ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην τσαντίζεστε κύριοι , αφήστε εμάς τους "γραφικούς" και τους "προβοκάτορες της δεξιάς" να κριθούμε από τους αναγνώστες μας

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μην τσαντίζεστε κύριοι , αφήστε εμάς τους "γραφικούς" και τους "προβοκάτορες της δεξιάς" να κριθούμε από τους αναγνώστες μας

Μια ανάρτηση κάναμε και πετύχαμε πάλι να μας υβρίζουν βάζοντάς μας σε τετριμμένα καλούπια ενός τοπικού τύπου που έγραφε και γράφει κατά γενική ομολογία κατά παραγγελία. Τώρα τι σχέση έχουμε εμείς με αυτούς το ξέρουν καλύτερα οι δημότες της πόλης μας. Άλλωστε η πόλη είναι μικρή και ο δικός μας "πλουτισμός" δεν θα μπορέσει να μείνει για πολύ καιρό κρυφός!



Δεν ξέρω καν γιατί μπαίνω στον κόπο να απαντήσω στις αθλιότητες ενός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης του κ. Τάσου Ευσταθίου. Άλλωστε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο κ. Ευσταθίου ήταν η επιλογή μου στον πρώτο γύρο των εκλογών. Απλώς το κάνω για να δείξω τι επέλεξαν να κατεβάσουν ως υποψηφίους.

Και μπορεί μεν ο κ. Κουρής να αντέδρασε "δικαιολογημένα" επειδή δεν αναφέραμε τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων που πήγαν. Και το έκανα γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι δημοτικές παρατάξεις με κεντροαριστερό πρόσημο (αφού δεν επιλέγω να τις ψηφίσω) επομένως δεν χτυπάει άσχημα σε εμένα να πηγαίνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Βέβαια η παράταξη του κ. Ευσταθίου πηγαίνει και σε εκδηλώσεις που οργανώνει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση αυτή η αβρότητα. Βλέπετε η δική μας ένσταση ήταν είναι και θα είναι πως δεν μπορείς από την μια να κατηγορείς ως δήθεν αντιδημοκρατικό έναν δήμαρχο και από την άλλη να πηγαίνεις στις εκδηλώσεις της παράταξής του.

Γιατί η πρωτιά της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα την καταστήσει εκ νέου κυρίαρχη στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας. Να πούμε επίσης πως θα γράφαμε τα ίδια και χειρότερα εάν είχαμε παρουσία από την παράταξη του κ. Αναγνώστου ή της κ. Πίκουλα. Και για να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους "γραφικούς" όπως μας αποκαλεί ο κ. Τρύφωνας. Στις κάλπες δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους. Ας μην προσπαθούν μάταια να το παίζουν "επαναστάτες" που δεν έχουν κομματική ταυτότητα. Ουδείς αριστερός θα τους δώσει την ψήφο του. Τζάμπα ξεφτιλίζονται πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις κεντροαριστερών παρατάξεων. Γιατί οι συμμαχίες μεταξύ δεξιάς και αριστεράς ήταν πάντοτε αποτυχημένες. Ήταν λύσεις ανάγκης και τέτοιες δεν αξίζουν στους δημότες μας. 

Πάντως για να τελειώνουμε και με αυτούς το μόνο που πέτυχαν είναι να μας πείσουν να μην ασχοληθούμε ξανά μαζί τους. Άλλωστε εμείς που παλεύουμε για το μεροκάματο και έχουμε αφήσει πολλές καλές δουλειές για ιδεολογικούς λόγους δεν φοβόμαστε την βροχή γιατί είμαστε βρεγμένοι μέχρι το κόκκαλο!!! Ας πηγαίνουν όπου θέλουν λοιπόν τους κατατάσσουμε στην κατηγορία πολιτικών ΟΦΑ (Όπου φυσάει ο άνεμος) και σας καλούμε να τους στηρίξετε στις προσεχείς εκλογές μήπως και καταφέρουν επιτέλους και ανέβουν στην τρίτη θέση των προτιμήσεών σας.

Όσο για εμάς τους "προβοκάτορες" της δεξιάς θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε κάποιον πιο δεξιό βρε αδελφέ. Να τα βλέπουν αυτά και στην Πειραιώς για να ξέρουν που θα δώσουν το "δαχτυλίδι". Γιατί στις προηγούμενες εκλογές πέτυχαν ο "αντάρτης" να είναι τρεις μονάδες πιο ψηλά από τον επίσημο. Εμείς από τώρα σας λέμε πως αυτή την φορά το χρίσμα θα δοθεί σε περισσότερο ικανό Αλλά τι να το κάνουν στην παράταξη του Ευσταθίου  το χρίσμα; Μπορούν άνετα και χωρίς αυτό να ξεπεράσουν τις 2000 ψήφους!!! Με τέτοιες επιλογές δημοτικών συμβούλων (δεν αναφερόμαστε στον Μιχάλη Κουρή) μπορούν άνετα να βγουν και πέμπτη και έκτη δημοτική παράταξη της πόλης. Η τέταρτη θέση δεν τους έβαλε φαίνεται μυαλό και συνεχίζουν να επιτίθενται σε όσους απλώς ενημερώνουν τους δημότες μας για το ποιος πάει που. Εκτός και εάν νομίζουν πως δημοσιογραφία είναι να καλύπτουμε ασχολίαστες τις εκδηλώσεις όπως κάνουν τα περισσότερα ΜΜΕ της πόλης μας.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του Άγγελου Κάνδηλα. Την "κλέψαμε" γιατί έτυχε σε αυτήν να είναι και οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που μας απασχόλησε στο παρόν άρθρο. Ο πιο νεαρός είναι άσχετος με την όλη υπόθεση.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: