη διαχείριση αλλά δεν τολμάνε ούτε να την κοινοποιήσουν προς τα έξω.

Υπάρχουν δημότες π.χ όπως ο Δημήτρης Παρράς που μιλάνε για τη  ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα) σε κάποιες δομές αλλά ο Δημήτρης είναι απλώς ένα κεντροδεξιό στέλεχος και δεν εκπροσωπεί κάποια δημοτική παράταξη, αφού στην τελευταία που ήταν τέτοιες απόψεις δεν είχαν ιδιαίτερη απήχηση. 

Και αφού θέλουν λοιπόν να μας "χρησιμοποιήσουν" ως μέσο αντιπολιτευτικό θα πρέπει να γνωρίζουν πως εμείς εδώ έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεξιές θέσεις σε μια σειρά θεμάτων που οι ίδιοι δεν βάζουν καν στο τραπέζι γιατί  έχουν ηττηθεί και υποταχθεί στην επικρατούσα λανθασμένη αντίληψη πως η αριστερά έχει κοινωνικό πρόσωπο. 

Το πρόσωπο της αριστεράς το είδαν μια σειρά από λαούς στην πρώην ΕΣΣΔ , στην Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, κ.α, το βλέπουν ακόμα στη Βόρεια Κορέα , στην Κίνα, στη Βενεζουέλα. Εμείς με αριστερούς δεν συνεργαζόμαστε και την στάση αυτή θα τηρήσουμε και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Λοιπόν ή  50,01% ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ στην πόλη ή ΤΙΠΟΤΑ. Στηρίζουμε μόνο δεξιούς υποψήφιους με "καθαρά" ψηφοδέλτια . Γιατί εμείς συμπαραστάτη του δημότη πρώην πασόκο ή μπολσεβίκο δεν θέλουμε. Είμαστε λίγοι θα πείτε. Για να δούμε.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: