ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά εκεί στην Πειραιώς δεν θέλουν να επέμβουν (για να δώσουν γρήγορα κάποιο χρίσμα)ή λάθος τους "αποκωδικοποιώ"!

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τελικά εκεί στην Πειραιώς δεν θέλουν να επέμβουν (για να δώσουν γρήγορα κάποιο χρίσμα)ή λάθος τους "αποκωδικοποιώ"!

Στην Πειραιώς πήραν χαμπάρι ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στην πόλη μας στον χώρο της κεντροδεξιάς και μας πήραν τηλέφωνο να μάθουν. Βέβαια ήξεραν και μας πήραν απλώς για να μας πουν πως όλα αυτά που σχολιάζουμε δεν βοηθούν την παράταξη και πως σύντομα εντός του 2017 θα καλέσουν όλα τα στελέχη κάτω (όσα τουλάχιστον διεκδικούν χρίσμα) για να δουν εγκαίρως τι θα κάνουν. 



Το κόμμα διαγραφές δεν κάνει αυτή την περίοδο εκτός και εάν ένα στέλεχος υπερβεί τα εσκαμμένα μας είπαν χαρακτηριστικά αλλά "λιανά" δεν μας το έκαναν. Προφανώς εάν εκφέρει αρνητικές απόψεις για τον αρχηγό του κόμματος δημόσια ή εάν είναι εκτός γραμμής. Βέβαια και όποιος δεν παλεύει για να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις εκεί που πρέπει εκτός γραμμής θα έπρεπε να είναι αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Από ότι καταλάβαμε κάποιος ενοχλήθηκε περισσότερο και διαμαρτυρήθηκε για εμάς. Θα το δούμε στην πορεία. Πάντως εμείς την κριτική μας έχουμε χρέος να την κάνουμε τώρα και δημόσια για να μην έχουμε οδυρμούς το 2019 όταν η παράταξη θα χάνει για ακόμα μια φορά τον δήμο. 

Εάν θέλουν συναινέσεις ας στηρίξουν τον Βαλασόπουλο για να λένε πως πήραν και τον δήμο μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, και όσοι ακόμα στηρίξουν τον Βασίλη Βαλασόπουλο ή ας πάνε (αυτό προτείνουμε εμείς ) σε καθαρά δεξιά επιλογή και ας τον χάσουν και πάλι! Το να δώσουν όμως χρίσμα σε όσους επί δεκαετίες χάνουν τον δήμο σε αυτή την συγκυρία θα ήταν καταστροφικό. Να πας δηλαδή να φτιάξεις ένα ψηφοδέλτιο με μαζέματα από όλους τους χώρους και με επικεφαλή έναν από τα ήδη φθαρμένα προϊόντα δεν θα οδηγήσει σε ΝΙΚΗ αλλά σε ακόμη μια ήττα.
Προβληματισμένος είμαι μετά το τηλεφώνημα αφού άφθαρτο πρόσωπο δεν βλέπουμε να στηρίζουν.

Θα πάνε σε επιλογή προσώπου με πείρα στα κοινά και εάν ζοριστούν θα μας κουβαλήσουν και από άλλο δήμο! Τους ξεκαθαρίσαμε πως εμείς θα στηρίξουμε τον πιο δεξιό υποψήφιο από όσους κατέβουν τελικά. Η λύση Βαλασόπουλου δεν μας βρίσκει σύμφωνους αφού δεν μπορείς ως αυριανή κυβέρνηση να μην μπορείς να περάσεις στον δεύτερο γύρο στην Ηλιούπολη. 

Η πολυδιάσπαση αυτή την φορά θα βγει εις βάρος όσων την επιχειρήσουν και μπορεί το 2014 ο κ. Αναγνώστου να κατάφερε το 11% αλλά αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί από κανέναν "αντάρτη". Άλλωστε ο Αναγνώστου έχει και θητεία δημάρχου και συμπάθειες και από άλλους πολιτικούς χώρους. Τους "δεξιούς" δεν μάντρωσε και βρέθηκε μετά να καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν Κοκοτίνη!

Εάν πάντως επιλέξουν να τους αφήσουν όλους να κατέβουν θα έχουμε μια από τα ίδια και πάλι. Εάν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους δεν δώσουν χρίσμα για να μπορεί και ο άλλος να κανονίσει την πορεία του και το αφήσουν για τα τέλη του 2018 τότε μάλλον θα μιλάμε όχι μόνο για ανικανότητα του επικεφαλή που θα επιλέξουν αλλά και για ολιγωρία της Πειραιώς να αντιληφθεί πως ο δήμος μας μπορεί άνετα να έχει καθαρόαιμο δεξιό "άλογο" στον δεύτερο γύρο.

Εάν βέβαια στην Πειραιώς δεν τους νοιάζει ας το πουν να ετοιμάσουμε και εμείς ένα δεξιό ψηφοδέλτιο να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από το να μην υπάρχει καμιά δεξιά φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να τελειώσει , ας υπάρχει έστω και μία!

 Άλλωστε οι λογικές συναινέσεις με διεφθαρμένους δεν μας συνάρπαζαν ποτέ. Τετραετία Αναγνώστου με Κοκοτίνη στο ΔΣ της Ευώνυμος Α.Ε εμείς δεν θα ξαναζήσουμε ότι και εάν γίνει.

Και θέλουμε και οι βουλευτές της Β' Αθήνας να μπουν στον κόπο όταν ρωτηθούν και να προτείνουν για την πόλη μας. Γιατί εάν και αυτή την φορά έχουμε αδιαφορία τότε το αποτέλεσμα θα είναι  το ίδιο.

Ας ψηφίσουν εν τέλει τα μέλη της ΝΔ στην Ηλιούπολη ποιον θέλουν για υποψήφιο τόσο δύσκολο είναι; Εάν ψηφίσουν και δεσμευτούν πως θα σεβαστούν το αποτέλεσμα το 29% που έχει για πλάκα η ΝΔ πλέον στην πόλη μας θα περάσει άνετα στον δεύτερο γύρο. Και εκεί σας ψηφίσουν και πάλι οι υπόλοιποι τι ακριβώς θέλουν να γίνει.

Κλείνοντας το τηλέφωνο ο κομματικός συνομιλητής μας , μας τόνισε: "Σταύρο τα δεξιά και αριστερά έχουν πλέον ξεπεραστεί. Εδώ υπάρχει πλέον λογική ή παραλογισμός! Πρόσωπο που να τραβάει ψήφους από παντού είναι το καλύτερο. Εμανουέλ Μακρόν ψάχνουμε σε τέτοιους δήμους!

Του απάντηση πως το δίλημμα δεξιά ή αριστερά θα είναι κυρίαρχο και το 2019 αλλά και το 2100! Δεν φάνηκε βέβαια να ενστερνίζεται αυτή μου  την άποψη και άρχισαν να με  ζώνουν φίδια! Να δείτε που τελικά θα καταλήξουν να τους αφήσουν να κατέβουν όλοι και δεν θα στηρίξουν κανέναν με αποτέλεσμα ο Βαλασόπουλος να κάνει στον δεύτερο γύρο 55% και να είναι εκ νέου δήμαρχος έως και το 2023!
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: