Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Το χρηματικό ένταλμα είναι αληθινό και φυσικά ό,τι ξοδεύουμε λιγότερα δεν σημαίνει πως τα έχουμε κιόλας
Αφού πω χρόνια πολλά στον Θανάση Τ (υπάλληλο καθαριότητας του δήμου μας) θα τον ευχαριστήσω αρχικώς για το σχόλιό του. Ειλικρινά περίμενα από την δημοτική αρχή ή από κάποια δημοτική παράταξη να αντιδράσει στο κείμενο που ανεβάσαμε αλλά και το γεγονός πως αντέδρασε έστω και ένας υπάλληλος καθαριότητας θετικό είναι.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Παρράς: " Η ενότητα θέλει θυσίες , πέρα από εγωισμούς, σύνδρομα και προσωπικά παιχνίδια"

Συνομιλία με το άξιο στέλεχος της κεντροδεξιάς της πόλης μας Δημήτρη Παρρά είχαμε την τύχη να κάνουμε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αντωνίου.


Η χαλαρή συζήτηση πήρε την μορφή συνέντευξης αφού επιμείναμε πως οι συνδημότες μας έχουν το δικαίωμα να μαθαίνουν όσα συμβαίνουν, ,αλλά και όσοι αγαπάνε την κεντροδεξιά, και την πόλη μας έχουν υποχρέωση ,να μην κρατάνε τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους για τον εαυτό τους αλλά να απευθύνονται δημόσια στους συμπολίτες μας.1)Τι έγινε βρε Δημήτρη με την πρότασή σου για κόψιμο κοινής βασιλόπιτας από τις τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας ;

Δελτίο Τύπου για Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες

Ο Δήμος Ηλιούπολης την Κυριακή 22/01/2017, συνεχίζει τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη, στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης.

Επειδή κάποιοι ξέχασαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών τους τα θυμίζουμε


Επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται τι ψήφισαν οι Ηλιουπολίτισες και οι Ηλιουπολίτες στις δημοτικές εκλογές του 2014 μπήκαμε στον κόπο και δημοσιεύουμε τον σχετικό πίνακα με τα τελικά αποτελέσματα και των δυο γύρων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Την ενόχληση των κομμουνιστών της πόλης μας προκάλεσαν οι τέσσερις αναρτήσεις μας για την Κούβα

Φίλος "δεξιός" συμπολίτης μας μου μετέφερε την ενόχληση των κομμουνιστών για τις συνεχόμενες αναρτήσεις που αφορούσαν ρεπορτάζ του συναδέλφου μου Δημήτρη Αλικάκου που επισκέφθηκε τον κομμουνιστικό "παράδεισο" της Κούβας με αφορμή την κηδεία του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο.

Στο νεκροταφείο Ηλιούπολης λογική ακούγεται η μηνιαία δαπάνη των 12.264 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο


Να και μια δομή που λογικά θα έπρεπε να είναι κερδοφόρα και που τα έξοδα για αυτή (τα μηνιαία) φαίνονται απολύτως λογικά. Το νεκροταφείο της πόλης ,μας είναι απολύτως απαραίτητο. Μια δομή που για όλου εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Αγόρασε τα ομόλογά του των 2 τρισ. δολαρίων για 2 ευρώ στο Μοναστηράκι

Παναγιώτης Σουρέλης, Φρίξος Δρακοντίδης


Έχει δύο χρόνια να υποβάλει φορολογική δήλωση και οι τόκοι καταθέσεών του είναι μόλις 93 ευρώ - Η επιχείρηση με τον παιδότοπο που έκλεισε λόγω χρεών, τα δανεικά και αγύριστα και η οδός «Αγίου Αρτεμίου» Θεριανό, ένα χωριό του Νομού Αχαΐας στα Βραχνέικα με μόλις 133 κατοίκους.

Η Κούβα που άφησε πίσω του ο Φιντέλ/ Ημέρα 4

Ένα οδοιπορικό, ημέρα προς ημέρα, και εικόνα προς εικόνα, από την καθημερινότητα των Κουβανών όπως την κατέγραψε ο συνεργάτης του Protagon που επισκέφθηκε το νησί τις ημέρες της κηδείας του Κάστρο.
Δημήτρης Αλικάκος

Ο Μανόλο είχε κανονίσει να συναντηθούμε με δυο οικογένειες. Μιας δασκάλας και ενός “πλούσιου” Κουβανού. Όλοι από την άλλη πλευρά του νησιού, ανατολικά, περίπου μιάμιση ώρα δρόμος.

Η Κούβα που άφησε πίσω του ο Φιντέλ/ Ημέρα 3

Του Δημήτρη Αλικάκου 
Μπήκαμε στο ταξί του Χόρχε με τελικό προορισμό το Βινιάλες όπου καλλιεργούνται τα καπνά για τα καλύτερα πούρα στον κόσμο. Περίπου 400 χιλιόμετρα δρόμος (πήγαινε-έλα) δεν είναι πολλά, αλλά με ένα αυτοκίνητο του ’50, είναι. Ο δρόμος είναι σχετικά καλός, δυο λωρίδων για κάθε ρεύμα, αλλά με ένα αυτοκίνητο τόσο παλαιάς τεχνολογίας οι λακκούβες και τα σαμαράκια απορροφούνται από την μέση σου και όχι από την ανάρτηση.

Η Κούβα που άφησε πίσω του ο Φιντέλ/ Ημέρα 2

Ένα οδοιπορικό, ημέρα προς ημέρα, και εικόνα προς εικόνα, από την καθημερινότητα των Κουβανών όπως την κατέγραψε ο συνεργάτης του Protagon που επισκέφθηκε το νησί τις ημέρες της κηδείας του Κάστρο.
Δημήτρης Αλικάκος

Το πρωί με περίμεναν τρία άτομα. Ο Μανόλο, η Μπέτυ και ο Χόρχε με το ταξί του που μας έφερε και τα νέα με τις κοπέλες που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης. «Έπιναν ρούμι στο δρόμο, αυτός είναι ο λόγος που τις έπιασε η αστυνομία». Χόρχε και Μανόλο κάτι είπαν μεταξύ τους και ο τελευταίος συμπλήρωσε: «Έπιναν το ρούμι σε χάρτινη συσκευασία –μοιάζει σαν αναψυκτικό και κυκλοφορεί ευρέως- νόμιζαν έτσι ότι θα ξεγελάσουν την διαταγή της απαγόρευσης αλκοόλ στις ημέρες του “εθνικού πένθους”».

Ποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και με τι αντικείμενο;

Μετά από την αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως σε διάφορους δήμους προσλαμβάνονται υπάλληλοι για να βοηθάνε τους πρόσφυγες και να δουλεύουν στις ειδικές δομές φιλοξενίας (τα κολαστήρια δηλαδή και τις σκηνές όπου ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες ) αλλά δεν πατάνε ποτέ σε αυτές, μας πληροφόρησαν πως ΜΚΟ δραστηριοποιούνται και στον δικό μας Δήμο.


Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Φάμπρικα χιλιάδων προσλήψεων με βιτρίνα τις ΜΚΟ - Πώς έχει στηθεί το κόλπο


Του Χρήστου Μπόκα 
«Φάμπρικα» προσλήψεων χιλιάδων «μαθητευόμενων», των λεγόμενων σταζιέρ, με ΜΚΟ ως βιτρίνα και υποσχέσεις μονιμοποίησης φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί σε αρκετούς Δήμους και Περιφέρειες με τις ευλογίες του αρμόδιου υπουργείου Εργασίας.

Η Κούβα που άφησε πίσω του ο Φιντέλ

Ενα οδοιπορικό, ημέρα προς ημέρα, και εικόνα προς εικόνα, από την καθημερινότητα των Κουβανών όπως την κατέγραψε ο συνεργάτης του Protagon που επισκέφθηκε το νησί τις ημέρες της κηδείας του Κάστρο.
Δημήτρης Αλικάκος
Έφθασα στην Αβάνα το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη. Στο αεροδρόμιο με περίμενε μια Chevrolet του ’50, ο Χόρχε ο οδηγός και ο Μανόλο ο “ξεναγός” μου. Ένας Κουβανός γύρω στα 55 με άψογα ελληνικά καθώς έμεινε στην Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια παντρεμένος με ελληνίδα. Στην Αβάνα νοικιάζει ένα δωμάτιο σε τουρίστες κι από κει εισπράττει ένα ποσό της τάξης των 400 ευρώ μηνιαίως.

Οι Τακτικοί υπάλληλοι καθαριότητας πήραν για τον Ιανουάριο του 2017 114.361 ευρώ το ερώτημα είναι πόσοι είναι;
Ευτυχώς που η πόλη μας είναι καθαρή λένε οι δημότες που στηρίζουν τον κ. Βαλασόπουλο. Όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις φωνάζουν πως τάχα η πόλη μας είναι βρώμικη.

Σε αυτό τον Δήμο το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας είναι στα περισσότερα εντάλματα πληρωμών

Σχεδόν σε όλα τα εντάλματα πληρωμής που ανεβαίνουν στον ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορούν τον Δήμο Ηλιούπολης βλέπουμε πως έχουν προσκομιστεί βεβαιώσεις ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ επιδόματος. Και φυσικά δεν πρόκειται για υπαλλήλους της καθαριότητας.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Τα οικόπεδα Νάστου και η προσπάθεια του Κιντή να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στην πράξη!!!

ΠΕΝΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΝΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!  
ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣ
ΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ 

Διαβάζω πως το δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει στις 19/1/2017 έχει σημαντικά θέματα προς συζήτηση. Πρώτο στην κατάταξη το θέμα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν είναι μόνο οι υπερωρίες που στεναχωρούν τους δημότες μας

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ 

Είναι λένε  λογικό να θέλει  κάποιος να επιβραβεύσει όσους τον  βοήθησαν να αναλάβει τα ηνία. Λογικό όχι όμως θεμιτό για εμάς. Ξεκάθαρα καταδικάζουμε κάθε είδους συναλλαγή με μοναδικό κριτήριο την κομματική αφοσίωση κάποιου.

Τα ψέματα τελειώνουν θα δημοσιεύουμε πλέον ονόματα και ποσά "σύντροφοι" της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Σε συνέχεια προηγούμενου κειμένου μας (διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ) θα θέλαμε σήμερα να συνεχίσουμε την αναδρομή της δικής μας ενεργής ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης.

Τεχνική Υπηρεσία Ιανουάριος 2017 μισθοί 36.718Περιμένουμε να το σχολιάσουν οι δημοτικές μας παρατάξεις. Εμείς άλλωστε το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις για ποσά πολύ μεγαλύτερα και με αποδέκτες κομμουνιστές με αγώνες για το γκρέμισμα του καπιταλισμού!!!!!!! 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι δημότες μας στο δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης

Πάνω από 1000 συνδημότες μας έχουν διαβάσει μέσα σε λίγες ώρες την χθεσινή μας ανάρτηση με το δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΝΔΚ
Με θλίψη παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ορισμένους από αυτούς που αποσκίρτησαν και πρωταγωνίστησαν στην διάσπαση της παράταξης μας κατά τα προηγούμενα χρόνια, κατέχοντας μάλιστα και τοπικά κομματικά αξιώματα, τώρα, με υποκρισία, να ομνύονται στην ενότητα του χώρου τον οποίο εκφράζουμε και υπηρετούμε.

Έχει και ιεροψάλτη η δημοτική αρχή 120 ώρες υπερωρία για το πρώτο εξάμηνο του 2017Η Ομερτά από τις δημοτικές παρατάξεις συνεχίζεται. Καμία δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για το θέμα με τις υπερωρίες των δημοτικών μας υπαλλήλων.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Από τις 2 Δεκεμβρίου και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 
Οι δημότες που μας διαβάζουν δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση αυτή. Να δίνει δηλαδή η δημοτική αρχή τόσα λεφτά για υπερωρίες σε δημοτικούς υπαλλήλους. Το χειρότερο είναι όμως  πως δεν αντέδρασε και κανείς από την αντιπολίτευση.

241.500 ευρώ για υπερωρίες πρώτου εξαμήνου 2017 ψήφισε η δημοτική αρχή!!

ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 

Κάναμε λάθος στην χθεσινή μας ανάρτηση. Δεν ήταν ποσό το 85.706 , αλλά οι ώρες υπερωρίας!!! των δημοτικών μας υπαλλήλων για το πρώτο εξάμηνο του 2017. Θα σας έχουμε σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ για να δείτε τι δούλεμα μας κάνουν,

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισαν κονδύλι 241.500 ευρώ για υπερωρίες το πρώτο εξάμηνο του 2017!!!

Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είσαστε ως δημότες από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν οι υπάλληλοι του δήμου μας.

Δεν συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου εκπρόσωπος της παράταξης του Γιάννη Αναγνώστου!

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση για τις 4/1/2017 με θέμα όπως είχε ανακοινωθεί να ψηφιστούν οι πιστώσεις για τις υποχρεωτικές δαπάνες του 2017. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο κ. Γεώργιος Χατζηδάκης και υπάρχουν μέλη τακτικά και αναπληρωματικά.

Λίγα λόγια για εμάς και τους αναγνώστες μας

Το ιστολόγιό μας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δημιουργήθηκε το 2013. Η πορεία μας είναι γνωστή. Το ίδιο και οι απόψεις μας.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία της πόλης μας

Η ασφάλεια των μαθητών αλλά κυρίως η ξεκούραση των δασκάλων και των καθηγητών είναι ο κύριος λόγος που θα παραμείνουν τα σχολεία της Αττικής και αύριο κλειστά. Άμα συνεχίσει να "πασπαλίζει" και σήμερα το βράδυ βλέπω και μεθαύριο να έχουμε τέτοιες ανακοινώσεις.

Τελικά το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης είναι πολυχώρος;


Οι μηνύσεις του Καμμένου κατά δημοσιογράφων συνεχίζονται.............

Αυτό το ρεπορτάζ πλήρωσε ο διευθυντής των "Παραπολιτικών" Παναγιώτης Τζένος που συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας στον Πειραιά.

Τα 64 «ορφανά» του πρώην κομμουνισμού

Οι τρεις που κυβερνούν, οι τρεις που επιβιώνουν και οι 58 που φυλλορροούν
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ 6/9/2000 ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Γινόμαστε μάρτυρες της δημιουργίας μιας νέας Διεθνούς; Το ερώτημα προκύπτει εύλογα μετά τη συνάντηση ­ την τρίτη που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα ­ 64 κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από 53 χώρες όλου του κόσμου.

Να γιατί θέλουν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην πόλη μας για να κάνει την προπαγάνδα του το ΚΚΕΤελικά όσο δεν αντιδρά καμιά δημοτική παράταξη για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης τόσο εμείς θα αναρτούμε ειδήσεις που αφορούν μια δομή που μας στοιχίζει πάνω από 200.000 ευρώ τον χρόνο για να στηρίζει όσους θέλουν να διαλύσουν την αστική μας δημοκρατία. Εμείς συνεχίζουμε και στο πλευρό μας έχουμε πολλοί περισσότερους από αυτούς που νομίζουν οι δημοτικές παρατάξεις πως έχουμε.

Για να μην μας λέτε πως τους κατηγορούμε άδικα. Διαβάστε τι "αλιεύσαμε" στο site της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Όχι μωρέ ο Φιντέλ δεν ήταν δικτάτορας. Ήταν επαναστάτης και τα αποτελέσματα που έφερε ωφέλησαν τον Κουβανικό λαό. Αυτά τα γράφουν οι "κακοί" δυτικοί και είναι ψέματα. Είναι δυνατόν αφού ο ηγέτης έφερε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στον λαό του.

Τζάμπα η κινητοποίηση η απόφαση δεν τους δικαίωσε. Κρίμα τα μισθωμένα με τα δικά μας χρήματα πούλμαν που κατέβασαν

Τελικά η δημοτική παράταξη του κ. Κοκοτίνη ήταν ενήμερη για το δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε στις 18/11/2016. Μετά την απόφασή του που δικαίωσε τους Νασταίους δεν είδαμε καμιά ανάρτηση για τον σανό που επί δεκαετίες τάιζαν τους δημότες μας. Μάλλον δεν τους έκατσε καλά η απόφαση. 

Τα αντανακλαστικά της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι τουλάχιστον αργά για να μην πούμε τίποτα άλλο βαρύτερο

Τελικά ψάχνοντας στα mail μας ανακαλύψαμε πως εστάλη και σε εμάς στις 8/1/2017 στις 1:18 μ.μ και αφού είχαμε βάλει ήδη δυο αναρτήσεις για την πρόταση του Δημήτρη Παρρά για κοινό κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις (Ευσταθίου, Αναγνώστου, Πίκουλα) mail από συγγενικό πρόσωπο του κ. Μιχάλη Κουρή.

Σε αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα(καθυστέρησαν μια ολόκληρη μέρα να αντιδράσουν)  ο κ. Κουρής δίνει την δική  του εκδοχή για την επίμαχη πρόταση που δεν ξέρουμε καν εάν θα προχωρήσει.

Ο Δημήτρης Παρράς σχολιάζει την χθεσινή κακοκαιρία κάνοντας συγκρίσεις για την αποτελεσματικότητα της νυν διοίκησης στην αντιμετώπιση με προηγούμενες διοικήσεις
Με αυτή την φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο στο προφίλ του στο Facebook ο Δημήτρης Παρράς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σχολίασε την χθεσινή κακοκαιρία και τις "επιδόσεις" της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπισή της. Γράφει λοιπόν ο κ. Παρράς.

Δύο χιλιάρικα με απευθείας ανάθεση για ενεργειακό πιστοποιητικό του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

31/10/2016 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!
 ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΑΧΡΗΣΤΗ 

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π. ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Έχοντας λάβει υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 209 §9 του Ν. 3463/06 (ΦΕΚ. 114 Α’/08-06-2006) 2. Τις διατάξεις του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/τ.Α΄/08.08.2016) 3. Τις διατάξεις του Ν.3861/10 (ΦΕΚ 112 Α/13-7-2010):

Σήμερα 10 αναρτήσεις δώρο για εσάς που μας παρακολουθείτε "εγκλωβισμένοι" στα σπίτια σας
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ COSMOTE ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΟ!! ΚΑΜΙΑ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

Ελπίζω αυτή την φορά η υπηρεσία OTE wifi FON να έχει σήμα όλο τον μήνα στην περιοχή που τις περισσότερες ημέρες μένω (Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη)  ώστε να μην χρειαστεί να πληρώνω 30 ευρώ τον μήνα για να έχω ίντερνετ τις μισές μέρες! Βλέπετε η Ηλιούπολη είναι "προβληματική" και  σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει σήμα 4G που χρειάζεται η υπηρεσία αυτή  για να λειτουργήσει.


Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Παρράς: " Τους καλωσορίζω στην ορθότητα της πρότασης όχι όμως στην πατρότητά της"

Χωρίς καν να μας έχει σταλεί ένα mail , πληροφορηθήκαμε από φιλικό μας ιστολόγιο πως η ανάρτησή μας με την πρόταση του Δημήτρη Παρρά για κοινό κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις προξένησε αναστάτωση στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Μάρτυρας "κλειδί" οδήγησε τις Αρχές στην σύλληψη της Ρούπα στην πόλη μας

ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Ο Υπερκοριός της ΕΥΠ τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα άρχισε να καταγράφει συνομιλίες της Πόλας Ρούπα με ποινικούς με τους οποίους η ίδια αλλά και η οργάνωσή της είχε άμεσες σχέσεις. Όλα ξεκίνησαν στις  22/12/2016 όταν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επισκέφθηκε πολίτης ο οποίος ισχυρίστηκε πως γνώριζε το καταφύγιο της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα.

Θετική πρόταση για την συσπείρωση της κεντροδεξιάς στην πόλη μας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρράς (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα βοηθούσε στον να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις και οι έχθρες που υπάρχουν και διαιρούν την κεντροδεξιά στην πόλη μας.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Δήμαρχε πλήρωσαν κανένα ευρώ τα ορφανά του Στάλιν για την παραχώρηση του χώρου ή την έβγαλαν τζάμπα;

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΕΦΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ . ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ; 

Πλήρωνε εσύ Ηλιουπολίτη δημοτικούς φόρους για να συντηρούν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Ο χώρος παραχωρήθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας για εκδήλωση που πραγματοποίησαν στις 11/12/2016. Οι οπαδοί του Κιμ Γιούνγκ  της πόλης μας μοίρασαν "σανό" στα πρόβατα που πιστεύουν ακόμα τους κομμουνιστικούς παραδείσους τους.

Η μισή Ηλιούπολη έχει αγοράσει από τον "καταπατητή" Νάστο μήπως να τους πάρουμε τα σπίτια πίσω;Με μια ανακοίνωση που αναπαράγει πλήρως τις θέσεις του ΚΚΕ Ηλιούπολης για την "δημόσια περιουσία" το γραφείο Τύπου του Δήμου μας έδειξε πως θα κινηθεί τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει στα χέρια του καθαρογραμμένη την απόφαση που δικαιώνει τους κληρονόμους Νάστου. Τα "πρόβατα" που θα τους ακολουθήσουν στα καταπατημένα από το Ελληνικό δημόσιο κτήματα Νάστου θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μισή πόλη έχει αγοράσει γη από τον δήθεν "καταπατητή".

Απάντηση του Δήμου για Μουσείο Εθνικής Αντίσταση και Δημόσια Περιουσία

Σχετικά με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ.Ε.Α.) της πόλης μας έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Δεν θα ασχοληθούμε με τις πολιτικές θέσεις που διατυπώνετε , τις οποίες σεβόμαστε αλλά διαφωνούμε πλήρως. Οφείλουμε όμως να απαντήσουμε στα σχόλια που αφορούν στην οικονομική διαχείριση του Μ.Ε.Α.

Αυτή η δικαστική απόφαση αξίζει 600 δισ.

Η τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης διασύρεται στην πιάτσα των οδών Βουλιαγμένης και Γραβιάς…

Τα γραφεία του «μεγάλου εθνικού ευεργέτη» Α. Σώρρα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και Γραβιάς στην Αθήνα. Στην ταμπέλα υπάρχει φωτογραφία της δικαστικής απόφασης και ρεκλαμάρει: «ΚΑΤΑΘΕΣΗ $ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών Απόφαση Αριθμός 67650/13».

Έλεος μαζέψτε επιτέλους τον Σώρρα

ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!!

Τι λέει ο συνήγορος της οικογένειας Νάστου για την υπόθεση


Συνοπτικά η ιστορία της Οικογενείας Νάστου στο κτήμα Καράς έχει ως εξής σύμφωνα με τον συνήγορό τους κ. Γιώργο Ζαχαρόπουλο

3.000 γιδοπρόβατα

Το 1877 ο νομάδας κτηνοτρόφος Κωνσταντίνος Νάστος μίσθωσε για τρία χρόνια (1877-1880) από την Ισαβέλλα Σκουζέ, ιδιοκτήτρια του Καρά, τις βοσκές του που είχαν ήδη χαρακτηριστεί νόμιμα ως ικανές να τρέφουν 3.000 γιδοπρόβατα. Είναι αποδεδειγμένο ότι κάθε πρόβατο θέλει τουλάχιστον 5 στρ. βοσκότοπου για να ζήσει και έτσι αποδεικνύεται η έκταση των βοσκών του Καρά. Το μίσθωμα της τριετίας που κατέβαλε ο Νάστος ήταν 10.000 δρχ. που αντιστοιχούσαν στην αξία 700 στρ. αγρών. Η ανά στρ. αξία αγρού ήταν δεκαπλάσια της ανά στρ. αξίας βοσκότοπου και η διαφορά αυτή αποδεικνύει επίσης την έκτασή τους.

Τελικά καταπατητές δεν ήταν οι Νασταίοι αλλά οι δημοτικοί άρχοντες ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 
"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ


Μετά από ανάρτηση που είδαμε στο facebook στο προφίλ του συνδημότη μας Γιώργου Μπαλτά επικοινωνήσαμε άμεσα με δικηγόρους για να μας βρουν την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αθωώνει τους Νασταίους για το αδίκημα της καταπάτησης δημόσιας περιουσίας!

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Με ευχές δεν αλλάζει ο κόσμος δυστυχώς

Την παραπάνω πανέμορφη κάρτα δεχθήκαμε πριν τρεις μέρες στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Την δημοσιεύουμε σήμερα λοιπόν αφού την "ανακαλύψαμε" με καθυστέρηση. Με αφορμή αυτή την κάρτα θα αναπολήσω μαζί σας μέρες που έχουν περάσει πλέον ανεπιστρεπτί. Ήταν εποχές που τα ΕΛΤΑ τις μέρες των εορτών διακινούσαν πολλές κάρτες με αποστολείς που δέχονταν με μεγάλη χαρά τις ευχές γνωστών , φίλων, συγγενών ή πολιτικών!

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Δεν ξέρω τι να σας ευχηθώ πλέον

Εκτός από το να έχετε καλή υγεία δεν ξέρω τι άλλο να σας ευχηθώ για το 2017. Άλλωστε δεν ξέρω και πόσο βοηθάνε οι ευχές σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί γύρω μας. Σας εύχομαι λοιπόν η τύχη να σας τα φέρει έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε γιατί δυστυχώς οι δικές μας ικανότητες δεν αρκούν.