ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: "Οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες"

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Ελάχιστοι αντελήφθησαν το νόημα του κειμένου μας με τίτλο: "Η δική μας πορεία είναι προδιαγεγραμμένη όπως ακριβώς της πατρίδας μας αφού δεν αλλάζει ρότα" Εάν είχαν αντιληφθεί το νόημα δεν θα ζητούσαν από εμάς όσα γράφουν στα ηλεκτρονικά τους μηνύματα. Το μήνυμα μας  σαφές,  όπως και το μέσο απόλυτα πιστό σε όσα πρεσβεύει από την πρώτη  μέρα δημιουργίας του. 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Παρράς: "Όλοι χωρούν κάτω από την ίδια στέγη"

Μήνυμα ενότητας απευθύνει για ακόμη μια φορά και μέσου του ιστολογίου μας ο ενεργός συνδημότης  μας Δημήτρης Παρράς. Αναλυτικά η νέα δήλωσή του έχει ως εξής: 

Η δική μας πορεία είναι προδιαγεγραμμένη όπως ακριβώς της πατρίδας μας αφού δεν αλλάζει ρότα

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

Το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δημοσιεύουμε στο ιστολόγιο μας ειδήσεις που δεν αφορούν την πόλη μας γίνεται αφού εσείς (η πλειοψηφία εννοώ) διαβάζετε αυτές τις ειδήσεις με μεγαλύτερο ζήλο. Άλλωστε υπάρχουν καμιά δεκαριά ιστοσελίδες και ιστολόγια που γράφουν για την Ηλιούπολη.

Σύσσωμη η ΝΔ στην κηδεία του πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου


ΕΚΤΕΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
Ιδιαίτερα βαρύ ήταν χθες το κλίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Θήβα, όπου πλήθος πολιτών είπε το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπασιάκο, αποστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.

Τι σημαίνει η απόφαση του Eurogroup για αφορολόγητο, συντάξεις, μισθούς

Αργύρης Παπαστάθης
Ποια μέτρα συζητούνται και πότε θα εφαρμοστούν - Ποιοι θα χάσουν χρήματα - Πώς θα εφαρμοστούν τα «αντισταθμιστικά μέτρα» - Πότε θα έχουμε οριστική συμφωνία - Τι θα γίνει με το ΔΝΤ και την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤΤι σημαίνει η απόφαση του Eurogroup της Δευτέρας για τη συνέχιση της αξιολόγησης και την τσέπη μισθωτών και συνταξιούχων;

Κάπως έτσι φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Κατάμεστο το Miranda Cafe και όμως κάποιοι ελπίζουν πως όπου να είναι πέφτουν!

Διανύοντας σχεδόν  τρία χρόνια από την δεύτερη θητεία της η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκοψε πριν μερικές μέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Σοβαρές καταγγελίες από το ΣΕΔΗ και η απάντηση του δήμου Ηλιούπολης

Αφού αναφέρουμε πως οι υπάλληλοι του δήμου μας θα κάνουν αύριο στάση εργασίας από τις 8-11 π.μ ας πάμε στις καταγγελίες που κάνουν. Σύμφωνα λοιπόν με δελτίο τύπου που εξέδωσαν 28 συνάδελφοί τους στον τομέα της καθαριότητας είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου ΕΙΤΗΣΕΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά μετά τη συνάντηση με εργαζομένους του Mega

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΤΗΣΕΕ
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς χρησιμοποιεί την απόγνωση των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega για να μεταθέσει τις προσωπικές του ευθύνες σε άλλους.

ΘΛΙΨΗ: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Βαγγέλης Μπασιάκος

Σε ηλικία 63 ετών

Πέθανε αιφνιδίως σήμερα το απόγευμα, σε ηλικία 63 ετών, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Βαγγέλης Μπασιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, o πρώην υπουργός βρισκόταν στο γραφείο του την ώρα του θανάτου του.

Πρόσκληση του Δήμου Ηλιούπολης για τα Κούλουμα


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί δεν πληρώνουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων;


Κάνοντας κλικ πάνω στη παραπάνω εικόνα βλέπετε πως ο δήμος έχει στον προϋπολογισμό του υπολογίσει έσοδα της τάξεως των 35.000 ευρώ από κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα και εμπορεύματα.

Τσικνοπέμπτη σήμερα αλλά κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε να τσινκήσουν!

Η Τσικνοπέμπτη είναι γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης στην οποία καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος. Λαμβάνει μέρος την Πέμπτη, λόγω του ότι οι μέρες Τετάρτη και Παρασκευή θεωρούνται νηστίσιμες, της δεύτερης εβδομάδας των Αποκριών, την αποκαλούμενη Κρεατινή. Προηγείται αυτής η πρώτη κατά σειρά Προφωνή και ακολουθεί η τρίτη εβδομάδα της Τυροφάγου. Πραγματοποιείται κάποιες μέρες πριν από την έναρξη της μεγάλης νηστείας της Σαρακοστής.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία

Μια ιστορία γεωπολιτικού ενδιαφέροντος με επίκεντρο την Ελλάδα του 2017

Του Παύλου Παπαδόπουλου 

Αργά το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας της ευρωζώνης που έχει υποστεί τις συνέπειες μιας πολυετούς οικονομικής κρίσης είναι μόνος του στο γραφείο του. Λίγος χειμωνιάτικος ήλιος μπαίνει από ένα από τα λευκά παράθυρα της βόρειας πλευράς με θέα στην πολυκατοικία με ιδιοκτήτες βαθύπλουτους απογόνους πλοιοκτητών. Στο χώρο του γραφείου κυριαρχεί το γλυκό κίτρινο φως που αντανακλάται στις ξύλινες επιφάνειες και στα έπιπλα αντίκες. Άδεια είναι η καινούρια γωνιά των συναντήσεων με τους επιφανείς, δηλαδή οι δύο καρέκλες δίπλα από ένα στρογγυλό τραπέζι με λεπτά σιδερένια πόδια που θυμίζει τραπεζάκι κήπου.

Πόσοι μετανάστες υπάρχουν στην πόλη μας

Γνωρίζει κανείς από το συμβούλιο ένταξης μεταναστών να μας πληροφορήσει εάν έχουν καταγραφεί οι νόμιμοι μετανάστες που διαμένουν στην πόλη μας. Γιατί για να έχουμε ένα τέτοιο συμβούλιο ένταξης μεταναστών φανταζόμαστε πως θα παράγει και κάποιο έργο. Τι πιο λογικό λοιπόν από το να γνωρίζει πόσοι μετανάστες μένουν νόμιμα στην πόλη μας. 

Μα για όλα φταίνε οι κακοί δανειστές μας αφού δεν μας δανείζουν περισσότερα για να χαλάμε και περισσότερα


Κάντε κλικ εδώ διαβάστε τον ταμειακό απολογισμό εσόδων και εξόδων του δήμου μας και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο κάντε τις ανάλογες ερωτήσεις προς την νυν δημοτική αρχή. Αντί να κατηγορείτε εμάς που κάνουμε δημοσιογραφικό έλεγχο φανείτε επιτέλους αντάξιοι της ψήφου που σας έδωσαν οι συνδημότες μας το 2014. Άλλωστε εσείς μπλέξαμε με την πολιτική και τα κοινά ας επιτελέσετε το καθήκον σας. Εάν οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων ήταν έμμισθες τα πράγματα θα ήταν καλύτερα βέβαια.

Χρωστάμε στην ΕΥΔΑΠ και πληρώνουμε τις δόσεις μας

Την ίδια ώρα που πληρώνουμε την 14η δόση από την ρύθμιση που έκανε ο δήμος για χρέη προς την ΕΥΔΑΠ (ελπίζουμε να μην είναι ακόμα τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης)  δεν αξιοποιούμε τα ακίνητά μας ώστε να έχουμε έσοδα που να ανταποκρίνονται στην σημερινή τους αξία και όχι να τα περιμένουμε όλα από την κρατική χρηματοδότηση.

Παραχωρούν τζάμπα τα ακίνητα του δήμου στα ΝΠΔΔ αντί να τα εκμισθώνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε ιδιώτες φέρνοντας εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του δήμου μας


ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Αυτό είναι το ετήσιο αντίτιμο που θεωρεί ο δήμος μας πως αξίζουν τα ακίνητά του. Τα ΝΠΔΔ τα "αξιοποιούν" με βάση αυτές τις χαμηλές τιμές και εσύ νεοέλληνα θα υπογράφεις μνημόνια μέχρι το

Περίπατος Χατζηνικολάου και λόγω… Τράγκα

H Κοσιώνη πέρασε τη Ζαχαρέα την πρώτη ημέρα που ο ΣΚΑΪ έκανε δελτίο στις 8.00…
Δεν έφερε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης η παρουσία του Γ. Τράγκα ως σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Τράγκας, παρ’ότι έχει κάποιες συμπάθειες και φανατικούς ακροατές, είναι φθαρμένο δημοσιογραφικό… πρόσωπο και περισσότερο απωθεί παρά προσελκύει καινούργιους τηλεθεατές.

Κλείνουν την πόρτα στην Αθήνα οι δανειστές - Κίνδυνος επιστροφής στο 2015

Κωστής Πλάντζος

Παζαρεύουν αφορολόγητο και συντάξεις για να επιστρέψει η Τρόικα - «Βούτυρο στο ψωμί» των ακραίων το παιχνίδι καθυστέρησης από την κυβέρνηση​Κλείνουν η μία μετά την άλλη τις πόρτες διαφυγής για την κυβέρνηση οι δανειστές, κάτι που έρχεται να υπογραμμίσει και η παρουσία του Επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί. Ήδη όμως από χθες τόσο η Κομισιόν, όσο και ο πρόεδρος Ντάισελμπλουμ έδειξαν τις διαθέσεις τους, θυμίζοντας όχι μόνο πως ο χρόνος τελειώνει για να πάρει θέση η ελληνική κυβέρνηση επί των αιτημάτων των δανε​ι​στών, αλλά και ότι η καθυστέρηση σημαίνει κίνδυνο επιστροφής στο 2015.

Κυβέρνηση χωρίς πρόγραμμα εξόδου από την κρίση πολίτες που δεν θέλουν να πιουν το πικρό ποτήρι της αυταπάτης τους!

Όταν το 2015 ο κόσμος πανηγύριζε για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα είχε στο μυαλό του πως θα γλίτωνε από τα μνημόνια και τους παράλογους φόρους. Ψήφισαν για να διώξουν τους κακούς "γερμανοτσολιάδες" που υπέγραφαν όλα όσα τους ζητούσαν οι "κακοί" δανειστές μας και μας οδήγησαν στο σημερινό μας αδιέξοδο.

Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε και έμεινε πιστός στις εμμονές του για ρήξεις οι άλλοι που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο πως νιώθουν ;

Ο Γιάννης Βαρουφάκης χθες στο κεντρικό δελτίο του ALPHA και στον Αντώνη Σρόϊτερ υπεραμύνθηκε της επιλογής του για σκληρή διαπραγμάτευση που θα οδηγούσε σύμφωνα με την δική του βέβαια άποψη σε καλύτερη συμφωνία.

Την ώρα που και η Βόρεια Κορέα χρησιμοποιεί ευρώ στις εξωτερικές της συναλλαγές γιατί το νόμισμά της δεν το δέχεται κανείς τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας μιλάνε για επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα


Η χθεσινή παρουσία του Γιάννη Βαρουφάκη στον Alpha


Ο ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η "απάντηση" του Ηλία Κασιδιάρη στο βίντεο της ντροπής

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 

Δεκάδες τα μηνύματα που δεχθήκαμε μετά την ανάρτηση για την κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου

Δεκάδες ήταν τα mail που δέχθηκε το ιστολόγιό μας μετά την χθεσινή μας δημοσίευση που αφορούσε την κοπή της βασιλόπιτας από την παράταξη του Γιάννη Αναγνώστου.

Επιρρεπής στις γκάφες η ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο»(Βίντεο οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ)



Για έβδομο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την Super League, η ΑΕΚ απέτυχε να πάρει τους τρίτους βαθμούς της νίκης, αυτή τη φορά απέναντι στον Ηρακλή. Το τελικό 2 – 2 έφερε την… υπογραφή του τερματοφύλακα της «Ένωσης», Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα, όπως άλλωστε και όλη η αμυντική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο, αν ρίξουμε μια ματιά στις προηγούμενες… επισκέψεις της ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο» για το πρωτάθλημα, θα διαπιστώσουμε πως οι «γκέλες» είναι κομματάκι… συνηθισμένες!

Πονάει ο Ιντέγε, προβληματισμός με Ελιουνούσι-Μποτία



Τρεις είναι πλέον οι… «πονοκέφαλοι» του Πάουλο Μπέντο εν όψει Οσμανλίσπορ. Μειωμένες αισθητά οι πιθανότητες για τον Ιντέγε, ίωση ο Μποτία. Προβληματισμός και για Ελιουνούσι.

Μπαλτάκος: «Τίτλο και έξοδο στο Champions League ο Παναθηναϊκός»



Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει το μάξιμουμ των στόχων που του έχουν απομείνει με την κατάκτηση ενός τίτλου και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Η αθέατη όψη του Κομμουνισμού

Τάκης Λαζαρίδης:"Η Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο"



"Ευτυχώς ηττηθήκαμε Σύντροφοι..."


Μια "γαλάζια" συμμαχία για την πατρίδα μας είναι το ζητούμενο για να ξεφύγουμε από την μέγγενη των μνημονίων. Ιρλανδία , Κύπρος μπήκαν και αυτές σε μνημόνια αλλά το πολιτικό τους σύστημα απέδειξε σοβαρότητα και αυτή την στιγμή και τα δυο αυτά κράτη δανείζονται και πάλι από τις αγορές.

"Έφυγε" από κοντά μας το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Γιάννης Αγγελίδης

Έφυγε από κοντά μας το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αγγελίδης. Μέχρι την τελευταία στιγμή ανέβαζε ανακοινώσεις στο προφίλ του στο fb από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, "Άγιοι Ανάργυροι".

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τιμάει τον κομμουνιστή "επαναστάτη" Τσε Γκεβάρα τι άλλο θα ακούσουμε

Πατέρας Παντελίδη: "Δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το τζιπ"

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σας προσκαλεί στην κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου


Με έναν ενωτικό λόγο απευθύνθηκε προς όλους για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αναγνώστου αλλά κανείς δεν άκουσε


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ          ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
Αφήσαμε να περάσουν δεκαέξι ολόκληρες μέρες (16) μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" του κ. Γιάννη Αναγνώστου. Θέλαμε να δείξουμε στους νεοδημοκράτες της πόλης μας αλλά και σε όσους μας κατηγορούν ως "μαύρα" πρόβατα πως στην ουσία εμείς κάνουμε κριτική μόνο για το καλό της κεντροδεξιάς στην πόλη και για κανέναν άλλο ύποπτο ή "πονηρό" σκοπό. Δεν ήμασταν παρόντες στην εν λόγω εκδήλωση (κακώς από ό,τι δείχνουν τα πράγματα) για να μην δημιουργήσουμε εντάσεις.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"


Μέσα Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πάει και αυτοί χάλασαν. Για να δούμε συσπειρώνουν ακόμα τους οπαδούς τους. Την Παρασκευή λοιπόν θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για το προς τα που πάει η κατάσταση στο δήμο μας.

Άποψη: Μύθοι και αλήθειες για τα μνημόνια και το Grexit

Του Νίκου Οικονομίδη 

​​Η κυβέρνηση ξανάνοιξε τη συζήτηση για το Grexit, μια συζήτηση που έπρεπε να είχε λήξει από καιρό. Αρκετές φορές από το 2010, έχω εξηγήσει ποσό καταστροφικό θα ήταν το Grexit. Επανέρχομαι με μια σειρά αντιδιαστολών μύθου - αλήθειας.

Βίντεο ντοκουμέντο: Φασίστες από κούνια τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή και τα ηγετικά της στελέχη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τζόκερ: Νέο τζακ - ποτ, πάνω από 16 εκατ. στη μπάνκα για την Πέμπτη

16η σερί κλήρωση χωρίς νικητή


Δείτε τους αριθμούς που βγήκαν από την κληρωτίδα
 -Από 148.577 ευρώ κερδίζουν οι «πεντάρηδες»

Τους έξι τυχερούς αριθμούς που θα τους ανοίξουν την πόρτα για το τρίτο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ, πάνω από 16 εκατ. ευρώ, θα προσπαθήσουν να μαντέψουν στην κλήρωση της Πέμπτης εκατομμύρια παίχτες μετά το 16ο συνεχόμενο τζακ ποτ στην κλήρωση της Κυριακής.

ΝΠΔΔ οι σχολικές επιτροπές του δήμου μας αποφασίζουν μειώσεις ενοικίων σε σχολικά μας συγκροτήματα


Για να μην σας πουλάνε σανό , οι σχολικές επιτροπές του δήμου μας είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου επομένως βαρύνουν με δαπάνες τον προϋπολογισμό του δήμου μας. Φυσικά ο Πρόεδρός τους πληρώνετε και τα μέλη  τους έχουν αποζημίωση (πληρώνονται δηλαδή κάτι ψιλά) για τις συνεδριάσεις τους.

Άμα έχεις τοπικό συμβούλιο παραβατικότητας δεν φοβάσαι τίποτα


Άλλη μια ευφάνταστη επιτροπή που συνεδριάζει πέντε-έξι φορές τον χρόνο και αναρτεί στο διαδίκτυο τα πρακτικά της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΓΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.) ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη,

Εκδήλωση από το ΕΠΑ.Λ Ηλιούπολης



Το Επαγγελματικό Λύκειο και το Εργαστηριακό Κέντρο της Ηλιούπολης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

Τι να σχολιάσουμε εμείς διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 70.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 
Αυτές είναι οι δαπάνες για το 2016 του δήμου μας. Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απολύτως. Κάθε δημότης μπορεί να κρίνει μόνος του εάν το "μαγαζί" μπορεί να προχωρήσει με αυτές τις δαπάνες και με δεδομένο πως τα έσοδα κάθε χρόνο θα μειώνονται από την κρατική επιχορήγηση. Πληρώστε φόρους για να συντηρείτε τους δημοσίους υπαλλήλους μας. Οι δυο πρώτοι στην σειρά κωδικοί 60 και 61 είναι όλη η ουσία. Σύνολο πληρωθέντων δαπανών 24.752.621,74

Βαρουφάκης: Το σχέδιο για παράλληλο νόμισμα είναι έτοιμο από το 2014

Aν ο πρωθυπουργός εννοεί αυτή τη φορά ότι δεν θα υποχωρήσει ας προετοιμαστεί για τη ρήξη. O Τσίπρας γνωρίζει ότι ο μηχανισμός είναι έτοιμος από το 2014.

Aν ο πρωθυπουργός εννοεί αυτή τη φορά ότι δεν θα υποχωρήσει ας προετοιμαστεί για τη ρήξη με τους δανειστές επισημαίνει ο Γιάνης Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι ο μηχανισμός για το παράλληλο νόμισμα είναι έτοιμος από το 2014.

Για όσους ισχυρίζονται πως ο Βαρουφάκης είναι υπέρ της δραχμής ας δουν το παρακάτω βίντεο

Βαρουφάκης: Με τη δραχμή θα πάμε στη Νεολιθική εποχή, υπερβάλλω

Όλοι στα δύσκολα φαίνονται

Όταν όλα βαίνουν καλώς , όταν δεν υπάρχει ανησυχία για το αύριο, όταν το μόνο μας μέλημα είναι πως θα ξοδέψουμε τα χρήματα που υπάρχουν τότε όλοι μπορούν να διοικήσουν. Σε μια πολιτεία που τα έσοδα είναι εξασφαλισμένα, οι δομές είναι επανδρωμένες και το χρήμα ρέει άφθονο η διοίκηση είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και για όσους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο στόχαστρο της έρευνας του Κώστα Βαξεβάνη


Ένας από τους λόγους που δεν στηρίξαμε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν και το παρελθόν του με ιστορίες διαπλοκής που άφησαν σκιές πάνω στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Εξαιρετικά αφιερωμένο και πάντα επίκαιρο

Σε αυτό τον τόπο όλα τα έχουμε ζήσει. Μας απομένει μόνο η κομμουνιστική αριστερά ή η ναζιστική δεξιά για να αποτελειώσουμε ως έθνος. 

Υπεράνω των Νόμων οι Δήμαρχοι σύμφωνα με τους δημοτικούς μας συμβούλους

Την ομόφωνη αυτή απόφαση πήραν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι. Να θυμίσουμε πως ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας είχε αρνηθεί να παραχωρήσει χώρο για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προεκλογικά το 2015. Βέβαια σε όλα τα άλλα κόμματα , τα συνδικάτα, αλλά και τους αντιεξουσιαστές παρέδωσε πολλές φορές χώρους για τις εκδηλώσεις τους.

Με 20 ευρώ είσοδο και μαγαζί εκτός πόλης η τοπική οργάνωση της ΝΔ Ηλιούπολης κατάφερε πάλι να έχουμε γκρίνια

Καθώς πλησιάζει η κοπή της βασιλόπιτας από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας πληθαίνουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα στο ταχυδρομείο μας με τις πρώτες διαμαρτυρίες των αναγνωστών μας.

Το βίντεο αυτό μας εκφράζει απόλυτα αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε

Μέσα από τα google analytics του ιστολογίου μας βλέπουμε πως υπάρχει ένα ικανό νεανικό αναγνωστικό κοινό που μας "ακολουθεί" ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε καθόλου νέες αναρτήσεις. Το πιο παρήγορο που μας βοηθάει για να συνεχίσουμε είναι το γεγονός πως το 61% του αναγνωστικού μας κοινού είναι από 18-34 ετών πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί σκοπός μας είναι να αλλάξουμε την νέα γενιά των συνδημοτών μας ,και να την "οδηγήσουμε" ώστε να πάρει τις τύχες της πόλης στα χέρια της. 

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισαν την χορήγηση ελληνικής ιθαγένεια για ανήλικους αλλοδαπούς

Το άρθρο 29 του νομοσχεδίου «Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» αναφορικά με τη διαδικασία κτήσης ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό λόγω φοίτησης σε σχολείο που ακολουθεί το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας, σύμφωνα με τις λοιπές οριζόμενες προϋποθέσεις, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Ξεπέρασε τις 10.000 προβολές πριν κλείσει καν μήνας η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο συνδημότης μας Δημήτρης Παρράς


Μια συνέντευξη είπαμε να κάνουμε και εμείς και έγινε η αιτία για να έχουμε πάνω από 10.000 προβολές στην συγκεκριμένη συνέντευξη. Οι δημότες που την διάβασαν σίγουρα και δεν αποτελούν αυτό που εμείς λέμε φανατικό μας κοινό. Άλλωστε οι απόψεις του Δημήτρη Παρρά δεν συμπίπτουν πάντα με τις δικές μας. Σε μερικά συμφωνούμε σε άλλα διαφωνούμε αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι πως οι δημότες διαβάζουν και συνεντεύξεις κάτι το οποίο εμείς δεν πιστεύαμε και για αυτό δεν είχαμε επιχειρήσει να πάρουμε κάποιες. Για να δούμε όμως για να θυμηθούν και οι ελάχιστοι που δεν την διάβασαν τι είχε δηλώσει ο κ. Παρράς σε εκείνη την συνέντευξή του.

Δημήτρης Παρράς: " Η ενότητα θέλει θυσίες , πέρα από εγωισμούς, σύνδρομα και προσωπικά παιχνίδια"

Ο μόνος τρόπος να μας βοηθήσετε να συνεχίζουμε είναι να κοινοποιείται τις αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μόνο "δύναμή" μας είναι οι δικές σας επισκέψεις στο blog  μας. Ουδείς μας "συντηρεί", με κανέναν δεν τα πάμε καλά όπως όλοι βλέπετε και διαβάζετε, και κυρίως δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Όσο διάστημα ακόμα υπάρχουμε σε αυτή την μορφή θα θέλαμε από εσάς που θέλετε να υπάρχει και η δική μας διαφορετική φωνή στο διαδίκτυο  το εξής απλό πράγμα.

Θύμα της επίθεσης στο «Συνεργείο»: Μέχρι και ανήλικο χτύπησαν οι Χρυσαυγίτες


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός θύματος της επίθεσης της ΧΑ τον Ιούλιο του 2013, στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο στην Ηλιούπολη - «Δεν έκαναν αυτοσχεδιασμό, έκαναν καταδρομή: Ήρθαν, τα έσπασαν και έφυγαν»«Ήταν οργανωμένη επίθεση... Δεν έκαναν αυτοσχεδιασμό, έκαναν καταδρομή: Ήρθαν, τα έσπασαν και έφυγαν». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Παναγιώτης Δριμυλής την επίθεση που έκαναν χρυσαυγίτες, τον Ιούλιο του 2013, στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, χτυπώντας τον ίδιο και σπάζοντας τα πάντα.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα Αλήθειας

Του Θανάση Αθανασίου 
Με αφορμή την πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης και την παρουσία του υπουργού Νίκου Παππά, θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα πράγματα, σχετικά με τη λειτουργία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.